Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pozsipeti
tag
Sziasztok!
A jelenlegi Doogee Y6 telefonom egyik pillanatról a másikra megadta magát.
Gondolkodom egy Thor beszerzésén. A kamerával milyenek a tapasztalatok? -
törölt tag
Valaki rendelte már a készüléket Kínából? ÁFA, vám lesz rajta?

-
BluEyes
őstag
-
t-shirt
veterán
Tiszteltem!
Sikeresen végrehajtott törésteszt után hol érdemes "üveget" cseréltetni? A kijelző és a digitizer működik, csak esztétikai a probléma.
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Végül én is megrendeltem ma délután egy Thor-t.Mennyi idő a kiszállítása?Héten megérkezik még?
Mi a tapasztalat?
-
Nálam nincs összefüggés a 7-es droiddal.
Az már rég a gépen van de ez a cella készenlét valami új és fogalmam sincs mi és honnan jött.......
Az biztos, hogy baromi sokat eszik. Eddig a képernyő volt 50%- most a cella bizbasz 68, a képernyő 10%.
Ami tovább fokozza a helyzetet, hogy összességében ugyanazt bírja az akksi...... -
válasz
mefistofeles
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék! Nálam is ugyanez a helyzet, a 7-es frissítés óta nem olyan jó az akksi idő.....
-
kárátékutyá
őstag
válasz
kakukkmarci
üzenetére
Köszi, meg is nézem. Nem is tudtam hogy van itt ilyen fóruma ennek.

-
Gyerekek!
Megnéztem az akkufogyást és a becsült hátralévő időt és egy érdekes dologra lettem figyelmes.
Alul írja ugye, hogy mi hány százalékot fogyasztott. Nos eddig rendszeresen a képernyő fogyasztotta az összes kb. 50%-át erre ma feltűnt egy cella készenlét nevezetű dolog ami a fogyasztás 68! %-ért felelős. Mi a túró ez?
-
Sziasztok!
A 7-es frissítés óta , ha kikapcsolom a wifit és utána vissza,akkor nem talál wifi hálózatot... Újra kell indítanom a telefont,hogy újra legyen wifi! Találkozott már valaki ilyennel? Természetesen a 7 frissítés után csináltam factory resetet és nemrég recovery -ből is törölve lett a cache,de sajnos ez a hiba megmaradt!
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
kárátékutyá
üzenetére
Jól néz ki a HS-ed. Simán feltolhatnád ide:
[link] -
sagal
csendes tag
válasz
Songoman
üzenetére
Egy picikét kérhetlek, hogy bővebben fejtsd ki?
Kiváncsi vagyok az akku időre, WI-FI jelerősségre, a GPS pontosságra, a mobiladatkapcsolat tulajdonságaira, a fényképezőre, az ébresztőre, a hangerőre (ezekről írták a korábbi verzióknál, hogy hibák voltak)
Egyszóval megéri a gyári 7-est lecserélnem?
-
k5.20
senior tag
válasz
kárátékutyá
üzenetére
Ugyan másik készülék, de 7.0 és hasonló probléma.
Nem rossz megoldás: Energy bar -
azbest
félisten
válasz
kárátékutyá
üzenetére
"Nem érzékelt semmit így az power gomb folyamatos nyomásával újra indítottam"
Igen, ez előfodul néha. Úgy három havonta egyszer megesik. Sosem szoktam kikapcsolni, újraindítani egyébként. Szerintem olyankor eldobja a drivert, ami kezeli a touchot.
-
NeverGone
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ebben teljesen igazad van. Nálunk a családban két ilyen telefon van 7-es Androiddal, teljesen elégedettek vagyunk vele. Max. néhány Android furcsaság, pl. nincs könnyen állítható hangprofil.
-
kárátékutyá
őstag
A 7.0 egyik számomra negatív tulajdonsága, hogy nem mutatja az aksi %-os állapotát. Ha beteszem a számot az aksi ikonba, én szemüveggel sem látom. Battery Overlay Percent progit használok ilyen esetben, kultúráltan meg lehet oldani.
-
sagal
csendes tag
Sziasztok!
Vernee Thor (mt6753) - madOS - Android 7.1.1. 13.03.2017 - Stable 7 verziót próbálta valaki ?
Érdekelne, hogy valóban jobb e, mint a gyári 7-es. Der Teufel ezt állítja....
A telefonom tavaly májusi vásárlás, gyári 7-es van rajta.
Szóval kiváncsi vagyok, hogy aki felrakta elégedett e vele? -
kayman
senior tag
válasz
kárátékutyá
üzenetére
Az értesítési hangok közé szeretnék betenni sajátokat. Főleg az ébresztőhöz.
Hol keressem?Ma együtt teszteljük a 7-est, én is az éjjel dobtam fel.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nah feltettem tegnap a 7.0-t. Aksi most is érezhető hogy rendben lesz. Kíváncsiság miatt beállítottam az ujjlenyomat olvasót, próbálgattam mennyire jól működik, amikor egyszer csak meg adta magát a kijelző. Nem érzékelt semmit így az power gomb folyamatos nyomásával újra indítottam és kikapcsoltam az olvasót. Azóta rendben működik.
-
azbest
félisten
válasz
BigBlue69
üzenetére
Hát, én is emailt írtam.
Nameg az eustock oldalán lévő hibabejelentő lapot is kitöltöttem, beletettem a dobozba (3 napon túli [link]).
Van online felületük ahol imei alapján is lehet keresni a javítás állapotára. De türelem kell, kerek 3 hét volt, pont aznap ért vissza, amikorra a javítás várható idejét becsülték. -
kayman
senior tag
Na megvan, indulásból nem működik a FEL hangerő fizikai gombja...
De ezen most nem akadok fel, enélkül is megvagyok valameddig.Feldobom a hetest, aztán kezdődik a teszt.
A gyárilag felrakott fólia tényleg érzéketlen is kissé, a felső sávban is nehéz kattintani funkciókra anélkül, hogy lejönne a legördítő.
-
BigBlue69
őstag
Sziasztok. Ismét.
A szerviznél a "hivjuk fel őket elöttét" mennyire kell komolyan venni?

-
nicu71
addikt
válasz
kárátékutyá
üzenetére
elég a beállitásokból megcsinálni,főleg egy napos telefon esetén

SIM ,SD maradhat.
shootme2 :telefon alaphelyzetbe állitása megvolt? ha nem akkor sürgősen,főleg ilyen roszz tapasztalatok esetén. -
-
shootme2
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Hol olvastad? Itt oldalakon át szidták és többen visszatértek a 6-hoz. Nekem csak negatív tapasztalatom van vele. Lassabb lett a telefon, szaggatott a zene lejátszás, csökkent az üzemidő és még 2-3 apróság. 2 hétig használtam de nem rázódott helyre. Ment vissza a 6-os.
-
gingerbalm
aktív tag
Sziasztok!
Úton van egy ilyen telefon a családba. A beletenni szánt SIM-kártyán van pár SMS, ami jó lenne, ha később is olvasható lenne, ahogy most. Ha beleteszem majd a telóba, akkor ezeket az üzeneteket simán elő tudom csalogatni?
Előre is köszi a választ!
-
kárátékutyá
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Köszönöm. Sim-et és SD-t ki kell venni amig flasheli?
-
válasz
kárátékutyá
üzenetére
Ahogy olvasgatom (és nálam is ez a tapasztalat) a 7-es droidnak csak pozitív hozadéka van a telónál. Az akkuidő az nálam érdekesen alakult, 6 alatt katasztrófa, 7-re frissítés után is, aztán pár nap alatt "helyrerázódott" a dolog és most már igen jónak tartom! (48 óra elég aktív használat mellett)
-
re-d-evil
tag
válasz
kárátékutyá
üzenetére
Amúgy 6 alatt is megy a lockscreen saját képpel:
Bal alsó érintő röviden, ikonsorban "lockscreen wallpaper" és ott kitallózod.
- Addig is, míg nem lesz 7, de szerintem ott is ugyanúgy fog múkodni.
-
nicu71
addikt
válasz
kárátékutyá
üzenetére
hattal nem sokat használtam/egy napot
/ ,de főleg az eleje katasztrofális volt aztán egy nap után beállt valahogy /nem dobta el a wifit,érintések javultak/ hetessel semmi probléma nincs,eltűnik az ocsmány keresősáv,ikonok kissé megváltoznak,az "app permissions"értesítő nem zaklat többé,megjelennek a hetes ujitásai ,sokkal kulturáltabb lesz minden. -
nicu71
addikt
válasz
kárátékutyá
üzenetére
NEM! először én is megszivtam,tökre illogikus ,de a 201608 a Nougat.átdob egy letöltős oldalra és ott a felső kell./az már logikus

-
nicu71
addikt
válasz
kárátékutyá
üzenetére
tessék [link]
az elsőt kell pc re tölteni aztán bemásolod a telefon belső gyökérmappájába ./az oldalon le van irva a módszer/
nagyon gyorsan lefrissiti,után hard reset kötelező!
-
nicu71
addikt
válasz
kárátékutyá
üzenetére
Mintha én azt csak a nougatnál láttam volna először ,de lehet hogy tévedek.Frissitetted már? Sokkal jobb lesz a 7 el

-
kárátékutyá
őstag
válasz
kárátékutyá
üzenetére
Megjött, kellemes meglepetés. Adtak hozzá fóliát, ami szerintem katasztrofális, hülye érzés mikor húzom végig rajta az ujjamat, de ingyen volt, marad amíg nem lesz jobb.
Egy dolgot nem találok, a zárolt képernyő háttérképét hol lehet beállítani? Galériából pld nem adja be azt a lehetőséget, hogy a zárolási képernyőre tehessem....
-
kayman
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én ma veszem át délután az Eustock csomagomat.
Eddig nem érintett el semmi. -
kárátékutyá
őstag
Sziasztok!
Ma jön meg a telefon az eustock-tól, olvastam hogy volt akinek telenoros és vodafone-os kártyánál is állítani kellett apn-t hogy legyen mobilnet. Telekomos kártyáknál nem kell? Ha igen, mit kell beírni?
-
marositech
senior tag
Az a lényeg, hogy a touch része nem annyira finom, ezt én is észrevettem.
Pokemon GO-zok vele napi szinten, szóval durva használatnak van kitéve a telefon, de a gyenge GPS-en kívül semmi baj.
Visszatérve a játékkal kapcsolatban, ott vettem észre, hogy igen magas a lag az érintkezés és a visszajelző animáció között. -
Az a baj az efféle topicokkal (amellett, hogy persze nagyon hasznosak) hogy általában azok írnak ide akiknek valamiféle gondjuk van a készülékkel. Egy vacilláló ember ettől eléggé megrémülhet.
Nem hiszem, hogy én lennék az istenek kegyeltje de nekem szinte semmi gondom a vassal pedig nyúzom rendesen.A közelségérzékelő rendben, a képernyő pont annyira érzékeny amennyire kell, az ujjlenyomat olvasó 6-os droid alatt még tényleg gyenge volt de 7-es óta csak azt használom a készülék feloldására, nyilván nem azért mert mazohista vagyok.....
Az egyedüli problémám az akku idő volt de szép lassan felkúszott egy eléggé rendben lévő szintre. -
bencze
senior tag
válasz
GazVezír
üzenetére
Én nem használom anyámnál van de úgy rémlik, kicsit határozottabban kellett húzni de ha nem veszed fel az ujjad nem ugrik tovább szóval használható. Kicsit minden telefonnal úgy vagyok egyébként, hogy másként viselkednek, hozzá kell szokni. Ez fel sem tűnt hibaként. Ha már hibák nekem 2 fő bajom van, az egyik a közelségérzékelő (beszélünk anyám néha némítja vagy leteszi, erről más is beszélt szóval általános) és hogy a default csengőhang is elhallgat pár nap után rebootolni kell, de ez nem tűnik általános hibának, egyedi gebasz lehet, majd nemsokára resetelek egyet és upgradelek 7-re hátha elmúlik.
-
-
GazVezír
tag
Sziasztok!
A szkrollozás javult valamicskét vagy még mindig ilyen?
Számomra talán az egyetlen komolyan visszatartó erő, hogy egy erős hardver mellett ilyen gyermekbetegségekkel küzd a telefon.
-
kolbi79
tag
Egyébként lassan 1 éve használom a telefont.
Negatívumok:
- sztem az érintőképernyőn van 1 minimális késés pl asszonyom LG G4C-jéhez képest, gépelésnél (is) érződik....de meg lehet szokni
- gps néha meggajdul, igaz mindig kocsiból indítom de akkor se kéne elvileg...
- nagyritkán (havi 1x kb.) csak úgy újraindul telefonálás közbenPozitívumok:
- ultragyors (legalábbis eddigi telóimhoz, de a párom g4c-jéhez képest is)
- ultrakönnyű
- ultravékonyKb. Ennyi röviden, elég intenzív napi használat mellett.
-
kolbi79
tag
Milyen mappát kell létrehoznom, vagy mit kell tennem, hogy lássam az ébresztési csengőhangjaimat? Csak az alapokat mutatja....nem ringtones, nem notifications mappa, mind2 van....
-
keekee
tag
Sziasztok,
barkácsoló kedvű topictársak, van egy beépítetlen touch panelem a Thorhoz, ami a telefon teljes halála után feleslegessé vált. 15 USD volt free shipping-gel az aliexpressről, ha valakit érdekelne, írjon privátban, megegyezünk

Egyelőre jobb híján visszaköltöztem a Redmi 2-mbe, aztán majd meglátom, lesz-e újabb Thor helyette

-
törölt tag
válasz
marositech
üzenetére
Eustocktol van az enyem is.Meg a 6-os van rajta.Az ujjlenyomat olvaso 10 bol 8x mukodik.Massal semmi gondom.Nekem nagyon bejon!
-
Soká
senior tag
válasz
kárátékutyá
üzenetére
Ez szerintem attól is függ honnan rendelted. Az eustock 6-os droiddal szállította idáig.
-
kárátékutyá
őstag
Sziasztok.
Rendeltem egyet kíváncsiságból, holnap érkezik. Amik most jönnek, azokon még a 6.0 van, ezt tudja esetleg valaki?
-
AMILO1510
csendes tag
Most letölti a 7esre a frissitést a telom!
-
azbest
félisten
válasz
marositech
üzenetére
Szerintem ez egyáltalán nem így működik. A mediatek pénzért ad csak ki forrást a partnereinek és nda-t írat alá velük. Nem kicsit megsértve a gpl licenszet.
Amelyik gyártó nem fizet az újabb androidhoz faragott kernel verzióért, az nem kapja meg.Ráadásul a cpu emulálásnak sincs értelme, a kernelnek kell támogatnia azokat a funkciókat, amit az andoid 7 használ.
Mivel cm alapú megoldást már korábban összetákoltak (M.A.D.), így gondolom az ott megoldott dolgok egy részét áthozták a hivatalos kiadásba is, hogy ne kelljen dolgozni vele. Ezért lehet, hogy cm-es naptár és óra van benne.
-
ZABHERO
tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is elojott a jack problema
Akivel ez megesett es szervizeltette leirna nekem hogy mit hogy csinalt, gondolok itt arra hogy hova kene kuldeni ilyenek....
Eleg sokat hallgatok zenet, szoval nagyon fontos lenne! Elore is koszi
-
aszti75
senior tag
Lehet ehez a telefonhoz"normalis" tokot venni/rendelni?
Ha igen,honnan? -
Soká
senior tag
válasz
marositech
üzenetére
A Thor az eustocktól. Lányom nem panaszkodik (egyelőre), de az ujjlenyomatolvasó jó ha minden másodikra...
Nekem fogalmam sincs, hogy az Android 7-es mivel jobb/több mint a 6-os, én egyelőre nem bántom a 6-ost. Az viszont érdekelne (nagyon nem értek ehhez) hogy arra van esély, hogy ez a 7-es valaha nem egy "buherált" Nougat lesz? Vagy örvendezzünk, hogy egyáltalán van valami?
-
marositech
senior tag
válasz
üzenetére
Fontos megjegyezni, hogy a MT6753 CPU soha nem készült el Nougatra.
Tehát a MediaTek oldalról megálltak a 5.1 és a 6.0-nál.
Amit most látunk az egy erősen módosított 7.0 van (természetesen a motorháztető alatt).
Vélhetően valami CPU emulálással kerülhették el az inkompatibilitást a 7.0-val.
Ezért látja a smartbank hekkelt OS-ként. -
törölt tag
Marshmallow hátránya az ujjlenyomat-érzékelő kisebb hatékonysággal üzemelése, és ahogy észrevettem, 7.0 alatt a GPS-jelet is gyorsabban megtalálja. A WIFI nekem teljesen stabil volt 6 alatt is, illetve minden funkció, többek között a smart face is működött. Az OTP SmartBank sem érzékelte feltörtnek az oprendszert, szóval azért megvan a maga előnye a 6-nak. Egyelőre.
-
nicu71
addikt
szia,szerintem a 6-al pocsék volt.A randa keresősáv volt a jéghegy csúcsa,azonkivül eldobálta a wifit is,nem birta letölteni a Nougat frissitést 62%on megállt ,amikor ettől agyf*szt kaptam és nyomtam a pár órás telefonra egy hardresetet már meg se találta.
Viszont a manuális 7 frissitésel szinte csoda történt,annyira kulturált szuper ,és stabil lett a kicsike, hogy nem is értem ki az és miért tart ki a MM-nál?
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
marositech
üzenetére
Az asszony Thor eBay-ről jött Németországból, soha semmi probléma nem volt vele
-
csuporzoltan
csendes tag
Oké, gáz lett vele időközben. A flash után egyszerűen nem jött be az android. Bootlopot kaptam, így SP Flash Tool-al újra raktam az egész telefont (igen, leírás alapján, nem csekkoltam be a preloadert sem, nem elsőre csinálom), viszont azóta a touchscreen-em meghalt, teljesen.
Elvileg a boot.img nem jó neki, nem tudom. Esetleg valaki tudna adni egy teljes TWRP mentést a jelenleg is futó androidjáról? (recoveryben sem működik a touch, gondolom a boot.img nem jó neki) -
csuporzoltan
csendes tag
Sziasztok! Érdekelne, hogy Android N alatt hogyan oldottátok meg a root-ot?
(vagy ugyan az a ZIP, ami itt van a fórumon jó N-re is?)
Itt most csak a SuperSU-ra gondolok, TWRP-t már felvarázsoltam rá. -
válasz
marositech
üzenetére
Én a first phone üzletéből vettem a készüléket mivel nem volt időm megvárni csomagküldéssel illetve pár ezer forint volt csak a különbség az eustockhoz képest és itt sem bolti gari van.
Viszont a frissítés óta rendben van a cucc. -
aszti75
senior tag
válasz
pilgrim5
üzenetére
Koszonom a tapasztalatod megosztasat.
Igazabol akarhogy is nezem ar/ertek aranyban eleg jonak tunik.
Jovo heten megrendelem,aztan meglatjuk.
Nekem sem kell jatekra,filmezesre.
Inkabb par darab kep haviban es e-mailezni,bongeszni.
Lenyegeben ennyi.Termeszetesen a telefon funkciot is hasznalom eleg surun.Sokat telefonalok.
Ahogy olvasom a kamera beallitasaval lehet normalis kepeket loni.
Gondolom a mostani telomnal(Samsung Galaxy Core Prime)jobb kepeket keszit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/ ,de főleg az eleje katasztrofális volt aztán egy nap után beállt valahogy /nem dobta el a wifit,érintések javultak/ hetessel semmi probléma nincs,eltűnik az ocsmány keresősáv,ikonok kissé megváltoznak,az "app permissions"értesítő nem zaklat többé,megjelennek a hetes ujitásai ,sokkal kulturáltabb lesz minden.