- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
#11083776 #171 üzenetére
miert? uzemszeruen blend kikepzesre kuldted volna? mert megnezve a videot nem gondolnam hogy napi hasznalatban akkora terhelest kell kapnia hogy meghajoljon. es emiatt nem mondtam le volna a vasarlasrol hacsak nem billegek a dontessel eleve es ez egy jo indok a nyilvanossag fele.
(kapcsolodo: amikor az i6 blend dolga volt utana leteszteltek jopar masik telefont es kiderult egy parrol hogy igazabol azok se birnak tobbet mint a szar i6-os)az osszes tobbi gyartonak nem volt pofavesztes hogy sajat otlet hijan egy ket kiveteltol eltekintve lemasoltak a notchot?
-
Blizzardking
őstag
válasz
#11083776 #164 üzenetére
Csak a menőzés számít. Hogy "én vettem valamit méregdrágán ami másnak nincs". Ezért vannak kiakadva az ájfónosok amikor a többi gyártó is beleteszi azt a funkciót, mert eddig voltak egyediek. És ezért kell az apple dizájnnak mindig távolról felismerhetőnek lennie. A notch semmi más célt nem szolgált, csak hogy fél évig 100 méterről fel lehessen ismerni a kiválasztottakat.
Technikai szempontból az ujjlenyomat olvasó szerintem is jobb, lévén az ujjam nem visel szemüveget, nem nő szakálla, nem borotválkozik meg, nem lesz másnapos, nem kap monoklit, árpát, kötőhártyagyulladást, nem lesz kócos, náthás és csipás. Tudom hogy az apple szoftveresei nem evilági figurák, akik az olümppsz tetején tanyáznak fehér tógában, de csak józan paraszti ésszel, melyikre lehet biztonságosabb algoritmust fejleszteni, egy arcra vagy egy ujjlenyomatra? Továbbá minden bizonnyal a rendőrség is azért ujjlenyomat alapján ítél el száz éve és nem fotó alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest