- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz
janisjoplin1 #8557 üzenetére
én tuti rögtön gyári resetet nyomtam volna
veszélyes az ilyen, egyszer kijön egy százezres számlád mondhatod a szolgáltatónak, ha egyszer a te készülékedről ment a forgalmazás...
-
bencze
senior tag
válasz
perszeferenc #6027 üzenetére
Nekem is bejött ez a jelenség az új aktuális szoftverrel: nem kapcsol le a képernyő. Lerakom és 5 perc után is működik, home képernyő semmi különös. Valaki talált erre gyógyírt? Update előtt resetáltam 'rendesen' is és recoveryből is.
-
bencze
senior tag
válasz
GazVezír #7443 üzenetére
Én nem használom anyámnál van de úgy rémlik, kicsit határozottabban kellett húzni de ha nem veszed fel az ujjad nem ugrik tovább szóval használható. Kicsit minden telefonnal úgy vagyok egyébként, hogy másként viselkednek, hozzá kell szokni. Ez fel sem tűnt hibaként. Ha már hibák nekem 2 fő bajom van, az egyik a közelségérzékelő (beszélünk anyám néha némítja vagy leteszi, erről más is beszélt szóval általános) és hogy a default csengőhang is elhallgat pár nap után rebootolni kell, de ez nem tűnik általános hibának, egyedi gebasz lehet, majd nemsokára resetelek egyet és upgradelek 7-re hátha elmúlik.
-
bencze
senior tag
Jó lenne ha kiderülne, akinek gondja volt resettel csinálta vagy sem mert így nem sokat ér a dolog. Még nem léptem meg kicsit várok vele.
-
bencze
senior tag
Itt valaki korábban jelezte, ha esetleg lenne más is akinek problémázik.
Csengőhangot elfelejti 1-2 naponta a telefon, nem csenget sem hívásnál sem messenger sem viber hívásra. Értesítés talán megy most kapásból nem tudom.
A facebook messenger okozza. Leszedtem és í hétig nem volt semmi gond. Vissza, másnapra elment a csengőhang.
Default csengőhangok vannak át sem tettem semmi más beépítettre. Sajnos a viber látszólag jó netnél is szakadozik, torz, gyengébb mint a messenger de ez van (annak nem tudom mi az oka, telefon vagy csak a viber alapból szar). -
bencze
senior tag
Valaki járt úgy, hogy néha nem jön be csengőhang vagy értesítő hang, rebootig, utána megint oké? Nekem anyámnál történt ez már többször, nem hiszem, hogy user error mivel többször is mondta már... nem cseng ki, aztán ha észreveszi reboot és utána megint minden ok.
-
bencze
senior tag
válasz
Wallenberg #5331 üzenetére
A 35k az állandó black friday ár
-
bencze
senior tag
A chrome szólt, hogy régi. Erre benéztem a play-re ami azt mondta, hogy nincsen frissíthető alkalmazásom. A chrome-os üzenetből megnyitva tudtam frissíteni. Ez nem tudom mi volt de minimum fura. Mindegy, nem foglalkoztam vele egyelőre de az az érzésem a beépített cuccokkal valamit mókoltak és nem fognak frissülni.
-
bencze
senior tag
Megjegyzem itt közben, hogy legyen pozitív is, nekem is egyelőre működőképes. Ujjlenyomatolvasó lehet hogy nem tökéletes de még mindig messze veri a pin kódot, érintés közel tökéletes (htc one m8-hoz vagyok szokva, annak jobb a képernyője de más kategória), tölt, gps jó, gyakorlatilag azt csinálja amit kell.
Ami zavart, hogy valami jogosultság izé van folyton az értesítők közt, és a fentről lehúzható eszköztárat nem találom hol lehet szerkeszteni pedig esküdtem volna, hogy az szerkeszthető (htc-men az).
Na bocs, azt nem tudom, hogy a beépített appokat frissíti-e mert nem úgy tűnik, a chrome külön szólt, hogy régi, a play nem talált rá magától frissítést. De egyelőre nem akadályozott ez semmiben. Valami 2 kb hetes fw frissítés van rajta. -
bencze
senior tag
Az imént azt vettem észre, hogy nem megy a net a készüléken. Semmiféle appban, egyáltalán. Wifi kapcsolat látszólag él ugyanúgy mint napok óta.
Restart megoldotta, most megint minden oké.
Járt valaki még így? Remélem ennyi marad. -
bencze
senior tag
Hali,
Nekem olyan van, hogy a google play-ben nem látja a saját alkalmazásaim. Ez az updatek (hiánya) miatt érdekes. Pl a chrome külön szólt, hogy régi és lehetett onnan frissíteni de nem tudom a többi beépített mennyire régi vagy tudom-e updatelni play-ből. Lehet én vagyok béna, saját alkalmazások alatt nézem és csak az általam telepítettek jelennek meg. A htc-men ott a built in cuccokat is lehet innen látni és frissíteni. Erre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest