- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
nyisziati #178 üzenetére
és ki mondja azt hogy annak aki 50-100 között van pénze telefonra annak almát kellene venni? akinek nincs annyi pénze az nézzen annyiért és olyat ami abba belefér. Egyetértünk, ha nekem csak annyim lenne nem akarnék túllépni a határaimon, mint ahogy XsMAxot sem vettem, mert túl van az elvi határomon, meg egészségügyi dolog miatt. És igen stimmel, a droidok (de inkább általában az alattuk levő hardver) fejlődtek annyit amit írtál. De nem kezdek el kattogni a fórumon arra aki ilyet vett hogy harmad annyiért is lehet hasonló telefont venni. Neki az TETSZIK. Nekem ez TETSZIK és BELEFÉR (pénzben). A tetsziket meg hogy a tökbe és _miért_ elvárt dolog hogy megindokolja az ember racionális indokokkal hogy ezt választotta? Vagy sok ember aki igazából kipróbálná az almát de nincs rá pénze az ezen keresztül dolgozza fel az emiatt jelen lévő belső frusztrációit? (azért az hozzátenném hogy nyilván vannak sukárkodós almások de szerintem itt a fórumon nem ők vannak az almás topicokban többségben)
-
kchris78
veterán
válasz
#11083776 #171 üzenetére
miert? uzemszeruen blend kikepzesre kuldted volna? mert megnezve a videot nem gondolnam hogy napi hasznalatban akkora terhelest kell kapnia hogy meghajoljon. es emiatt nem mondtam le volna a vasarlasrol hacsak nem billegek a dontessel eleve es ez egy jo indok a nyilvanossag fele.
(kapcsolodo: amikor az i6 blend dolga volt utana leteszteltek jopar masik telefont es kiderult egy parrol hogy igazabol azok se birnak tobbet mint a szar i6-os)az osszes tobbi gyartonak nem volt pofavesztes hogy sajat otlet hijan egy ket kiveteltol eltekintve lemasoltak a notchot?
-
kchris78
veterán
válasz
Blizzardking #174 üzenetére
ti meg ugyanezt csinaljatok forditva.
szerintetek okos racionalis dontes csak egy droid lehet.
egy 330ezres p20prot nem kell megindokolni? az is baromi sok penz egy telefonert foleg annak akinek nincs legalabb 1-2x ennyi havi nettoja.. akinek meg van annak meg nem kell indokolni kulonosebben semmit mert akkor _belefer_ es nem kell vele sukarkodni. ez egy telefon, nem egy tobbtizmillios auto, vagy szazmillios haz... -
kchris78
veterán
válasz
nyisziati #157 üzenetére
ennek egy resze ok, egy resze megint csak ferditgetes, hogy az ezzel lehozott cikkek jo sok kattintást generaljanak es porogjenek a forumok jo sok PI-t generálva szinten, es a szosol mediaban az okos megmondoemberek is kelthessek a hangulatot akikrol sok esetben sut hogy _nem ert hozza_, nincs meg az alap szakmai tudasa.
Nem tudom eleg idos vagy e hozza de az a pen amire nincs szukseg az egyáltalán nem allithato parba a pencillel. A pencil az egy kiegeszito rajzolo eszkoz mindenfele okossággal, míg a sima pen az egy szukseges pocok volt mert maskep NEM mukodott a rezisztiv erinteserzekelos kijelzo. A lassításnál sem a korosodo gepeket lassitottak hanem a szarra hasznalt mar megnovekedett belso ellenallasu aksik miatt. Persze az hogy ezt nem reklamoztak illetve tettek kikapcsolhatóra ezt a ficsort, az tényleg a legkevésbé sem volt fair.
A bendet en sem ertem, de azert hogy meghajoljon egy ipad ahhoz azert tulmutat a napi hasznalaton. Technikai fejjel arra tudok tippelni hogy a dizajn megint csak elobbre van... -
kchris78
veterán
A 2017-re sikerult eljutni az OLEDig meg hasonlo megjegyzeseket szerintem ilyen formaban lehetne mellozni, mert ez kicsit ferdites. Nézzük meg milyenek voltak azok a Samu fele oledek az S2-S5 kornyeken amit nem vett at az Apple. Felbontas (pentile matrix), megbizhatosag (beeges) es szinhuseg (tulszaturalt kep). Az egyetlen pozitivum a fekete volt (aminek napi használatban nem tudom miert van ilyen nagy jelentosege, legtöbbeknek ez a vesszoparipaja folyamatosan). Az elso rendben levo kijelzo az az S6 oledje. Ja, es az OLEDet nem igazan tudjak PWM mentesre megcsinalni ami megint csak egy negativum, van akinek ez szamit.
-
kchris78
veterán
levonva a sok visszanyal a fagyi es rossz az irany stb stb okossagokat (amiben azert van valami alairom) de szerintem elsosorban az van hogy talan VEGRE eszrevettek az emberek hogy nem kell EVENTE telot cserelni… Ha evente-ketevente helyett ket-4 evente van telefon csereles csak ez 50% csökkenést okoz a vasarlasokban ami brutalis visszaeses… En ebben bizom… A mostani telefonokat mar folosleges szerintem 3 evnel korabban cserelgetni. Sot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest