- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
#29051370 #6158 üzenetére
ha itthon igazi boltból veszed, akkor talán két fillér haszna is lehet rajta a bérleti díj, adók és alkalmazottak fizetése után
Vevőként örüljünk, hogy kína nincs ma már olyan messze, mint pár évtizede.én is tok nélkül használom, egyedül az alján van egy pici karc vagy kopás szerűség. Talán egyszer túl álmosan kerestem az usb aljzatot a dugóval
A képernyő hibátlan. (az elromlott töltőcsatit pedig megjavította garis a szerviz)
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
#29051370 #5385 üzenetére
Igen, úgy tudom eleve ez a szabály. Személyesen vettem át a pesti szervízben. A 15 illetve 30 nap munkanapként értendő.
Lámaz: November 4. azért még messze van az ünnepektől, nem értem az eszmefuttatásod. Nyilván sok kis cég (magyar és szlovák) szervízhátterét ők adják, de azért nem hiszem, hogy egy jack csati megforrasztása három hét....bár végül is tartották a határidőt, szóval egy szavam se lehet.
LorenzoHUN: Szomorú, hogy itthon még mindig ez a mentalitás megy.... (Nem személyesen neked szól, hanem úgy általában.) Talán egyszer majd eljutunk oda, hogy nem a vevő lesz az eladóért, hanem fordítva.
-
Sayuar
senior tag
válasz
#29051370 #4045 üzenetére
Nálam a thor 2*fél napig volt használatban: vasárnap délután + hétfő délelőtt, aztán ment is az apróra 10%-kal olcsóbban....
Helyette most egy xiaomi mi4c-t használok, 5.000-el volt drágább, nincs benne B20, meg csak 2GB RAM-os, de ég és föld a különbség.Hidd el: azért vagyunk egy páran, akik azt szeretik, hogy beteszem a kártyát és minden flottul működik.
-
tomaszcool
csendes tag
válasz
#29051370 #4045 üzenetére
Így van! Segíteni szeretnék azoknak, akik fontolgatják a készülék megvásárlását és az javaslom nekik, hogy ne tegyék. Felsoroltam a jó és a rossz dolgokat és az jön le, hogy számomra nem jó a termék, mert gyermeteg hibákkal küszködik.
Az tény, hogy indulatos voltam/vagyok ez ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest