- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kchris78 #177 üzenetére
Háti táskában meghajlott pár embernek (állítólag) és én ettől félek igazából.(kézzel nem akarom hajlítgatni).
1 hétig cseréli az apple.Igen minden hajlík ami lapos csak a 2018-as könnyebben,mint a többi.
Ennél jobban még nem tetszett műszaki cikk (talán az iphone 4 annó),valami szuper tokra várok,keresgetek ,igazából még nem mondtam le róla teljesem.Nem akarok várni egy évet ha és esetleg ,majd erősített lesz (mint az iphone 6 -6s esetében.Ennél szebb úgysem lesz szerintem.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
kchris78 #156 üzenetére
Igazad van. Nincs is ezzel semmi baj. Csak feletébb érdekes hogy minden újítás csak addig szar amíg nem kerül egy Apple cuccba. Na onnantól már van értelme. Ennyi pénzért amennyiért adják a teloikat érdekes lenne ha nem No.1 lenne legalább a kijelző.
1 hónapja használok egy mate 10 pro-t, előtte honor 8 volt. Egyenlőre én nem látom mi a különbség a kettő között a felbontáson kívül. Gondoltam kipróbálom. Nekem az Ips is megfelelő. MM ben volt kezemben iPhonen is, attól se dobtam el magam. Persze most nincs nagy napsütés...
-
nyisziati
veterán
válasz
kchris78 #180 üzenetére
"és ki mondja azt hogy annak aki 50-100 között van pénze telefonra annak almát kellene venni? "
"szerintetek okos racionalis dontes csak egy droid lehet."
50-100 közt (ahol az emberek 90%-a keres telót), okos és racionális döntés az csak androidban van (újonnan)."De nem kezdek el kattogni a fórumon arra aki ilyet vett hogy harmad annyiért is lehet hasonló telefont venni."
1) a trollokat figyelmen kívül lehet hagyni.
2) elég sok almás szólógat be még mindig, tehát a reakciónak van alapja. Legalábbis én reagálni szoktam, nem kezdek övön alul csapkodni, mint egyesek."A tetsziket meg hogy a tökbe és _miért_ elvárt dolog hogy megindokolja az ember racionális indokokkal hogy ezt választotta? Vagy sok ember aki igazából kipróbálná az almát de nincs rá pénze az ezen keresztül dolgozza fel az emiatt jelen lévő belső frusztrációit?"
1) a magyar emberek többsége racionális, ilyen a neveltetés és az oktatás. Poroszos.
2) a frusztrációnak is van alapja. Sokan véres verejtékkel dolgoznak meg a mindennapi betevőért, és az almások meg gyakran lecsórózzák őket - ne tagadjuk, sok ilyet láttam-hallottam az elmúlt cirka 8 évben!
Persze, hogy ezek után a lecsórózott emberkében ég a vágy, hogy visszavághasson.És ahogy a trendeket elnézem, ez nem is fog változni az elkövetkező években.
-
nyisziati
veterán
válasz
kchris78 #176 üzenetére
Ha benézel az okosteló ajánló topikba, láthatod, hogy a legtöbb ember 50 és 100 között keres telefont. Kb. tízből kilenc.
Ajánlj már nekik iPhone-t légyszíves. A P20 pro-val meg ne gyere, mert százalékos arányban elenyésző kisebbség veszi. A 90 % itt is az olcsóbb Honorokat, meg Huawei Y-t választja, már ha ragaszkodik a márkához. Egyébként a Xiaomi/Meizu páros tarol.És miért? Mert azokra a feladatokra, amikre az átlagember használja a telóját, ezek is bőven jók. Rég elmúltak a "régi, szép, laggolós-android" idők, amikor csak röhögni lehetett a droid-bénázáson. Ma már bőven jók a droidok, még az alsó árszegmensben is - és ahogy észreveszem, ezt az almafanok egyre nehezebben dolgozzák föl.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
kchris78 #156 üzenetére
Régebben valóban nem volt az igazi az oled kijelző, de nem igazán azért, amiket írsz.
Ha jól tévedek, akkor a mai napig pentile , a mai napig simán be lehet égetni, a túlszaturált képet meg kb. 1000 éve át tudod állítani, ha nem tetszik.
Én is "alap" módban használom, mert az adaptív kiégeti a pupilláimat.
Szóval ezekben a dolgokban pont nem változott semmi. -
doooo
veterán
válasz
kchris78 #156 üzenetére
Ez konkrétan nem igaz, S5 kijelzője már a legjobb kijelzőnek volt kikiáltva akkoriban (párban az iPhone-ok IPS-ével), utána pedig folyamatosan minden újabb csúcskészüléküké. Ami rengeteget jelent az X érkezéséig (és még az S6 előtt is 3-at). Mostanra pedig nincs IPS a legjobbak között (talán az G7-é, de a fényerejét kivéve az sem kitűnő).
Ez csak egy ilyen döntés volt az Apple részéről (meg csak a Samsung tudta megoldani a visszahajlítós, notch-os hülyéskedést), nem kell sokat belelátni. Elfogadom, ha valaki nem szereti, de kitalációkba, vagy ahogy te szereted mondani, ferdítgetésekbe kár belemerülni. -
nyisziati
veterán
válasz
kchris78 #158 üzenetére
Volt rezisztív telóm. Nem kellett hozzá pen, ujjbeggyel használtam. Télen, vékony kesztyűben még jobb is volt, mint a maiak.
Ezt a "megnövekedett belső ellenállás" pedig semmivel se mérik, pláne távolról. Csak azt figyelik, hogy "peek performance" esetén leállt-e egyszer a gép. Az Apple is "elöregedő akkumulátorokról" beszélt egyébként a vonatkozó cikkben.
Ezt szerintem LEHETETLEN elvonatkoztatni a tervezett avultatás témakörétől. Egy billiárdos cégnek ez elemi érdeke, hogy a vevői évente cseréljék a telójaikat, hiszen így biztosítja a folyamatosan növekvő profitját, amit a részvényesek elvárnak.(B)Csakhogy ez a gyakorlat tisztességtelen - nem lehet egyszerre kiváló terméket is gyártani és évente lecseréltetni. (/B)
Főleg, hogy a felmerülő hibákat gyakran tagadják vagy eltussolják, hogy még gariztatásra se kelljen költeni, hiszen az csökkenti a profitot!
Na ez az igazi önszembeköpés. -
nyisziati
veterán
válasz
kchris78 #156 üzenetére
Itt nem maga egy technológia a lényeg, hanem hogy az Apple folyamatosan szembeköpi magát.
Csúcskategória - de ha nem jó a térerő - you're holding it wrong.
Steve Jobs: senkinek nem kell pen - rá pár évre jön az Apple Pencil.
"Miénk a legerősebb SOC!" - titokban évekig visszavettek a már korosodó gépek teljesítményéből. Hivatalosan az aksi miatt - de én valahogy nem hiszek nekik.
Hidegben kikapcsol a teló - nem, nem garis hiba - pár hónap után mégis az lett.
Legjobb dizájn, csúcs vékony - bendgate. De még az idei iPad is törik, mint a ropi, tehát mégcsak nem is tanultak a hibákból.És ezek csak a legismertebb hibák voltak...
-
tuki2200
senior tag
válasz
kchris78 #145 üzenetére
Igen, mostanra elertunk oda, hogy a hardverek kinottek a platformot, már androidnal is. Egyszeruen atlag user nem hasznal olyan teljesitmenyigenyes appokat amik szuksegeltetnek ezt az erot. Uj iPad Pro erosebb mint egy Macbook vagy Xbox? Minek? Az userek 99%-a csak emailre, bongeszesre, videozasra meg social mediara hasznalja, a Fortnite-ot meg boven kihajtja a regebbi is. Csak akkor kell cserelni, ha a kedves gyarto direkt lassitja az eszkozoket..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest