- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
haggyad, már csuklik is DM szerintem.
Tudod, ő már csak ilyen, nem tud hibázni, ha kicsit nem figyel oda, rögtön alkot valami szépet-jót !
örülök az evolucionak, szerintem a remote desktopra is találsz megoldást, én már olvastam itt olyat, akinél ment, vagy a 820-asban vagy az N800-as topicban.és javaslom regelj be :
IDE , olvasgass, van még hovatovább !! -
Luissimo
veterán
nempróbáltam még soha, mert ekkora képernyőn, ekkora felbontásban nincs kedvem ( és SZEMEM )
hogy feliratot silabizáljak.
De másnak lehet hogy megvan oldva már.Az én kütyüm 2009.06.15.-én készült és a 80.-as sorszámot kapta a keresztvíz alatt.
ROM: 80T.YF.6.A.06.05a regisztrin kívül minden az eredeti benne,
és abban az SI-ben pl. a winCE4.2 alá való FoxitReader kiváloan működik v a MicroSoft PDF Viewer v2.1, 2003-ból, vagy megy rajta az STDICT 2.1.0 stb vagy az itt már korábban emlitett SkyFire is.Apropó, városilegendák szerint az MS cég névadója Mrs. Bill Gates volt, aki mondta Billnek egyik éjszaka, a gatyájában nyulkálva , hogy
-mi ez Bill?
-Ez olyan kicsi és olyan puha ...De ami a lényeg, egy sem telepítve, minden futtatva.
töltsd le és próbálkozz, a 6.0 alá való kompatibilitást pedig hagyjuk a fejlesztőkre, valoszínűleg nem csak néhány dll inkompetencia lehet a háttérben... -
Luissimo
veterán
kell virtuális billentyűzetnek lenni ott alul középen.
nekem van, és nemcsináltam semmi különöset, csak futtatom kártyáról.
tehát nemértem, ha neked nincs, de azt próbáld meg (tudom, mindig ugycsinálni macerás) hogy a winCE asztalról előbb elindítod a billentyűzetet és utána a sajátgéppel elindítod a skyfire-t !!
az se oldja meg??A telepítéshez pedig csak annyit, hogy a kütyü winCE6.0-ja kissé válogatós, nem minden előző verziora irt programot szeret és fogad el.
Ja és a pdf olvasóm is müxik.
bocs nem dicsekedek, csak tényközlök, ne huzd fel magad ..!!küldök egy privátot, majd nézzed...
-
Luissimo
veterán
szerintem jobbanjársz, ha nem telepítgetsz programokat, másold fel a RF-be, vagy a kártyára és onnan futtasd a TC-t is és a SkyFire-t is, meg a többit.
A PeekPocket-et is onnan használom.
A Ce RG Edit-et a pc-re kell feltenni és ha látja a kütyüdet a pc, akkor onnan tudsz a registriben matatni.Ja, és minek neked az YF ....Method , a skyFire alol ??
nemértem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged