- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
Blizzardking #237 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
Blizzardking #241 üzenetére
Megérinted a képernyőt, megnyomod a gombot, felemeled a telefont. Vagy ha bejön egy értesítés és feléled a kijelző, akkor nem kell csinálni semmit.
Ha fel van oldva a telefon, egyfolytában megy a kamera?
Nem, csak bizonyos eseményeknél ellenőrzni, hogy a telefont nézed-e. -
MasterMark
titán
válasz
Blizzardking #239 üzenetére
Úgy, hogy amikor feloldod akkor bekapcsolja az infra projektorral együtt.
-
MasterMark
titán
válasz
Blizzardking #237 üzenetére
Nem. Akkor megy amikor fel akarod oldani.
Illetve ha fel van oldva a telefon, követi a szemed, hogy hova nézel.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
Blizzardking #191 üzenetére
A faceID amiről fogalmad sincs hogy a gyakorlatban hogy működik Apple-nél: baromi jó! Gyors, nem gondolkodik és nekem az autóban a szélvédőre rögzíthető tartón is működik. Annyi hogy rá kell pillantani.
Az árakról: Téged miért zavar hogy drága? Nem szorítanak pisztolyt a fejedhez hogy ki kell fizetned. Szerencsére válogathatsz rengeteg gyártó rengeteg terméke között.
A libamáj is drága mégsem döngeti senki hogy a kacsamáj ugyanolyan és majd a 2/3árért beszerezhető.
Fogadd el hogy van aki megveszi és nem villogni akar mert villogni órával, autóval, meg a nyaralós képekkel sokkal menőbb!Sőt bár tudom sokaknak elképzelhetetlen de sokszor az emberhez a munkahelye dobja utána a 4-500ezer Ft-os készüléket.
-
nyisziati
veterán
válasz
Blizzardking #191 üzenetére
"Vajon miért nem gyárt az apple a 80-120 ezres szegmensbe telókat?
Azért mert ugyanazt tudná amit a félmilliós"Telitalálat!
Nincs is szükség jobban körülírni az Apple üzletpolitikáját. -
törölt tag
válasz
Blizzardking #174 üzenetére
"tök egyértelmű hogy mindenki sukárkodásból veszi."
SE-m van, mert a kompakt méret kellett, legolcsóbb androidos alternatíva 50%-al drágább lett volna. Ha "sukárkodni" akarok megvetetem a céggel az XS-t, 173 ezer forintomba került volna szuperbruttósított bónusz keretből fizetve. Amúgy is, van egy idehaza sem elhanyagolható réteg, akinek a bolti árat se kell nagyon megracionalizálnia, mert 1-2 hét alatt megkeresi, és pont nem érdekli, hogy mit gondolnak mások a telefonról.
-
Syl
nagyúr
válasz
Blizzardking #170 üzenetére
Ezek kicsit rossz példák, mert
- Ha kezedbe veszed a telefont, úgyis ránézel, azzal meg felold. Hidd el, én is nagyon szkeptikus voltam a FaceID-val kapcsolatban, aztán kiderült, ugyanolyan természetes a használata, mint a Honor 8-on az újjlenyomat-olvasó.
- A Honor-on az olvasó a készülék hátlapján volt. Na most ez ha az ember a kezében tartja a telefont, akkor (szerintem!) 100x jobb megoldás, mint a "régi" iphone-ok home gombja. Azonban. Ha autóban, tartóban a készülék, akkor cumi van. Nem fértem hozzá a leolvasóhoz, tehát kellett a home gomb megnyomása (mert nincs benne képernyő érintésre ébredő funkció), majd a PIN kód beírása. Ezzel szemben az ipnone X-en csak hozzáérek a kijelzőhöz, ránézek és "bent vagyok". Szerintem ez utóbbi sokkal egyszerűbb és biztonságosabb autópályán százhatvannál...Az Apple-ről a (negatív) véleményemet már többször leírtam itt a fórumban: az univerzum leg-fillérb*szóbb cége!
(#171) msiman
Én sem bánnám, ha az X hátán a nyomi alma logó helyett egy ujjlenyomat-olvasó lenne (a faceid mellett, nem helyett!).
Meg az Apple kezdene végre valamit az amoled kijelzővel: allways on display és dark theme. -
kchris78
veterán
válasz
ti meg ugyanezt csinaljatok forditva.
szerintetek okos racionalis dontes csak egy droid lehet.
egy 330ezres p20prot nem kell megindokolni? az is baromi sok penz egy telefonert foleg annak akinek nincs legalabb 1-2x ennyi havi nettoja.. akinek meg van annak meg nem kell indokolni kulonosebben semmit mert akkor _belefer_ es nem kell vele sukarkodni. ez egy telefon, nem egy tobbtizmillios auto, vagy szazmillios haz... -
válasz
gondoltam benézek, mi a helyzet. nem csalódtam.
"miközben tök egyértelmű hogy mindenki sukárkodásból veszi." - gratulálok. magyarázd el nekem kérlek, mi szükségem pl. így 40-en túl arra, hogy egy szerencsétlen telefonnal "sukárkodjak". ez egy használati tárgy. ráadásul 10-ből 8-an részletre veszik valami előfizetés mellé. hogy a halál véreres kaszába lehet egy telefonnal "sukárkodni"? ezt mondja már el valaki. komolyan, itt csupa 16 éves tini szakért, vagy mi ez a szörnyű sötétség?
na, idénre is kifórumoztam magam.
-
nyisziati
veterán
válasz
Blizzardking #166 üzenetére
+1
Menőzés, kivagyiság, "egyediség"...
Így énekli ki a pénzt az Apple az emberek zsebéből. És sok ember még védi is őket... -
törölt tag
válasz
“És ezért kell az apple dizájnnak mindig távolról felismerhetőnek lennie. A notch semmi más célt nem szolgált, csak hogy fél évig 100 méterről fel lehessen ismerni a kiválasztottakat.”
Ha esetleg a Starbucksban vagy a McDonald’s ban épp csak a hátulja látszik az sem baj,mert a kamerája már függőleges ellentétben az egy generációval előttinek meg viszintes
-
Syl
nagyúr
válasz
Blizzardking #168 üzenetére
Nincs érved, mert az arcfelismerő működik napsütésben, éjjel, szemüvegben, szakállal stb. Mellesleg sehol nem írtam, hogy az ujjlenyomat-olvasó vagy az arcfelismerő a jobb. Egyiknek is megvannak az előnyei, meg a másiknak is. IphoneX előtt Honor 8-am volt, aminek szerintem zseniális az ujjlenyomat-olvasója. Qrvagyors (simán ver minden iphone-t) és pontos. Mégis gondja volt például a nedves ujjal. Az arcfelismerő nagyon biztonságos, cserébe lassabb és bele kell bámulni, ami nekem főleg autóvezetés közben macera, amikor a telefon a tartóban van.
Az írásod nagy része meg szimpla trollkodás.
-
Syl
nagyúr
válasz
>a rendőrség is azért ujjlenyomat alapján ítél el száz éve és nem fotó alapján.
A rendőrség semmi alapján nem ítél el. Azt a bíróság teszi.
A többi sületlenségedet meg nem is érdemes boncolgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest