- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pEECsa
csendes tag
válasz
kamillo67 #1186 üzenetére
Koszonjuk kamillo!!!!!
Gyurma, lenne egy kerdes. a flashplayerbol 3 felet is latok program filesben, viszont az appban nem jelennek meg, Direkt, vagy nincs ertelme berakni oket inibe ?
Az egyiket sikerult elinditanom CE-ben az mar annyival jobb, hogy enged tallozni lat foldert de flv meg nem mindig nem ok. A masik ketto meg nem indul CE alatt.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
kamillo67 #1176 üzenetére
rossz pénz nem vész el
megvagyok...
jók a nitrogen skinek,bár a jobb felső kilépőgomb helyett / alul ugyis van / inkább háttérbe küldő gomb kellene.Ce 6-on viszont ez sem úgy müxik ahogy kellene.A véglegesbe nem is kerül majd bele
Estére lehet fel is teszem a csomagot. -
Luissimo
veterán
válasz
kamillo67 #1154 üzenetére
dehogy ezt hozta ki csak!
Ennél sokkal többet.
Pszttt, igy hogy hatszemköztvagyunk, elpletykálom, de ettől a műtől teszi függővé Gipszünk, hogy lecserélje a nagykorúváérett Mijoját egy okoska N800-ra!!
ez nagyszó, hogy ilyen elhagyta ajkát, tavaly még elzárkózott teljesen.Tehát, netartsuk vissza magunkat és hozzunk ki a kütyüből minél többet, mert marketingre megy ki a játék, egy potenciális vevőt kell meggyőznünk.
a kislépések politikája...
Voltidő, mikor Gyurmakoma is gondolkodóbaesett, hogy vegyen-e egy ilyet, szerintem most hogy rájött az ízére, reális a veszély az otthoni büdzsére, hogy félrekell rá tenni kis aprópénzt !!nos, éppen milyen mérföldkőnél vagyunk megfenekelve, ennyi ouzo után?
HÚZZUNKBELE .
csináljukmeg csináljukmeg!! -
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
kamillo67 #1090 üzenetére
a belinkelt teccik a legjobban, az talán nem zilálja össze az ikonok és a feliratok láthatóságát, ha majd Gyurma aláteszi.
látnikell, sajna, a szemem miatt, főleg ha az asztalon nemsikerül nagyon betűnagyságot növelni. (azért remélem egy-két pontnyit sikerül, hogy szabadszemmel olvashatóbblegyen...
-
Luissimo
veterán
válasz
kamillo67 #1009 üzenetére
delátod, én már most megelőztem a kérdéseteket !!
De hogy ez nem 800x480, na erről eddig szó sem volt, legalábbis irányomba, arraemlékezem csak, mikor valaki megigérte hogy szerez egy 800x480-as Nitrogént !!
(pedig a nitrogén káros az egészségre, nagy koncentrácioban) -
Luissimo
veterán
válasz
kamillo67 #947 üzenetére
Én-e??
Hát nemolvasod, hogy manapság ilyen fura alaku torták vannak ??Dehogynem, hogyne, majd mingyár megmutatod, de amit láttam, ha van különböző attól, amit gyurma belinkelt !!
Nagyon klassz, le van esve az állam !!
most éppen keresem, hogy felvegyem...
le vagyok nyűgözve, de még annál is lejjebb szeretnék lenni. -
Luissimo
veterán
válasz
kamillo67 #894 üzenetére
Látatlanban csókoltatom a NagyságosAsszonyt, igazoljak Neked alibit ??
(válóperes tanunak nemszívesen mennék, nemvenném a szívemre-lelkemre !)Gyurmánk ma nagyon gyurhat, valami biztosan fő a boszorkánykonyhájában.
Nemlennék megsértve , ha ráerőszakolna egy USB Hostot, pont ott, ahol kell !!Akkor most a aviut betallózása ugy működik, hogy betallózni neki ezt az SI lapot , az eddigi program-exe helyett?
és az SI lap ikonjai alá fixen bemásolni a progikat? -
Luissimo
veterán
válasz
kamillo67 #838 üzenetére
Nekemteccik !!
Miazhogy csináljátok-e?Én még tudom nélkülözni a kütyüt párnapig, ha ennek az az ára esetleg.
Sőt ha gondolod és elárulod koordinátáidat akkor eljuttatom hozzád is.
Aztán majd jól bizniszeltek egyet az YF International Limited Corporation-nal, hogy használhatják-é...jó kis kütyük vannak itt tőlük !!
-
Luissimo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest