Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Megjött a Nugát!

-
törölt tag
válasz
marositech
üzenetére
Hosszan meg kell nyomni a "középső" gombot, aztán ranyomni hosszan vmelyik alkalmazasra (amelyiket felülre akarjuk tenni), akkor megjelenik fent egy üzenetet: "Húzza ide az osztott képernyő használatához". Akkor odahuzod, az felülre kerül, alul meg kivalasztod. De ezutobbit nem muszaj, pl. ha epp nincs megnyitva semmi, akkor megnyomod röviden a kozepso gombot, kezdokepernyorol vagy alkalmazastarbol valasztasz, mikor megnyilik, osztott képernyőn jelenik meg.
Eltuntetni meg ugy tudod, hogy az elvalasztot teljesen a szeleig elhuzod. -
törölt tag
válasz
marositech
üzenetére
-
halfshell
csendes tag
válasz
marositech
üzenetére
"Viszont pár nagyon fontos dolgot kivették a 7.0-ból. Vagy ezek a 7.1.1-ből valóak?

Livedisplay - nappal hideg, este meleg színű lesz a kijelző."Ha hianyzik, nagyon ajanlom erre mindenkinek a Twilight-ot.
-
marositech
senior tag
1 nap után.
Októberi Thor + 7.0
Aksi üzem ideje nőtt +10% maradt a telefonból.
Ujjlenyomatolvasó 10/0-ból 10/4 lett, szóval a használhatatlan ujjlenyomatolvasóból félig majdnem működő lett.
GPS ugyanaz maradt, pontatlan.
15% alatti gyors merülést még nem teszteltem.Viszont pár nagyon fontos dolgot kivették a 7.0-ból. Vagy ezek a 7.1.1-ből valóak?

Livedisplay - nappal hideg, este meleg színű lesz a kijelző.
Osztott képernyő - sztem hasznos lenne egyszerre 2 app 1 kijelzőn.
Kézmozdulatok - 2x koppintás a kijelzőre, elalszik hasonlóan a LG megoldásaihoz + sor megoldások. -
halfshell
csendes tag
TWRP + SuperSU komboval probalt valaki frissiteni?
Korabban olvastam, hogy az OTA ilyen esetben nem megy fel rendesen. -
GhanBuri Ghan
őstag
Szépen felment (bár nálam is rengeteg időbe telt az unpack), tetszik is, viszont be volt állítva az adatok mentése és az automatikus helyreállítás, ehhez képest mindent kézzel kellett visszaállítani és megkeresni a play-en és installálni.
Gondolom, ez nem a telefon hibája, hanem a google van valamiért összezavarodva, de nem tudja valaki, hogy ez mitől van, és hogy lehet megoldani? -
watchfun
tag
én letöltöttem a frissítést de nem indul el a telepítése, valami sd-kártya hibára hivatkozik. Hogy lehetne mégegyszer letölteni? Vagy ilyenkor mi van?
-
ati05
aktív tag
Sziasztok
A tegnapi frissítés rendben felment, hard reset is megvolt a biztonság kedvéért. A problémám az hogy ha valamilyen hívásrögzítő program fel van telepítve, onnan kezdve a mikrofonom néma hívás közben, valamint a hívást sem rögzíti. Engedélyeket megkapták a programok, és már 4 fajta rögzítőt is próbáltam

Esetleg nincs olyan beépített funkció ami automatikusan felveszi a hívásokat?
-
törölt tag
Nekem is panaszkodik pár alkalmazás hogy rootolva vagyok, pedig a root checker szerint nem.
-
Nkboy
senior tag
-
törölt tag
A Google Play leállt problémára lehetséges megoldások:
[link] -
tkomlosi
aktív tag
sziasztok,
valaki, aki már használja, írjon már arról, hogy a közelségérzékelő bejövő hívásnál megjavult?
-
ackos
csendes tag
Tapasztalataim: az új UI nekem nagyon bejön, eddigi legjobb. A rendszer tényleg nagyon meztelen, jól van ez így, egy csomó G alkalmazást én sem használtam soha. Az osztott képernyő szépen működik, így végre lehet a háttérben youtubeozni

Bosszantó dolog, hogy a biztonsági mentés és visszaállítás be volt kapcsolva a hatoson, meg a G fiókom is szinkronra volt állítva, de FR reset után a névjegyek kivételével SEMMI nem került vissza.. Sem a wifi jelszavak, sem alkalmazás adatok, semmi. Ennek tudja vki az okát? Illetve fura még az is, hogy a gyárilag beépített Telefon és Névjegyek alkalmazásoknál van újabb verzió számú a Playen, amit enged is telepíteni, viszont ilyenkor nem frissül a gyári, hanem mellé kerül az új.
Gyorsabb akksi merülés nekem még nem tűnt fel, de ma lesz az első teljes napos tapasztalat. Ujjlenyomat olvasó eddig is hibátlanul tette a dolgát, ez nekem változatlan.
Összességében nagyon tetszik, nem bántam meg, hogy feltettem.
-
AttisXX
kezdő
üdv
Nekem is felment a 7es. Minden beállítás, progi megmaradt kivéve a Root. Ez a root volt fent: https://www.youtube.com/watch?v=Yg5e-4cN7UIVisszatehetem rá?
-
NeverGone
tag
Frissítés óta nektek is leáll néha a „Google Play Szolgáltatások”? Bekapcsolás után csinálja néha. Lehet, hogy mégis kelleni fog az a factory reset, pedig annyira nincs kedvem mindent elölről feltenni és beállítgatni.

-
szurilo1
csendes tag
Akinek gondja volt a közelségérzékelő szenzorral bejövő hívásoknál azoknak javult a 7-es androiddal valamit a jelenség?
-
Necross
tag
No, bator voltam, feltettem. ☺
Nalam imigyen nezett ez ki:
Meg a letoltes elott csinaltam egy gyari visszaallitast, majd letoltottem, elinditottam a frissitest..
..es itt majdnem telibeszartam a gatyamat, mert tobb mint 25 !!! percig porgott az Unzipping mire hajlando volt elinditani a frissitest, ( mar komolyan azt hittem megdoglik ) amit aztan kb 4 perc alatt be is fejezett! Itt nyert uj ertelmet szamomra a fapadossag fogalma, mert szinte semmi nem volt fent alapbol, se a Chrome, se YouTube, de meg a System Webview se es meg sok mas sem!! A Play aruhaz azert szerencsere igen, igy mindent ami nekem kellett le tudtam tolteni. Es mar pusztan ezert megerte szamomra a frissites, mert igy az alabbi appokat root nelkul dobhattam a p**aba!
Igy eleg sok helyet sikerult megsporolnom, es ezek mar a frissiteseikkel sem ba*tatnak a tovabbiakban.

Aprobb hiba, hogy az Akku Battery nevu app mostantol nem kepes a telep pillanatnyi merulését merni🙁
Tovabba feltunt, hogy seblampa funkcional erosebb lett a vaku fenye egy picivel. Az akkuamugy nem merul jobban, mint a 6-os alatt, remelem ez igy is marad. Ja es azt majdnem kihagytam, hogy a Malwarebytes mostmar nem jelez spywaret az OTA szoftverre sem! 😀 -
-=Szabi=-
tag
biztos hogy visszavettek az új lenyomat érzékelő érzékenységéből, mert végre már nincsenek "fantom rezgések" amikor az asztalon vagy a dokkolóban van, viszont szépen 10ből 9x nyitom az újammal, pedig csak egy sorozatot vettem fel :-)
-
Bferibörs
addikt
válasz
üzenetére
gyári vissza állítás előtt más volt a 7-es beállítási menüje,szerintem.
Akkumulátor %-ék továbbra sem látható ? ( jelenleg csak a gyors menüben az akkumulátor gyors kapcsolója alatt jelenik meg, a lehúzott menüsorbán már nem ) azt tudom,hogy az akksi jelbe be lehet tenni de nagyítót sajna nem hordok magamnál

-
D1L1ZS
őstag
Simán felment anyum Thor-jára! Nem reseteltem semmit utána. Annyi volt csupán, hogy az ébresztés beállításait visszaállította alapra...de ezt az apróságot leszámítva teljesen jól műxik! Beállítás menü megváltozott, zárképernyő hangjai szintén...egyelőre ennyi. Persze biztos még sok más, de annyira nem merültem bele.
-
törölt tag
Ahogy elnézem, Vernee Marsnál is ugyanez a helyzet a kereső sáv után maradt "űrrel".
Egyébként, ha lehetséges, a nougat a thoron még inkább "stock android" benyomást kelt, mint a marshmallow, pl. nincsenek benne a vernee saját értesítési hangjai. Ezért mondjuk kár, elég szűkös a választék.
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Vissza kaptam a telót a szervizből, úgy néz ki megjavult.
Ami érdekes, hangszóró recsegéssel adtam le , viszont cseréltek sim foglalatot is azt hiszem 1-est.Felment a 7 , csináltam utána egy gyári vissza állítást , úgy vettem észre ezután a beállítás menü kissé átalakult.
Tapasztalta valaki ( gyári vissza állítást csinált valaki a 7 telepítése után ? )
-
szp1
addikt
válasz
Dionisio47
üzenetére
Köszi!
Ezek szerint gyári visszaállítást sem csináltál....
Azért kérdem, mert igazából a feleségem telefonja és Ő hajlamos előzetes "konzultáció" nélkül rányomni a frissítésre.
-
Rönó
tag
Akkor neked szerencséd van....
Nekem még véletlenül sem ismeri fel.. -
Rönó
tag
Szia!
Az újjlenyomat érzékelő ugyan úgy használhatatlan mint előtte.... -
NeverGone
tag
válasz
Dionisio47
üzenetére
A beállításokban ír róla. Az előtérben futó programok gyorsítása a háttérben futók korlátozásával. Valami ilyesmi rémlik.

-
NeverGone
tag
Ez a frissítés simán felment, egyelőre nem reseteltem semmit.
-
szp1
addikt
válasz
Dionisio47
üzenetére
Valami MTK-s csoda
A leírástól nem lettem okosabb.A frissítés előtt csináltál valami mentést, vagy simán feltetted?
Megmaradtak a névjegyek is? -
Dionisio47
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is felment minden gond nélkül, minden úgy maradt, ahogy a v.6-nál be volt állítva.
Egy kérdés: mi ez a "DuraSpeed" dolog?
Nem emlékszem, ez előzőleg is volt?
Érdemes bekapcsolni?
Üdv! -
Vigyorka
aktív tag
Másodszorra felment...
A Nova launcher az élőháttérkép-e eltűnt.. /kár nekem tetszett.../
-
Rönó
tag
Nekem igen nagyon zabálja az akksit! Egy csomó rendszer alkalmazás fut, ami a 6-os alatt nem ment...legalább is a Droid Optimizer szerint.. Az akku viszont tényleg rohamosan merül.
-
törölt tag
Hát ezt nem hittem volna. Csont nélkül felment.
-
Kingalinda
újonc
Sziasztok!
Sikerült elállítanom az értesítéseimet, amikor beadtam szervizbe a telefont és amilyen analfabéta vagyok, fogalmam sincs hogyan tudom visszaállítani. A kijelző aktiválása után eddig bele tudtam olvasni az üzeneteimbe, e-mailek, messenger üzenetek..., ha lefelé húztam az üzenet értesítését, de most már csak azt látom kitől és mennyi üzenet jött. Tud valaki segíteni? Órák óta keresgélek a beállításokban, sajnos sikertelenül.

-
boxfan
tag
Felraktam a frissítést. Nem csináltam mentést, mégis minden megmaradt.
-
Vigyorka
aktív tag
Letöltötte a frissítést...
Utána "Unzip -error"-al leállt a frissítés.

Most megy a töltőre azután újra megpróbálom.
-
NeverGone
tag
Sziasztok!
Mivel csináltátok a mentést? Főleg az alkalmazásokat nem lenne kedvem egyenként újra beállítani. Milyen pozitívumok/negatívumok jöttek elő? Én még egyelőre várok a frissítéssel, hátha csiszolnak még rajta valamit.

-
törölt tag
Az azért sajnálatos, hogy 7-re frissítést követően a kezdőképernyőn nincs keresősáv, de még a helyét sem lehet kihasználni. Ennek így mi értelme?

-
Jinxb1rd
addikt
Ha valaki megtudja, hogy azt a trágya UBER-t mivel lehet eltűntetni, ne tartsa magába.
UI: hogy kell tiltani?
-
-=Szabi=-
tag
már reggelt csináltam egy factory resetet, remélve hogy pillanatok kérdése a kiadás.. aztán most, hogy végre megjött, gond nélkül letöltötte, telepítette, aztán adtam neki még egy factory resetet hisz biztos okkal kérték.. eddig hibátlan minden

a csengőhangok száma kevesebb lett, ez főként az értesítési hangoknál volt kellemetlen meglepetés, kb. mindenhez külön hangot rendeltem, 6-oson volt sok-sok jóféle hang.. hát itt kevés van és sajnos nem a jobbak maradtak meg.. :-/
kedveltem a buborékos élő háttérképet.. na hát már az sincs.. ehh..

más furcsaságot nem találtam, minden szép és stabil, aztán majd egy hét múlva kiderül

szerk.: ja igen, az Uber app úgy tűnik, hogy törölhetetlen..
-
marositech
senior tag
kb. 5 perc alatt megvolt a frissítés letöltés után.
Ultra fapados + über app.
-
Rönó
tag
Sziasztok!
Felment!
Újraindult!
Műxik!
Bár az ébresztési időpontokat elfelejtette, de ezt kivéve minden ok eddig!
Üdv: rönótulaj -
FireKeeper
nagyúr
van valami jó program backuphoz? vagy mentegessem le kézzel a dolgokat?
-
marositech
senior tag
LOL Mikor bent vagy a 7.0-n és kiírja, hogy a frissítés sikeres.
OK gomb helyett Tudom.
-
Nkboy
senior tag
TWRP és Root-l megáldott telóra is felmegy?
-
marositech
senior tag
Release The Nougat!!!

-
Aethelstone
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
Hivatalosan támogatott telefonok. LineageOS
Persze, unofficialban még több készülék is lehet, de ezt mindenkinek magának kell kitúrnia.
-
Arphiii
csendes tag
Mit tartalmaz ez a frissítés?A verziószám: thor_20170214170227
verzió méret: 869.42 MB
Megjelenés dátuma: 2017-2-16Már látom :-)
-
-=Szabi=-
tag
tölthető a frissítés, 869,42MB..

-
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telefont, de még erősen szoknom kell.
Viszont lenne egy pár kérdésem: jól veszem le, hogy valójában nincs hozzá cm? azaz ami van (cm14) azt az eddigiek alapján nem nagyon ajánljátok?A kijelző normális, hogy kb minden 20. érintést nem érzékeli? Illetve pontatlannak érzem samsung után. (azt olvastam, hogy a scrollal vannak gondok, de szerintem ez más)
összefoglalóban nem találtam, hogy van-e valami olyasmi rajta, amit alapból ki kell irtani, mert spy/bloat/akármi ware.
előre is köszönöm a segítséget
-
-=Szabi=-
tag
válasz
Komplikato
üzenetére
alapértelmezetten három naponta keres frissítéseket

elméletileg még nem jött ki a mai frissítés, viszont gyári visszaállítás után sikerült telepíteni a múltkori frissítést.. úgyhogy most nem merem "elkezdeni belakni" mert ha kijön a frissítés úgyis megint gyalulni kell...

-
Komplikato
veterán
válasz
marositech
üzenetére
Passz, nekem legutóbb valami 3 nappal később "jött meg", mint a többieknek. Ma már simán megjelenhet, hiszen ma van 21-e.
-
marositech
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Nálam még nem jött elő OTA-n. Vagy nem is jöhetne?

-
Komplikato
veterán
válasz
Szunyog83
üzenetére
Mellette volt ez a szöveg is:
Upgrade: #VerneeThor, the first MT6753 smartphone updated to Android 7.0!
Due to the database structure difference between Android 6.0 and Android 7.0, we suggest you:
1. Backup your personal data before update.
2. After the update, reset the smartphone.
If you don’t reset, below problems may appear:
1. No default ringtone.
2. System time may restore to default value -
-=Szabi=-
tag

-
dragon1993
addikt
válasz
3psilon
üzenetére
Öcsém telóját rátettem (egy frissítéssel ezelőtt) Charles-re és valami kínai domain fele akart adatot küldeni ahol egy 404 várta, a domaint beírva a HWSW OTA Spyware cikke jött be.
(A response 404-et ki lehet írni feldolgozás után is.)Utána rádugtam barátnőm telóját is ott 2 óra alatt nem volt kommunikáció a domain felé, ennyiből nem tudtam eldönteni, hogy egyedi vagy sem ezért inkább hagytam az ügyet.
-
KIFLEE
tag
Nekem sokkal rosszabb a kamerája, mint a képeken. Én rontok el valamit?
-
Ubul02
tag
Sziasztok!
Megint egy kis segítséget szeretnék kérni. Korábbi Android verzióknál Beállítások/Adatvédelem és biztonság alpontjánál volt egy "Védett alkalmazások" menüpont, ami arra szolgált, hogy be lehetett állítani, a képernyő zárolása után mely alkalmazások futhatnak tovább. Ezt itt most hol találom?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Milyen monitort vegyek?
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Arrow launchert használok, ez kavar bele?
De miért tűnt el a beállításokból?