Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
invent
csendes tag
Segítség kellene android programok(apk) pc-re történö letöltéséhez a Google Play-ről. Találtam is egy Real APK Leencher nevű programot ami a google fiókon kívül egy készülék azonositó (Divice ID) kódott igényel.
Kérdés az, hogy az xTAB-70-nél (gyári ICS) hogy tudom ezt megismerni (telefonoknál ez *#*#8255#*#* lekérdezhető)??
(Tudom, egyszerüen telepíthetnék a marketröl, de amire telepíteni akarok, azt a market jelenleg még nem ismeri fel!)
Mind ez persze nem lenne probléma, ha tegnap ellent tudok állni a MediaMarkt csábitásának és nem gyüjtök be egy uj táblát 30e-ét (MyAudio series 8 HD). Mentségemre szolgáljon, hogy kb. tudtam mire számihatok (garanciak, support:???)
Első benyomás alapján nem is olyan rossz (lehetne sokkal rosszabb is!), de az xTAB70 nálam marad!
-
invent
csendes tag
Segitség kéne a hozzáértőktől!
Az xTAB-70-re felraktam az ICS-t, (rendben) és a root csomagot, rendben (legalább is a telepitésnél ezt az üzenetet kaptam). Szeretném a látványt modsitani 240 DPI-re. Kelzsoca leírása alapján megtaláltam a szükséges filet, megnyitva szövegszerkesztővel a 160 átírva 240-re, majd mentés! És ez nem sikerül!
Gondolom rendszer file-röl lévén szó, talán valamilyen különleges eljárás, vagy ezköz szükséges. Sajnos Linuxos ismereteim=0, ezt kérem vegyétek figyelembe!
A root csomag telepítése, ha jól értem, redszergazda jogokat biztosít, de a rendszer tud erről? Ha megnézem a beállitások>biztonság>eszköz-renszergazdák helyet, az üres.
Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest