- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hasonló hibát tapasztalok ma reggel óta (pedig már egy ideje a 7-est használom). Reggel arra ébredtem, hogy nincs net a telefonon. A wifi ugyan be volt kapcsolva egész éjszaka, de semmilyen hálózatot nem látott, pedig van pár a környéken. Újra kellett indítanom. Most este megint ugyanezt csinálta. Újraindítás után jó. Ha ki-, majd bekapcsolom a wifit, mindjárt talál hálózatot és kapcsolódik, egyszerűen x óra múlva elveszti a wifi-vevő képességét a telefon, amit csak egy újraindítás old meg. De hogy mi a fenéért csak most jelentkezett ez a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kárátékutyá #7555 üzenetére
Ilyen gondom sem volt. Olyannyira nincs/nem is volt gondom a kijelző szélének érzékenységével, hogy a szélét fogva a telefonnak időnként elindítok/megnyitok ezt-azt teljesen véletlenül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tényleg baromi nagy a szórás. Olvastam olyat, hogy egy faágtól repedt meg a kijelző, vagy karcolódott meg, már nem emlékszem pontosan.
Ezzel szemben nálam olyan volt, hogy öltözőfülkében a kulcsom (ami ilyen kapukulcs jellegű, súlyosabb, nagyobb darab) kb. 30-50 centiről rá esett a kijelzőre, ahogy egyszerre vettem ki mindent a zsebemből, kicsúszott, rá a telefonra. A kijelzőn semmilyen karcolás nem jelent meg: se kicsi, se nagy, abszolút semmi. Miközben az égvilágon semmi nem védi a telefont, még fólia sem (a gyári sem).
Azért óvatosan bánok vele továbbra is, de durván beb*szott volna, ha akkor bereped a kijelző, azt hiszem, kicsit talán a szerencsésebbek közé tartozom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Marshmallow hátránya az ujjlenyomat-érzékelő kisebb hatékonysággal üzemelése, és ahogy észrevettem, 7.0 alatt a GPS-jelet is gyorsabban megtalálja. A WIFI nekem teljesen stabil volt 6 alatt is, illetve minden funkció, többek között a smart face is működött. Az OTP SmartBank sem érzékelte feltörtnek az oprendszert, szóval azért megvan a maga előnye a 6-nak. Egyelőre.
-
törölt tag
válasz aszti75 #7381 üzenetére
Na nem mintha ez a jellemző lenne, mint inkább a kivétel, de te dolgod. Ha állandóan a negatív tapasztalatú emberek alapján szűrnéd ki a telefonokat, lehet mindegyiket ejtenéd. 100 ezer alatt szinte biztos.
Különben sem értem valahol ezt a nagyon óvatoskodást. Netről rendeled, van 14 nap elállási jogod. Ennyi idő alatt azért ilyen dolgok simán kiderülnek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bferibörs #7358 üzenetére
Nekem jó volt a WP, de a MS alaposan elcseszte, több dologban is. Azért az mégiscsak vicc, mikor a MS saját alkalmazásai sem működnek jól, és sokkal fapadosabbak, ritkábban karbantartottak, mint az androidos verzió.
Maga a rendszer nekem tetszett, semmi olyat nem használok Android alatt, amit WP alatt nem tudtam, sőt valójában van 1-2 dolog, amiről lemondtam Android alatt. Nyilván utóbbi személyreszabhatóbb, de azt is meg lehet unni, utána már csak a hatékonyságot nézi az ember. -
törölt tag
válasz Richee11 #7356 üzenetére
olyan WP telefonja van, amin a böngésző gondol egyet és bezárja magát.
Ez nem a telefon bűne, ez a jelenség a Denim frissítéssel jött WP 8.1-en. Valószínűleg a memória fogy el, ezért csinálja, bár Cyan alatt sosem csinált hasonlót sem, az betonstabil volt. Sajnos a WP nem minden tekintetben előnyére változik azóta.
-
-
törölt tag
Én is WP után váltottam a thorra. A fő célkitűzéseim: gördülékeny, fagyásoktól/újraindulásoktól mentes működés teljesült. Sőt, valójában gyorsabb, mint a WP-s telefonom volt. Megmaradt az is, rajta a WP 8.1-gyel, így van közvetlen összehasonlítási lehetőségem.
Egyébként WP 8.1 alatt gond nélkül megy az OTP SmartBank alkalmazás, Thor esetén csak android 6 alatt, 7 alatt nem lehet használni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mefistofeles #7241 üzenetére
Érdekes, mert az nekem rendbejött, mióta a 6-osra visszaváltás után visszatértem a 7-esre. A gyári launchert használom, így rendben van.
-
törölt tag
válasz yohnsee #7226 üzenetére
Ezek szerint helyi frissítéssel telepíteni sem kockázatosabb. Bár nekem volt némi problémám, de az egyszerűbben megoldható volt.
-
-
-
törölt tag
Ébresztő nougat alatt előbb-utóbb önkényesen visszaállítja az alapértelmezett ébresztési hangjelzést a gyári beállításra. Meglehetősen bosszantó hiba.
Egyébként olvastam egy hírt a Vernee saját operációs rendszeréről, mely állítólag nem soká kijön, a hír szerint valamennyi készülékükön elérhető lesz.
-
törölt tag
A napokban visszatettem a Nougat-ot. Valami oknál fogva a Nova launcher alatt sokkal jobban merült, mint a gyári launcher alatt, 6-os esetén is. Én azt valószínűsítem, hogy a TeslaUnread volt a felelős a Novánál, azzal valami nem stimmel. Mellesleg a RAM-ot is durván zabálja. A Nova maga nem, de a Teslaunread igen, ezzel együtt az akkut is.
Nougatnál egy funkciót hiányolok, ami nem került bele: "doze on the go" vagy "aggressive doze". Néztem olyan programmal, ami támogatja, ott a program beállításainál nem támogatottnak írja. Lehet ez a funkció kimaradt, pedig a nougat egyik leghasznosabb újdonsága.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Oldman2 #7111 üzenetére
" telefon kikapcs
hangerő fel gomb lenyom és nyomva tart+ bekapcsoló gomb lenyomás és nyomva tartás
a telefon rezzen egyet, ekkor el lehet engedni a bekapcs gombot
a recovery bootolásra léptetsz (a hangerő fel gombbal lehet csak léptetni)
leokézod a recoveryt "hengerő le" gombbal!!!
megjelenik egy elhasalt droid a "nincs parancs üzenettel"
ekkor hangerő fel és bekapcs gomb együttes nyomásával ugrik a recoverybe"[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Visszaküzdöttem a 6-ost.
Ezzel az egyszerűbb módszerrel. Valójában mégsem volt olyan egyszerű, mert telepítés befejezése után pillanatra felvillant a sim pin kérése, aztán az asztal, de közben jelezte a hibákat, mi nem indult el, utána végtelen hosszú ideig töltött és a szokásos powered by android boot képernyőt mutatta csak. Igazából még sosem jártam a recovery menüben, most kénytelen voltam, onnan factory reseteltem, utána már jó lett.
Igen, az OTP Smartbank regisztráció is megy. De igazából az akkumerülés miatt tettem vissza.
Annyit még elmondhatok, hogy a 6-os gyorsabb picit. Az alkalmazások telepítése/frissítése nem, az valami oknál fogva a 7-esen jóval gyorsabb.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
1 órás kijelző idővel 61%-ra merült 10 óra alatt, pedig bazi alacsony a fényerő, és csak neten böngészek, semmi videónézés, zenehallgatás ilyesmi. Én eldöntöttem, megy vissza a Marshmallow.
-
törölt tag
válasz Szunyog83 #7006 üzenetére
Na én most még egyszer "megszopattam" magam egy factory resettel, és megérte: kikapcsolt állapotban az ébresztővel normálisan be lehet kapcsolni a telefont, csatlakozik mobilhálózathoz (eddig nem csatlakozott).
Az alkalmazásokat egyesével telepítgettem fel ezúttal, semmit nem állítottam vissza az sms-eimen kívül.
-
törölt tag
Amúgy az miért van, hogy pl. a gyári Óra alkalmazásra nem lehet simán ráfrissíteni az Áruházban lévő, Google által készített Óra alkalmazást? Ha feltelepítem, ott van mindkettő, mintha a kettőnek semmi köze nem lenne egymáshoz.
(#6970) azbest:
Csináltam resetet, valami más lehet a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Azért kíváncsi vagyok, mikor jön ki javítás a 7-esre. 1 hónap, 2 hónap... Ez az ébresztős anomália elég zavaró.
-
törölt tag
Kikapcsolt állapotban való ébresztésből bekapcsolva a telefont utána nektek normálisan csatlakozik a mobilhálózathoz? Nálam olyan, mintha repülőgépes üzemmódban lenne, de kijelzés szerint nincs (telefonhívást sem enged indítani, mondván, hogy nem vagyok csatlakozva mobilhálózathoz, ami igaz is, hiszen nem kérte a SIM PIN-jét), aztán addig kapcsolgattam ki-be, meg a 2G/3G/4G között, míg végre hajlandó volt kérni a telefon PIN-jét.
Ez viszont már komolyabbnak nevezhető hiba. Nem először csinálta, másodszor. Ha jól tudom, 2 alkalomból 2-szer, de majd még kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, akkor OTP-nek sikerült olyan frissítést kiadnia, ami 10-ből 9 embernek nem működik. De egyáltalán nem. Ehhez már tudás kell!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valami nem stimmel itt az akksi körül:
1) 20% alatt csak úgy röpködnek a %-ok.
2) 14%-ról töltöm már több órája, a 97%-ot is nehezen érte el, de ennél tovább nem is megy, pedig most még ki is kapcsoltam, 10 perce 97%-on áll így is.szerk.: Most hirtelen felugrott 100-ra. De a 20% alatti gyors merülés, és a töltési idő akkor sincs rendben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz grider1033 #6760 üzenetére
Megnyomtam a bekapcsoló gombot, a
Az eredményt látjuk: kikapcsolt a telefon, és nem tudtad tovább írni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ze4lOtx #6655 üzenetére
Akkor ezért sunnyog a vernee a válaszlevéllel. Mondjuk nekem eddig nincs sok gondom vele. A google play lefagyott néhányszor, ezt a factory reset megoldotta (eddig úgy tűnik), a trusted face el sem indul, bár azt nem is használom, csak mégis idegesít, ha valami nem megy. Mondjuk erős kétségeim vannak, hogy erről nem tudtak, ez nem egy nehezen kiszűrhető hiba, ami többheti használat során derül ki.
(#6656) Vigyorka:
VLC viszi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
8 óra alatt 100-ról 81%-ra merült nekem úgy, hogy közben még használtam is a telefont. Nem egyfolytában, de összesen háromnegyed-egy órát biztosan be volt kapcsolva a kijelző, igaz, én olyan 10-20% közti értéken használom a fényerőt. De szerintem ez nem vészes merülés, kb. ugyanaz, mint a 6-nál volt. Bár arra nem mernék megesküdni, hogy a factory reset előtt is ugyanígy merült, akkor nekem is úgy tűnt, mintha jobban merülne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kicsiguszti #6600 üzenetére
Zseblámpa nálam működik. A Wifi ismer egy köztes állapotot is, szóval 3-féle.
-
törölt tag
az arcfelismerő nem mükszik, folyamatosan kiírja, hogy alkalmazás leáll.
Valóban. Bár nem használom, bosszant, ha valami nem működik. Rákeresve a problémára, jóval korábban is előfordult már ez, valakinek pl. pont 6-osra frissítésnél. Egyelőre nem találtam működő megoldást.
-
törölt tag
válasz marositech #6494 üzenetére
Hosszan meg kell nyomni a "középső" gombot, aztán ranyomni hosszan vmelyik alkalmazasra (amelyiket felülre akarjuk tenni), akkor megjelenik fent egy üzenetet: "Húzza ide az osztott képernyő használatához". Akkor odahuzod, az felülre kerül, alul meg kivalasztod. De ezutobbit nem muszaj, pl. ha epp nincs megnyitva semmi, akkor megnyomod röviden a kozepso gombot, kezdokepernyorol vagy alkalmazastarbol valasztasz, mikor megnyilik, osztott képernyőn jelenik meg.
Eltuntetni meg ugy tudod, hogy az elvalasztot teljesen a szeleig elhuzod.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
A Google Play leállt problémára lehetséges megoldások:
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ahogy elnézem, Vernee Marsnál is ugyanez a helyzet a kereső sáv után maradt "űrrel".
Egyébként, ha lehetséges, a nougat a thoron még inkább "stock android" benyomást kelt, mint a marshmallow, pl. nincsenek benne a vernee saját értesítési hangjai. Ezért mondjuk kár, elég szűkös a választék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az azért sajnálatos, hogy 7-re frissítést követően a kezdőképernyőn nincs keresősáv, de még a helyét sem lehet kihasználni. Ennek így mi értelme?
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz tkomlosi #6271 üzenetére
Gondolom, az interneten egyetlen fotó sem található rólad. Ha pedig nem kerül más kezébe, szükségtelen a védelem.
(#6272) Laccoss:
Azt még mindig nehezebb "lehámozni", mint egy fényképet odamutatni, a kettő legfeljebb egy erre szakosodott embernek egy súlycsoport. Azért mikor valaki lezárja a telefonját, azt nem feltétlen csak tolvajok ellen zárja le; ismerősök, munkatársak előtt is, akik esetleg csak belenéznének gyorsan a másik privát szférájába.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bollokcs80 #6252 üzenetére
Jobb lett, bár én már az előzőt is megtanultam nagyjából, hogyan érem el a legjobb eredményt, most mindenképp tágabb tartományban mozog (nyilván ehhez az ujjat is úgy kell bevinni, de továbbra is egy ujjam egyszer van rögzítve).
-
törölt tag
válasz tirszin #6232 üzenetére
Sose szoktam frissíteni, erre még a Win7-nél szoktam rá.
Nagy hiba. Persze valamikor elcseszik, de pont win7-nél szerintem elég nagy kockázat nem frissíteni.
Tudom, ez a frissítés iránti ellenszenv jórészt arra vezethető vissza, hogy a Windows minden egyes frissítést követően csak lassul, win7-nél ez elég tragikus mértékű volt egy idő után; HDD-n, és pláne kevés RAM mellett. SSD és elegendő RAM (legalább 4 GB) mellett már nem.
-
törölt tag
Ha a B20 nem számít, akkor Meizu M3s jobb választás a Redmi 4A-nál, erősebb. A Vernee Thor még jobb, bár a Meizu ujjlenyomat-olvasója talán kevésbé háklis. Én egy dolog miatt aggódnék csak. Mivel írod, hogy gyereknek lesz, kérdés, mennyire tud rá vigyázni. A Thor kijelzője sok embernél könnyen törik. Az M3s-ről nem sokat hallottam ez ügyben, arról nem tudok nyilatkozni.
-
törölt tag
fb-on csíptem el, valószínűleg a thornál is hasonló lehet a helyzet:
Adrian Marques
Translated from Spanish
Many of those who we trust verne and bought the Apollo lite we feel betrayed, you promised Android 7.0 for December 2016 and not in the month of January 2017 is there any news on the update. As you may realize verne, the people that we put our trust in...See More
See OriginalLike · Reply · January 18 at 3:55pm
..
Jacky Zou
Jacky Zou hi, we won't forget that, we are waiting for MTK release the needed resource to us to get Apollo Lite updated to Android 7.0, MTK still didn't release this for all the 10-core smartphones yet.
Like · Reply · January 20 at 10:30am
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Aethelstone #6084 üzenetére
Az nem használja az akksit, ha ötször-hatszor annyit pöcsölsz, míg hozzájutsz a kívánt infóhoz? Meg teljesen mindegy, úgyis naponta töltöm, annyit meg bőven megy így is. Első a kényelem, én nem vagyok mániákus, aki szereti sokat nyomkodni a telefonját.
-
törölt tag
válasz tirszin #6081 üzenetére
Van 3 gb ram a thorban, amiből általában a fele foglalt, miért spórolnék? Ráadásul így gyorsabban jutok információkhoz. Én WP alatt is imádtam az élő csempéket. Sőt, a leglényegesebb dolgokat wp alatt kiraktam a zárolási képernyőre (lockmix alkalmazással, android alatt is jó lenne hasonló, egyelőre nem találtam), 100x kényelmesebb, mint 4-5 alkalmazást x időközönként megnyitni és onnan kibogarászni, ami érdekel.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Ott mi? Ott (=ahova jutunk asztalon röviden - nem kell hosszan - megnyomva a bal navi gombot) lehet hátteret beállítani az asztalnak meg a zárolási képernyőnek, plusz widgetet hozzáadni, de gördíthető nem lesz a háttér. Vagy hol kell hosszan nyomni a bal navi gombot? A háttér kiválasztásánál semmi nem történik.
-
törölt tag
Azért őszintén remélem, aki hangminőségben megítéli a telefonokat, az legalább 40-50 ezres fejhallgatóval tette (AKG, Beyer, Shure például). Na persze ott sem mind hibátlan, pl. Beats és hasonmásai erősen felejtősek.
-
törölt tag
válasz bollokcs80 #5971 üzenetére
Múlt hétre ígérték, én ennyit tudok.
-
törölt tag
Komolyan mondom, időnként mintha frissíteni kellene az ujjlenyomatot. Írtam nem rég, hogy a 95%-os pontosságból hirtelen visszaesett. Most meguntam a dolgot, frissítettem az ujjlenyomatom, megint könnyedén nyitom. Torzul idővel a beolvasott ujjlenyomat? Mivel digitális, ez nem lehetséges, mégis olyan, mintha ez történt volna most.
Egy dolog biztos, hogy nem így kellene működnie, hanem általában sokkal hatékonyabban.
-
törölt tag
Nálatok nincs mostanában olyan, hogy a készülék csak úgy magától restartol?
Nem csak mostanában nem volt ilyen, hanem soha. Régen sokat lehetett olvasni arról, hogy olcsóbb (most nevezzük ezt az árkategóriát olcsóbbnak) androidos telefonok hányszor lefagynak, újraindulnak, stb., ezért is voltam inkább WP-s. Hála a magasságosnak az első androidos telefonom a Thor személyében nem okozott csalódást, ugyanolyan stabil, mint a WP 8.1 volt valamikor a Denim frissítés megjelenése előtt (jó, azért utána sem lett instabil, de ha elfogyott a RAM, akkor a böngésző kidobott; előtte ez nem volt, valamit a Denim előtt jobban csináltak a memóriakezeléssel).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdekes ez az akku dolog. Vannak napok (pl. tegnap), amikor minimális használat mellett lemegy 60% alá már késő délutánra, és még nincs vége a napnak; a másnapot már meg sem merném kezdeni töltés nélkül.
Máskor meg, és szerencsére ez a gyakoribb, hasonlóan kevés használat mellett 3 napig is elvagyok a telefonnal (éjszakánként 6-7 órára kikapcsolva). -
törölt tag
Kétlem, hiszen novemberben is Android 7-ről volt szó a Vernee fb-oldalán, akkor most fura lenne, ha mégsem az jönne, csak egy javítás a 6-osra.
Egyébként annyira mindegy szerintem, nekem a 6-os teljesen stabil, és semmiképp sem mondható elavultnak. Ujjlenyomat-olvasó problémákat szerintem nem fogja megoldani a Vernee által kiadott hivatalos 7-es (sem).
-
törölt tag
Mikor már azt hiszi az ember, hogy megtanulta használni az ujjlenyomat-olvasót, mert 2 hete remekül boldogul vele, 95%-os aránnyal nyitja elsőre még kint a hidegben megfagyott ujjakkal is, akkor egyik napról a másikra elkezd b*szakodni (bent, melegben). Valami biztosan nem stimmel. Vagy hirtelen elfelejtettem volna használni? Az elmúlt két hétben többszázszor oldottam fel nagyon kis hibaaránnyal.
-
törölt tag
válasz Vigyorka #5783 üzenetére
Nálam ugyanezt a Nova launcher saját keresősávjával csinálta. Megoldás az lett, hogy kerestem az áruházban egy másik kereső widgetet, találtam is egy jól testreszabhatót: Custom ICS Search Widget.
Amennyiben a gyári launcher alatt csinálja, úgy fogalmam sincs, talán érdemes áruházban rákeresni a google cuccaira.
-
törölt tag
Nagyon sok bugról én sem tudok. Amiről tudok, az az ujjlenyomat-olvasó, de mióta kitapasztaltam, nekem közelít a 10-ből 10-hez a feloldás sikeressége (100-ból 95 kb.), pedig egy ujjam egyszer vittem be, nem 5x, mint sokan.
Ami tényleg szar, az a gps-vevő, ez valószínűleg hardveres hiba. Gyakran még a szabadban, nyílt terepen, kertes házas, vagy folyóparti övezeten is többszáz méteres körben keresgél, vajon merre is vagyok. 2 hónap után ki merem jelenteni, hogy a kevesebb mint feleennyibe kerülő lumia 530-asomban sokkal jobban működött a gps-vevő. Az én thoromba valami nagyon gané darab került. Ha valamin nem kellett volna ennyire spórolni, az pont a gps. Az okostelefonokban nálam ez az a funkció, amit a leginkább használok. -
törölt tag
Igaz, elég fontos részletek.
A 16 GB (amiből pár GB kell a rendszernek, alkalmazásoknak) nem csak ma kevés, hanem kb. mióta léteznek veszteségmentes audioformátumok.A kolléga autóipari hasonlatát a rendszersebességtől elvonatkoztatva továbbra sem értem:
Külsőt illetően ergonómia, anyaghasználat, összeszerelés minősége rendre
8, 7, 9 pont a Xiaominak,
10, 9, 9 a Vernének. -
törölt tag
válasz Aethelstone #5723 üzenetére
Én nem tapasztaltam érdekes módon, sőt sokan mások sem. Minden márkánál, típusnál vannak olyanok, akik ilyen-olyan hibákat fedeznek fel, nincs hibátlan készülék.
Ha meg ennyire a Xiaomi bűvkörében élsz, nem értem, miért vettél Vernee Thort.(#5726) Aethelstone:
Ha 3 nap után túladtál rajta, akkor nem nagyon hiszem, hogy hibátlan készüléket fogtál ki, ami alapján objektív kijelentéseket tudnál tenni, mennyi hiba is van benne. Én tényleg nem tapasztaltam szoftveres hibát az ujjlenyomatolvasón kívül (de mióta megtanultam használni, azóta nálam 10-ből 9-szer jó), pedig lassan 2 hónapja nyúzom. A kijelzőm sem tört be magától, pedig nem védi semmi (rajtam kívül). Kinti világosságban is 10%-os fényerővel olvasom. Mi van még? A GPS-vevője nem túl erős, HÉV-en belül például nem nagyon működik bizonyos helyeken a kocsin belül. Amúgy tényleg semmi más.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Aethelstone #5720 üzenetére
Hány OTA frissítést kapott is a thor, mióta megjelent? Mikor jelent meg? 1 éve sincs? Jaaaa... Valótlanságot azért nem kell írni.
(#5721) HeavyToys:
Ha ég és föld lenne a kijelzők közti difi, az megmutatkozna a pontszámban is. Inkább ízlésbeli különbségről beszélhetünk valószínűleg. Miravision-nel simán átállítja az ember olyanra, ahogy szereti.
Ujjlenyomat-olvasót meg nem értem hogy lehet összevetni, mikor a másikban nincs is.
Hogy melyikben milyen proci van, az nem annyira izgat, legfeljebb, hogy mit hoztak ki belőle, mennyire érzékelni a rendszersebességben. Abban pedig aligha kell szégyenkeznie a thor-nak. Ja és a 3 GB RAM, B20 megléte már önmagában simán billenthetné a thor felé a mérleg nyelvét. Ezek sem épp elhanyagolandó dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HeavyToys #5717 üzenetére
Itt PH-n a xiaomi mi 4c ugyanúgy 8 pontot kapott a kijelzőre, mint a thor, sebességre 8, míg a thor 9. Ennyit az Audi vs Suzuki hasonlatról.
Persze ez rendszersebesség. Aki játszik, annak nyilván jobb a xiaomi, de aki hozzám hasonlóan nem (telefonon max táblás játékok, inkább még az sem), annak bőven van olyan jó a thor. Sőt, a 3 GB RAM miatt simán jobb választás lehet a thor.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest