- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
invent
csendes tag
Segítség kellene android programok(apk) pc-re történö letöltéséhez a Google Play-ről. Találtam is egy Real APK Leencher nevű programot ami a google fiókon kívül egy készülék azonositó (Divice ID) kódott igényel.
Kérdés az, hogy az xTAB-70-nél (gyári ICS) hogy tudom ezt megismerni (telefonoknál ez *#*#8255#*#* lekérdezhető)??
(Tudom, egyszerüen telepíthetnék a marketröl, de amire telepíteni akarok, azt a market jelenleg még nem ismeri fel!)
Mind ez persze nem lenne probléma, ha tegnap ellent tudok állni a MediaMarkt csábitásának és nem gyüjtök be egy uj táblát 30e-ét (MyAudio series 8 HD). Mentségemre szolgáljon, hogy kb. tudtam mire számihatok (garanciak, support:???)
Első benyomás alapján nem is olyan rossz (lehetne sokkal rosszabb is!), de az xTAB70 nálam marad!
-
invent
csendes tag
Segitség kéne a hozzáértőktől!
Az xTAB-70-re felraktam az ICS-t, (rendben) és a root csomagot, rendben (legalább is a telepitésnél ezt az üzenetet kaptam). Szeretném a látványt modsitani 240 DPI-re. Kelzsoca leírása alapján megtaláltam a szükséges filet, megnyitva szövegszerkesztővel a 160 átírva 240-re, majd mentés! És ez nem sikerül!
Gondolom rendszer file-röl lévén szó, talán valamilyen különleges eljárás, vagy ezköz szükséges. Sajnos Linuxos ismereteim=0, ezt kérem vegyétek figyelembe!
A root csomag telepítése, ha jól értem, redszergazda jogokat biztosít, de a rendszer tud erről? Ha megnézem a beállitások>biztonság>eszköz-renszergazdák helyet, az üres.
Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6/128gb - Makulátlan, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Air 4 64GB Rose Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4014
- iPad AIR 6 11 (2024) 256GB WIFI + 5G Cellular sim KÁRTYAFÜGGETLEN 2025 október 21-ig Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest