- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jegesmaci81 #236 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Jegesmaci81 #225 üzenetére
Azért az órákat az emberek nagyon nagy többsége nem ismeri.Kívéve a Rolex (amit többségben nem is óraszeretetből vesznek).Olyam milliós,10 milliós órák vannak amikròl az emberek nem is halottak és 5-10 ezer forintra saccolnak.
-
törölt tag
válasz
kchris78 #177 üzenetére
Háti táskában meghajlott pár embernek (állítólag) és én ettől félek igazából.(kézzel nem akarom hajlítgatni).
1 hétig cseréli az apple.Igen minden hajlík ami lapos csak a 2018-as könnyebben,mint a többi.
Ennél jobban még nem tetszett műszaki cikk (talán az iphone 4 annó),valami szuper tokra várok,keresgetek ,igazából még nem mondtam le róla teljesem.Nem akarok várni egy évet ha és esetleg ,majd erősített lesz (mint az iphone 6 -6s esetében.Ennél szebb úgysem lesz szerintem.
-
törölt tag
válasz
Blizzardking #166 üzenetére
“És ezért kell az apple dizájnnak mindig távolról felismerhetőnek lennie. A notch semmi más célt nem szolgált, csak hogy fél évig 100 méterről fel lehessen ismerni a kiválasztottakat.”
Ha esetleg a Starbucksban vagy a McDonald’s ban épp csak a hátulja látszik az sem baj,mert a kamerája már függőleges ellentétben az egy generációval előttinek meg viszintes
-
törölt tag
Értem én ,de ha ránézek az enyémre azonnal felold,nem érdekel a mögötte lévő technológia) (lg v30 NOTCH nélkűl is!!! de ha mondjuk nem oldana fel ,kimondom,hogy lg ébredj (csak egy példa).Persze a valóságban meg mikor a telefonomhoz nyúlok közben meg már meg le is olvasta az Ujjamat,köszönet az Applénak amiért kitalálta!!! ( sőt köszönet az átnénak azért is hogy egyáltalán elterjedtek az okostelefonok ) de már sok mindenben nem hűek önmagukhoz,írom egy ipadről és ha vásárlás előtt 1 órával nem látom a blend tesztet akkor egy 11 es pro-ról,gyönyörű de jobb is,hogy nem vettem meg,mert a mostani ipademen van 3,5 jack,meg ujjlenyomat olvasó.Meg kellett volna hagyni a választás lehetőségét ilyen árért beleférne bőven.Az lg v30 on Razeren pl. a bekapcsológomb is egyben,szóval akinek nem kell nem aktiválja és még csak hely semveszett kárba
-
törölt tag
válasz
tuki2200 #147 üzenetére
Nem kell lelassítaní ,eltörik az hamar.
Amúgy meg ténleg nem értem ezt a face ID dolgot.Egyrészt az emberek nem titkos ügynökök,felesleges másrészt meg androidis mobilokban több éve benne van,sőt hangall is fellehet oldani de még mindig az Új lenyomat olvasó a legjobb leggyorsabb megoldás,szoval egy olcsóbb androidosban 3 féle képpen lehet.
Úgy adják elő mint valami forradalom. -
törölt tag
Gyàri (tervezèsi) hibàsak,hiányzik egy darab a képernyőből. még az is csoda,hogy akár egyet is eladtak belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest