-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz #56474624 #5833 üzenetére
Én hidegben jártam így,akkor az ujjam volt a hibás,viszont a meleg telót zsebre tettem még bónusz,akkor sem szeretett nyílni,az nemigen az ujjamtól volt...viszont rendbejött 1 óra múlva.
Hidegre még külső kabátzsebben se vettem észre anomáliát.Sőt ujjelvágva(kicsit),és beivódott festékkel is nyílt.
Érdemes a biztonság kedvéért nem csak egy ujjat felvenni,nekem 2 ujjam van 2-2x.Bár normál használat csak az egyik 99%-ban,de nem árt vésztartalék
Nem mintha sok minden múlna az ujjlenyomatolvasón...csak olyan kényelmes nem a gomb+minta.
App esetleg kavarhat be neki mondjuk,a NoLED is olyan,hogy ha van kint jelzése,akkor nem működik a feloldás,először le kell lőnöm a notificationt.Szóval ilyesmi is lehet a háttérben.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest