- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
őstag
válasz azbest #10172 üzenetére
Ha csak a touch nem reagál, akkor miért áll meg bootnál?
Sőt a gyári 6.0 oprendszeren miért folyik szét a kép?
Ui.: Csak a K6NTD -s alapokkal hajlandó elindulni a telefon, ezzel a képernyővel. (a K6NTD ből az N a nougatot jelzi ) a gyári oprendszer K6TD
Hidd el XDA-n utána olvastam. Ennek a képernyőnek más a flexibilis kábelén a kiosztás is, szabad szemmel látszik rajta. Szóval szoftveresen más pin-eken kell küldeni a képernyőnek a jelet. És ezt az oprendszernek kell felismernie... Amit a sima K6TD alapú oprendszerek nem tesznek meg.
-
poffsoft
veterán
válasz azbest #10074 üzenetére
Szia,
Nem, az oreos twrp nem indul, bárhogyan csinálom. Mondjuk oreos scatterem nincsen, csak a nougatos. Elvileg sptool tud csinálni oreoról, feltéve ha nem ugyanaz a kiosztás, lehet ez a baj?
A readonlyt tudom, majd mindenhol írják, hogy elsőre csak azt szabad.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
-
poffsoft
veterán
válasz azbest #10062 üzenetére
végigcsináltam.
a TWRP telepítése után ugyanúgy nem megy tovább, csak bootloop.
A gyári recoveryt visszafleshelve simán elindul a 2017dec. nugáttal... (egy reboot után, mivel elsőnek a "erasing" ugrik fel, gondolom a sikertelen oreo után kell takarítania.[ Szerkesztve ]
-
The Goth
tag
válasz azbest #10063 üzenetére
Azért csak sikerült. Hiába na, ha az ember nem adja fel. Nekem már egyáltalán nem hasonlít az alap kinézethez, így jobban tetszik:
Ami amúgy ugyan az mint amit a gyári alatt is használtam, szóval most tök ugyanúgy néz ki, csak az alap változott. Egy kis pontosítás, az Android One mást jelent, nem egy Launcher, vagy a megjelenést takarja. A gyári 6-os, és 7-es is AOSP kinézetű volt, mégsem volt Android One. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
azbest
félisten
válasz azbest #10057 üzenetére
na sikerült visszahozni
Némileg szétszórtam ez történt
Az ota zip-ek nem jól sp flash toolnak, kellett egy ilyen progival készült mentést keresni, mivel nekem is valsz a legfrisebb verzión volt így 20171211 -est erről a jó kis orosz oldalról.
https://www.phonetweakers.com/2018/03/download-official-vernee-thor-nougat-70.html
K06TD-A.A.Nougat_20171211.rarDe a drivereken nem onnan a 300 megás csúnyasággal szedtem le, hanem
https://androidmtk.com/download-mtk-usb-all-drivers
driver install, orosz valami, kicsomagolja Desktop\MTK Usb Driver v1.0.8\MTK_Driver_ ext\DriverInstallSP_Flash_Tool_v5.1824_Win
https://spflashtool.com/download/Ott a download menüben
boot, recovery
cache és userdata
download gomb.Készülék bedug, nekem akku is ki van húzva, mert előző este loopba került.
Ha minden megvan akku bedug. Bekapcs. Döglöt doid. De most működik a power + vol up. Bejön a menü.
Onnan lehet reboot system. De előtte érdemes lehet sima data és cache wipe-ot nyomni. Csak azért választottam a flashelére ezeket, hogy visszakapjam a fájlrendszerét. De a tartalma miatt orosz lesz az alap rendszer Szóval wipe nem árt.nvram backup, ezzel kellett volna kezdeni, mielőtt bármihez nyúlok, mert ez a legkellemetlenebb, ha elveszik.
https://romprovider.com/2017/06/backup-nvram-mediatek-mt67xx/
hogy biztos megmaradjon imei és wifi
fájlt kiválaszt hova mentse: nvram.img from hexa 0x380000 length 0x500000 és read back- Telefon bedug kikapcsolva. Akku sem kell.Amilyen kétes fájlok kellenek ilyesmihez, remélem nem került fel a gépre valami kedves kis trójai vagy vírus.
Egyébként talán még az lehetett a hiba az első 8.1 váltás próbánál, hogy a nyomi mados eredeti útmutatóban a még nem twrp-zett rendszernél nem recovery hanem boot átcserélés parancsot ír. Lehet azért döglött meg.
[ Szerkesztve ]
-
veressjanos
aktív tag
válasz azbest #10022 üzenetére
Igen, ilyesmire gondoltam. Bekapcsolt a led (ez néha zsebben is megtörtént), hivás közben aktiválódott egy másik bejövő hívás, egy-egy app megnyitódott telefonálás közben, ilyenek
Bár hozzá kell tenni, hogy számtalanszor teszteltem a közelségérzékelőt, olyankor sosem produkálta ezeket a jelenségeket.
Ezért lett helyette M5[ Szerkesztve ]
-
The Goth
tag
válasz azbest #10014 üzenetére
Nos én csak egy egyszerű júzer vagyok aki a saját tapasztalatára épít, a szoftver fejlesztés még hobbi szinten sem érdekel, hogy ennyire beleássam magam. Telefonon nekem bőven elég a 2,4Ghz is mivel telefon nem szoktam több tíz gigás fájlokat töltögetni, vagy torrentezni.
-
The Goth
tag
válasz azbest #10008 üzenetére
Akkor vegyük sorra:
Nem tapasztaltam.
Nem tudom én sem használok, eszembe nem is jutna.
Totál hülyeség. Biztos, hogy rendben van, lásd 10001. komment.
Passzolom LTE alá még nem ment, (mondjuk errefelé azért elég jó a vétel) és sokkal stabilabb mint 7-es alatt.
Nincs mivel kipróbálni, passzolok." A gyári 7essel nekem csak egy bosszantó problémám van, hogy zenehallgatás közben meg-meg akad a hang, valószínűleg a mobilnet csatornaváltáskor fordul elő. Ez mondjuk repülőmódban nem probléma, csak mondjuk normál utazás közben."
Ilyet én a gyári 7-es alatt sem tapasztaltam soha, pedig ha valami tényleg ki volt használva mindig is, akkor az az Audials hallgatása.
5Ghz Wifi nincs. Ezen a telefonon soha nem is létezett, bárki mást állít az nettó baromság.
"Fixed wifi issues (5ghz wifi hotspot)"
Ahogy az zárójelben szerepel, a telefon kizárólag a mobilnetet megosztva adni képes, fogadni viszont nem az 5Ghz hálózaton. Szóval nem véletlenül nem lát 5Ghz-n."A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
Skyline15
tag
Helló!
Hasonló cipőben járok, vásároltam ilyen keretet, viszont sehogy sem volt hálózat utána.
Kis keresgélés után rájöttem, hogy a rendelt kereten nincs rajt az a "réz" valami.
Csatolom a képet róla.
Kérdés, ilyent be lehet szerezni valahonnan hozzá?
Előre is köszi."- Nagyapa, Te hős voltál a háborúban?. - Nem de örülök hogy hősökkel szolgálhattam."
-
szp1
addikt
A hosszan nyomásra nem reagál mert bootloopba került.
Ilyenkor mi a teendő?
A recovery-ben mit kell csinálnom?
Bocs, teljesen láma vagyok a témában, nem szoktam mókolni a telefonokat.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
törölt tag
Ez érdekes, nekem ugyanez volt tegnap, hogy töltőre dugtam a telefont, akkor még csak annyi tűnt fel, hogy nincs az a kis hang, mikor rádugom. Később lepődtem meg, hogy milyen alacsonyan áll az akksi, akkor megint rádugtam a töltőre, és akkor tűnt fel, hogy ha rá van dugva, ha nincs, kijelzi a villámot, illetve azt írja az akksinál a beállításokban, hogy hálózati töltés. Semmi nem segített, hiába indítottam újra jó sokszor, gépre is próbáltam dugni, arra sem reagált. Végül egy OTG kábelt dugtam rá, akkor "kapcsolt".
Az egész fenti bekezdés előzménye ugyanis az volt, hogy rá akartam dugni az újonnan vett usb-spdif transzportomat, amivel elég zavaros volt a működés. Egy rövidke ideig youtube alatt sikerült hangot kicsalni belőle, aztán befagyott, lelassult, magától újraindult. Ki akartam próbálni alkalmas zenelejátszóval is, de ismét lefagyott meg restartolt, aztán inkább nem kísérleteztem tovább. A fenti hiba kiváltója tehát ez lehetett, szerencsére sikerült rendbe hozni. Bár így is bosszant, hogy az OTG
nemsem megy rendesen.[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
Én ebbe bele sem vágok, mert biztosan valamit eltörnék, és használhatatlanná válna a telefon.
Egyelőre két appal próbáltam revitalizálni az aksit, most jónak tűnik. Arra biztosan jó, hogy otthon - gyakorlatilag állandóan a töltőn hagyva - tablet helyett lehessen használni.Legyen minden jó!
-
Gyula196906
senior tag
Adb jó ötlet, de nem fogja tudni a parancssort
Ha alapértelmezett a külső akkor is latnia kellene simán pc-re dugva
Gyanítom inkább valami apk a ludas, ami rejtetté állította vagy vmi hasonló
Sajnos ez a baj ezzel az engedélykezeléssel, sokan nem tudják mit is engedélyeznek -
HATHAZ
csendes tag
Köszönöm Mindenkinek a válaszát!
Szerencsére megoldódott a dolog, vagy legalább is most úgy néz ki...
Kb. 17%-ig merült telóm, és próbálgatva tölteni, egyszer csak átváltott a villámjelre, és elkezdte felvenni a naftát. Utána 21-22% nál már megint nem töltött. Elkezdtem használni töltő nélkül, hogy meg tudjam ezt ismételni, és megint ugyan úgy történtek a dolgok, mintkorábban a 17%os töltöttség után...Gyanítom nekem is előjött ez a random %-ig való töltés hiba (X%-ig tölt a teló, utána nem vesz fel több kakaót, vagy legalább is, nem jelzi hogy venne), amit korábbi hozzászólásokban már láttam, vizont az furcsa, hogy ilyen alacsony töltöttséggel, és ilyen későn (kb. 1 évvel a vásárlás után) jelentkezett.
Oh, ugyanitt, volna egy másik problémám!
A kijelzőn, a töltöttségi szint melletti óra van hogy "beragad" és sokáig ugyan azt az időpontot mutatja. Ha ráteszem a billentyűzárat, majd a feloldó gombot megnyomom (és ezzel behozom a feloldó képernyőt) ott jól mutatja az időt, de amint feloldottam a kijelzőt, és újra csak a jobb felső sarokbani óra látszik, még mindig marad a "beragadt" óra. Volt már olyan, hogy (gyanítom) ezen anomália miatt nem szólt az ébresztőm.
Tudtok erre valami megoldást? .0-s Androiddal ez helyrejön? (A legutolsó verziójú 6-os androidot használom.) -
Baryka007
őstag
Nekem most Miui 8.3 epic rom van... Ez úgy tűnik nem tudja, vagy nem látja... Átállítottam a wifimet 5ghz ra és nem látott belőle semmit....
Ugyan ezzel az analyzer progival csináltam... Csak 2.4 ghz-s sávot lát...
De lehet hogy MadOS -al látja... Nem tudom, majd egyszer felteszem megnézni de most még élvezem a miuit
-
p5quser
tag
Üdv!
Te mintha koponya lennél ezekben a kernel forgatós izékben, nem lehet valahonnan összekukázni a meghajtókat az új touchpanelhez?
Tele van mtk-ra portolt Lineage-dzsel, AOSP-vel az xda, a legfurább c brandes, dzsunka tatján összeszögelt kínai telókra és kisebb hibákkal, de működnek.
Ezzel szemben a thor még a saját forrásából fordítva is magába zuhan egy touchpanel csere végett.
Felettébb bosszantó, már csak vernee-ék hozzáállása miatt is.
Bocs, ha hosszú voltam és céltalan. -
kicsizee
aktív tag
-
Bferibörs
addikt
Nam túl jók a vélemények a hozzászólásokban.persze biztos olyanok véleményeznek akiknek a közelében sincs ilyen teló. Az akksi miatt engem is érdekelne de úgy látom meg kell várnom a tutibb , tényleges teljesítmény leírásokat.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Gyula196906
senior tag
idézet a tesztből:
A kijelzőben nincs változás, ugyanazt az 5 hüvelykes, 1280×720 felbontású, 294 ppi pixelsűrűségű In-Cell IPS panelt szerelték az utódba is. A képminőséget itt is a szemünkhöz igazíthatjuk a MiraVision segítségével. A betekintési szögek rendben vannak, a színek nem invertálódnak, a maximális fényerőre nem lehet panasz, összességében meggyőzőek a képernyőn látottak. Az érzékenység szintén megfelelő, maximum öt ujjat tud egyszerre kezelni a képernyő. A 2.5D technológiával készült kijelző védelméről nincs információ. -
Acesanyi
tag
Az első válaszért köszi.!
A másodikra annyit , hogy az e-ink az egy mode nem pedig megjelenítő. A Thor E- be is benne van ez a mód és neki is csak lcd megjelenítője van nem pedig led,oled, stb!
Igaz írják hogy a szürkére festett képernyőnek nincs értelme az lcd kijelzőknél, csak a ledeseknél. De én úgy gondolom, hogy a grafikus chip-nek a váláról vehet le azért kicsi terhet.
Ezért gondoltam hogy nem-e valami hasonló szándékból megcsinálták itt is a Thornak kikapcsolt állapotra!?
Ja és az e-ink mode az szerintem inkább szoftveres dolog mint hardveres.
-
LámaZ
addikt
OK, majd jégkockát teszek a hátára. :-)
seadrone:
Szerintem ezek a kütyük alapból tudják az A-GPS-t (assisted GPS*), felesleges plusz appot megvenni.Mindössze a gps.config-ot kell rendesen beállítani, írni meg te is tudsz - feltéve, hogy engedi a rendszer.
# a system/etc könyvtárba lesz a gps.conf
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
# Vagy a lentiek. Szedd ki az András-kereszteket ama sorok elől, amelyeket be akarsz kapcsolni
# vagy pedig ezeket:
# NTP_SERVER=0.hu.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=1.hu.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=2.hu.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=3.hu.pool.ntp.org
# vagy ezeket:
# NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=2.europe.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.org
# Innentől nem opciók, persze lehet ezeket is variálni.
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
DEBUG_LEVEL=0
INTERMEDIATE_POS=1
ACCURACY_THRES=5000
REPORT_POSITION_USE_SUPL_REFLOC=1
ENABLE_WIPER=1
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7275
SUPL_TLS_HOST="lbs .geo.t-mobile.com"
# semmi esetre sem FQDN
SUPL_TLS_CERT=/etc/SuplRootCert
CURRENT_CARRIER=common
DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE
DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSE
DEFAULT_USER_PLANE=TRUEDe a GPS vétel javítása topikban ezek ki lettek tárgyalva.
Az AGPS annyit tesz, hogy lekéri a megadott szerverektől a pontos időt és a műholdak aktuális helyednek megfelelő helyzetparamétereit, így gyorsabb lesz a megtalálásuk (TTF: time to first fix).
Mondjuk, az tény, hogy a gps.conf-ot nem lehet csak úgy szerkesztgetni, ahhoz vagy rútolt telefon vagy egy jó kis Root Explorer nevű app kell.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
Steve2006
csendes tag
A sima Thornál nem írták, hogy interpolált lenne, de sokat nem számít.
Viszont két érdekesebb dolgot találtam a Thor E-nél:
- 2 hely van csak, vagy dualSIM, vagy 1 SIM és microSD
- Giroszkóp az AnTuTu benchmark alapján (VR appal is ellenőrizve) nincs benne, noha a hivatalos termékleírásban pedig szerepel. -
Rick4
félisten
De, ott az x. Érdekes amúgy, az apn beállításoknál az engedélyezés szürke volt, de engedélyre volt húzva... megnézem, köszi.
Köszi srácok, végignézzük ma ezeket.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Faterkam
addikt
Hétfő óta ez látszik (személyesen adtam be):
MUNKAÁLLAPOT
A hibabejelentés rögzítésre került, a termék még nem érkezett meg a vevőszolgálathoz.[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
tiamat031603
csendes tag
Mielőtt meglett a Thor egy Vodás Prime 6-ban volt a sim és akkor még használtam mobilnetet, még 4G-n is, szóval meglehet vodafonos segitség kell nekem ezek szerint.
Az IGO miatt nincs harag.
Azért offoltam kicsit vele, mert azt gondoltam a telefon GPS-e lehet ludas, hátha mással is előfordult már a jelenség. Próbálom újra telepiteni és kiderül. -
tiamat031603
csendes tag
-
The Goth
tag
Az olajréteget én rendszeresen "lepusztítom" róla, mert tiszta alkohollal és puha rongyal két-három hetente alaposan átpucolom a kijelzőt. Amúgy ezt nagyon egyszerűen lehet pótolni, ha van műszerész olaj. Én konkrétan egy hajnyíróhoz mellékelt olajból szoktam három-négy apró cseppet tenni rá amit aztán puha ruhával áttörölgetek. Olyan simán csúszik az újj rajta, hogy élvezet használni.
-
The Goth
tag
Majd kiderül élőben.
"Az hogy a képernyő közepére lehetett tenni egy fóliát, amiben felakadt mindig az ujjad, az nem éppen jó fólia "
Ezt senki sem vitatja, de mint fentebb írtam én soha nem használtam még a gyárival sem, így ilyen gondom se volt soha."A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
The Goth
tag
De biza 2.5D-s az is. Ha jobban megnézed a képeket, főleg a legfelsőt (a Vernee főoldalon) amin a hátulja és az eleje együtt van, akkor láthatod, hogy úgyanúgy meg van a kijelzőn az a "lehajló ív" ,mint ennél a sima Thornál, sőt egy picit még erősebbnek is tűnik, így fotó alapján. Gyári fólia a Thorhoz is volt, így az E-hez is lesz, az útolagos fóliák gyártása meg nem a Verneenek üzlet, így őket nyilván a legkevésbé sem érdekli, hogy tudnak-e rá eladni más gyártók.
STU117, szoftveres oldalról ennek nincs semmi követelménye, ha fizikailag jó bele, akkor akár többszörös kapacitású akkut is tehetsz a gyári helyett bármilyen telefonba.
-
lck
senior tag
Köszi az infókat !
Szeretném megúszni kevesebből.
Az ebay-en 12 ért van, csak félek tőle ( Kína messze van ), meg kicsit még azt is sokallom. Talán olyan nyolcat adnék érte max.
Ilyen értékű telefonra nem nagyon költenék többet. Annál is inkább hogy a GPS-e szinte használhatatlan, és a hangminősége is csak jó közepes. -
BandiHUN
veterán
Jaja,nagyvárosban is más,ha az ember mászkál sokat,állandóan"dobálva van" a teló.Otthon vidéken,főleg letéve alig számít a mobilnet vagy a wifi,nem változik semmi.
Az tudja még zabálni az akksit,ha az ember olyan helyen van,hogy hol wifi-hol mobilnet gyengéledés van,bár ezen elég jól segít az agresszív mobilnet beállítás,mert akkor nem kínlódik a teló mindenféle kiszűrődő free 1pálcás wifivel.Plusz nem is késnek a netes dolgok,mert a teló ilyeneken kínlódik... Bár ígyis van,hogy inkább full kilövöm házon kívül a wifit.A mobilnetet úgyis szórják a feltöltéshez is,csomag is van,sose megy le úgyse.Cserébe "stabilizálódik" a teló.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Bferibörs
addikt
nekem elsősorbean a mobil internet kajálja az akksit , az állandó torony keresgélés sok energiát kajál, hiába 3-4 pálca a térerő a 95-105 db... izén látszik, hogy gyengus a jel a teló meg szenved- nem mindegy hol jár az ember, milyen messze a toronytól, mennyien használják az adott sávot stb. ( Ha nem használok mobilnetet a telóben hanem wifit adok neki (mifiról) simán elmegy 3 napot is )
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
DzsoniGarde
újonc
Sajnos nálam a wifi csak 2-3 m távolságól működik, ott is csak akkor ha nincs semmi akadály a telefon és a router között... több hálózaton is tesztelve, másik Thor mellet is tesztelve, azon bejött a betöltendő honlap, az enyémen nem... 4 másik telefon,TV hibátlanul működik az itthoni hálózaton, sokkal nagyobb (15-20 m) távolságból is. Letöltött wifi ellenőrző alkalmazás szerint tökéletes jel vétel van, de mégsem tölt be semmit. Ránézésre minden rendben, csak nem történik semmi, vagy megszakad a kapcsolat, bont a skype, viber hívás, stb. Wayteq szervíz (2,5 nap alatt SW frissítés és formázás - legalább udvariasak és gyorsak voltak) szerint minden ok, hiába mutattam ott is hogy semmit nem tölt be a telefon, szemben a nálam lévő BB Classic-kal vagy Samsung J3-mal. Azt mondták, hogy nem lehet különböző telefonokat összehasonlítani, és hogy a telefon megfelel az előírt elvárásoknak (akármik is legyenek ezek)
Szóval van egy telefonom, amin a router közvetlen közelében nyugodtan netezhetek, stb., kicsit messzebbről (pl. tv előtt kanapén heverve, én lusta) vagy egy nyilvános hálózaton, pl. egy plázában már nem.
Kell esetleg valakinek a készülék?
u.i. a router nem hibás, titkosítás nem WEP, újraindítva, stb. - egy ilyen analóg csávó mint én ennél többet nem tud tenni.
-
quailstorm
nagyúr
Hagytam, de ne ebbe köss bele, mert alapból a szarul működés miatt kezdtem mérni.
Nekem az is jó lenne, ha lehetne BNC-s kábeles antennát rádugni, de nem lehet...
(#7351) Soká : lehetőleg egy Spreadtrumos Samsungot minél drágábban
fú, úgy felhúzott a J1 duos már megint, alig bírtam ki hogy szét ne csapjam, Xperia X8 jobb volt...[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Nem az a problémám, hogy egy napot bír hanem az, hogy ezt igen csak visszafogott használat mellett teszi. De mondjuk ettől függetlenül imádom, szóval max. esténként töltőre rakom és passz!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Wolf117
csendes tag
Üdv,
Köszönöm a segítséget. Letöltöttem a full_k06td_a-ota-1473768531.zip ROM-ot, flash-tool-al felraktam (6mp alatt), de még mindig nem indul el alul a 3 pötty. A vernee logónál ragadok. ADB-n fel tudtam rakni a telefonra a ROM-ot, recovery-ben is feltettem (végig is ment hiba nélkül) de továbbra sincs semmi.
Annyi az eltérés a guide és az én setupom között, hogy a scatter kiválasztása után nem minden van kipipálva csak a preloader, lk, boot, tee1 és tee2. Ezt leszámítva minden stimmel, le is fut rendesen.
Bármi ötlet?
Előre is köszi. -
dino 13
csendes tag
Ez nekem bonyolultnak tűnik ez a leírás,főleg hogy nem értem az angolt.A 7-est is csak azért tettem fel mert egyszerű volt, de már megbántam.Olyanra gondoltam hogy letöltöm a Vernne oldalról a 6-os romot, ráteszem sd-re és felteszem mint ahogy frissíteni kell. Gondolom ez az út nem járható. Sim nélkül biztos nem merülne annyira,de anélkül nem sokat ér egy telefon. Azért köszi a segítséget.
-
tomazin
veterán
egy sima pdfről van szó. de töltök egy pdf olvasót (nem tudom alapból van-e rajta), csak azért furállom, mert le sem tölti. és én letölteni akarom nem megnyitni.
hát nagyon köszönöm, megoldotta.
bár nekem ez annyira fuck logic, hogy miért kell valamit tudni megnyitni, ahhoz hogy letölthesd, de a lényegen nem változtat -
azbest
félisten
Megint felnyomták a vernee weblapját, nehogy telepítse valaki az exe fáját, aminek a letöltésére próbál rávenni a weblapon látható popup. [link]
(#6353) Laccoss
a linkelt oldal alapján nem mindenkinek mutatja meg magát, hanem a készítők széndéka szerint célzott a támadás. Most már nekem is újra jól jön be. Viszont határozottan van valami gáz a weblappal, ha ilyeneket dobál fel.nyitottamn erről egy topicot az oldalukon, meglátjuk lesz-e bármi reakció [link]
[ Szerkesztve ]
-
flanki
aktív tag
1-2 karc még nem a világ, egyébként se egy drága telefon.(Nekem a kijelzőn van egy, pedig le se ejtettem még...)
Azt viszont valaki tapasztalta-e már, hogy pl. A messenger app vibrál, fagy "Valami hiba történt..." üzit vibráltat, mindezt a legutóbbi frissítés óta!?
[ Szerkesztve ]
-
tirszin
senior tag
Az biztos. De aki attól várja, hogy új eszköze lesz, az elsők között teszi meg.
Aztán pedig szomorúan tapasztalhatja, hogy lassabb, gyorsabban merülő és néha még bug-osabb is lett a telefonja. (Főleg azért persze, mert idő előtt beleugrott, de sokszor van úgy, hogy az új oprendszeren a régi hardver már lassabb lesz, mint az eredetijén.)Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest