- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pEECsa
csendes tag
Halotti csend honol...
-
pEECsa
csendes tag
Nomeg ha vegigolvasod a forumot, akkor az egyelen ember itt, akinek mukodik az IE-je fagyi nelkul az Lui.
Lehet a nyilt wifi halozatoknal nem fagyna azt meg nem probaltam, de mind1 az a lenyeg, hogy van altenativa nem is egy..
-
pEECsa
csendes tag
válasz
WindyJoe #1305 üzenetére
En kb 1 honappal ezelott vettem es az Iexplorer nalam is egy fos, lassu es fagy.
Mivel van ra mukodo alternativa, es mas hiba azota nem merult fel vele, igy en orulok, hogy nem rohantam egybol vissza gariztatni a pecsaba. Termeszetesen, ha valkinek az IE a non plusz ultra akkor nem allok az utjaba, 3 napig visszaadjak a zset. Erdekessegkepp en mar ujrahuztam a szoftveret gyurma segitsegevel, mert sajna teglasitottam egy kis idore, de az explorer nem valtozott, magyaran valoszinuleg az uj ROM segithetne, de az viszi a garit, ugyhogy amen -
pEECsa
csendes tag
Megoldottam mux!
-
pEECsa
csendes tag
Ujra felepiettem a rendszert, de a szotar az nem megy, magyaran fagy
Masnal ez nem fordult elo, csak en szopok szotarilag?
-
pEECsa
csendes tag
Az opera meg szamomra tokeletes, a tyilifonomon is evek ota azt hasznalom no problemo
CSak gyurma gyurja meg nekunk jool!
-
pEECsa
csendes tag
válasz
Luissimo #1287 üzenetére
Igen , de mar szo volt rola, hogy rom frissitessel megoldodik, csak az ido+ 3k... En is quva ideges voltam, de aztan te mondtad a skyfire-t az ami bar nem teljes felbontasban, illetve az pontos ido maniajaval, de mukodott. Igy arra jutottam, hogy a faxom dog lassi IE miatt nem fogom gariztatni.Az UC meg mondhatni tokeletes amig nem gyun opera'
-
pEECsa
csendes tag
Amiatt ne gariztasd, nekem is szar IE-vel, rakd fel az UC-t, az nalam egybol mux
-
pEECsa
csendes tag
Ujraeledt a teglam. Oruljunk
-
pEECsa
csendes tag
Valamit sikeresen elszartam a Rotetshll3d-ben, igy a boot kepnel nem jut tovabb, Please check you dialobox rect felirattal, amit hiaba okezok...Mit tegyek? Nem AS modban van!
-
pEECsa
csendes tag
Nalam a weather progi olyan , hogy percekig kell izgatni az x gombot amire becsukodik
Az opera meg baromi jo lenne ha menne wifivel, remelem gyurma majd megoldja
Faxom flv meg mindig fekete leves, de ott meg bizok benne , hogy a x920-as flash playere talan menne ez alatt is, csak lekene rola szedni.. -
pEECsa
csendes tag
válasz
kamillo67 #1186 üzenetére
Koszonjuk kamillo!!!!!
Gyurma, lenne egy kerdes. a flashplayerbol 3 felet is latok program filesben, viszont az appban nem jelennek meg, Direkt, vagy nincs ertelme berakni oket inibe ?
Az egyiket sikerult elinditanom CE-ben az mar annyival jobb, hogy enged tallozni lat foldert de flv meg nem mindig nem ok. A masik ketto meg nem indul CE alatt.
-
pEECsa
csendes tag
Nagyon kellemesen mutat!
Gratula nektek
-
pEECsa
csendes tag
Lehet atkene tenni x820 vagy 920 flash lejatszojat az alapbol jatszik flv-t
Kerdes mukodne e...
Nomeg mikorra varhato, hogy becsomizzatok ezt a rengeteg ujjitast egy konnyen fogyasztahato pakkba? -
pEECsa
csendes tag
Nomeg az ikonja is egy hanyadek..
-
pEECsa
csendes tag
A beepitett flash player valakinel mukodik? Nalam sem tallozni sem lejatszani nem hajlando semmit..
-
pEECsa
csendes tag
Grat a betunoveleshez
Nalatok mukodik valamelyik Stdict, mert ket verziobol az egyik fagy a masik meg ne akarja elfogadni a .dic data file-t?
-
pEECsa
csendes tag
Valaki megmondana, hogy az codalatosz autos wayteq logos boot kep merre vagyon pontosan?
-
pEECsa
csendes tag
Most latom, hogy a janyom a kutyut dobalja
Moddolja a sarkat
-
pEECsa
csendes tag
válasz
kamillo67 #713 üzenetére
Nekem alapbol csak tahoma karakter van, es alap 14-es meretrol nem akarja atallitani.Majd ferakok masik betutipust hatha azzal megy, bar pesszimista vagyok.
A masik problemam, hogy nehany oldal teljesen olvashatatlanul jon be ott is mintha valami
karakter betegsege lenne. Pl a youtube total nem jon be, igy nem tudtam megnezni lejatsza e a flashes dolgokat..Viszont tenyleg korrektul mukodik!
-
pEECsa
csendes tag
A masik amit gyurma mar emlitett az a ora kijelzes merete.Meg kene novelni 3x-ara, es mar tokeletes is lenne.
-
pEECsa
csendes tag
-
pEECsa
csendes tag
Visszaterve a tenyleg nagyon igeretes es szenzacios UC-re, nem jotettek ra hogyan lehetne meg nagyobb zoomot elerni, vagy a betumeretet egy hangyafa$znyival megnovelni?
A beallitasaban hiaba novelem, semmi valtozas...
-
pEECsa
csendes tag
Kerdes torolve, mar latok betuket!
-
pEECsa
csendes tag
Gyurma! Miert nincsen megfelelo karakter keszletem UCWEB ala?
Nalad volt effele jelenseg, olvashatatlansag stb?
Ennek ellenere mukodik!
-
pEECsa
csendes tag
Megmondanad gyurma, melyik ucweb mukodik nalad?Esetleg egy link?Koszii
-
pEECsa
csendes tag
Gyurjatok a vasat gyurjatok!!!
Nem rossz az SI de sajnos a video lejatszasa nagyon gaz, szaggat mint atom. orommel latom, hogy az alap menu kerult teritekre, megerdemli az az igazi!!
Erdemes lenne az Si-ben levo utilokat valahogy beintegralni az application ala.. Nomeg az flv lejatszas megoldasa is meglehetosen szukseges lenne.
A WINCE betuit vegul is sikerult megnovelni? -
pEECsa
csendes tag
Udv.
Valaki tudna segiteni abban, mikepp tudhatnam meg a Wayteq N800 fizikai cimet, MAC ADDRESS-et?
A router fifzikai cim szerint engedelyezi a net hozzaferest, abba kellene bevesnem jol..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged