Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz #56474624 #5757 üzenetére

Lehet hogy nincs szerencséd,én használtam jópárszor,igaz csak Térkép-pel,és gyalogosan,de elvitt mindenhová tökéletesen.Igaz énnálam mindig aktív a wi-fi és a mobilnet is,de tényleg méteres pontosságra tudta,hol vagyok,merre menjek.
    Persze kocsiban,naviprogival,városban haladva könnyen lehet,hogy más eredmény lenne,ezt nem tudom.
    Autóba viszont még mindig a legjobb megoldás venni egy degikált GPS-t.Nem is drága,nem is a telefont kínozza az ember,és kifejezetten céleszköz,pontos,szerintem mondhatni alap egy utazgatós embernek,egyszeri 20 alatti kiadás.
    Egyébként sokkal komolyabb telefonok is produkálnak gondokat...mégha ennyire nem is.Viszont átlagos felhasználásra,néha navira teljesen jó mindenképp,pokémon gózni is,nem ugrál el,stb.
    Sajna kicsit a hardvergyártók is tehetnek erről,ugyanis egyre inkább építkezik a GPS a cellainfókból,wifiből,technikailag is bocsánatos bűnnek gondolják,mert a műholdvétel erőforrásigényes és sokáig tart,főleg ritka használattal.És ugye manapság minden azonnal kell.Az lenne a gond,ha alkalmanéknt 2 perceket kéne várni a jeltalálásra+szabad ég alá menni,stb.Manapság az olcsósított-turbósított verzió van.
    Ujjlenyomat-olvasó dettó.Ki kell tapasztalni,és jól felvenni a mintákat,sőt nem is rágörcsölni,hanem ugyanúgy csináltam én is,mintha csak természetes módon nyitni akarnám vele,az erőltetett hűdepontos felvétellel sokkal rosszabbul ment.Szépen felvettem úgy a mintákat,hogy hanyagul csak rádobáltam úgy az ujjam,ahogy majd nyitnám is.És 95% minimum.
    Egyébként sokat tesz a tok is a telón,mint "célzólyuk",az is növeli az esélyét,hogy egy mélyebb lyukba nyúlva így nagyobb eséllyel ugyanazt lássa a szenzor.Nekem teljesen elég,hogy 10ből 1x meg kell érinteni mégegyszer,még koszosabb ujjal is megy.Kényelmi cucc ez is,hisz mintával úgyis nyitható a teló,ha ellopnák,az meg sokszor látszik a kijelzőn ferdén tartva,de hát ha ellopnák,és adat kéne belőle,csak feltolják USB-re és kész.Szóval nekem csak kényelmi dolog,hogy nem 1 gombnyomás+minta,hanem egy érintés.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák