- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ha itthon igazi boltból veszed, akkor talán két fillér haszna is lehet rajta a bérleti díj, adók és alkalmazottak fizetése után
Vevőként örüljünk, hogy kína nincs ma már olyan messze, mint pár évtizede.én is tok nélkül használom, egyedül az alján van egy pici karc vagy kopás szerűség. Talán egyszer túl álmosan kerestem az usb aljzatot a dugóval A képernyő hibátlan. (az elromlott töltőcsatit pedig megjavította garis a szerviz)
[ Szerkesztve ]
-
kicsizee
aktív tag
én már rendeltem is egyet, majd ha megjön, jelzem mi lett az eredmény. erre könnyebb lyukat vágni a jack-nek meg a hangszórónak
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
bollokcs80
Korrektor
Igen, úgy tudom eleve ez a szabály. Személyesen vettem át a pesti szervízben. A 15 illetve 30 nap munkanapként értendő.
Lámaz: November 4. azért még messze van az ünnepektől, nem értem az eszmefuttatásod. Nyilván sok kis cég (magyar és szlovák) szervízhátterét ők adják, de azért nem hiszem, hogy egy jack csati megforrasztása három hét....bár végül is tartották a határidőt, szóval egy szavam se lehet.
LorenzoHUN: Szomorú, hogy itthon még mindig ez a mentalitás megy.... (Nem személyesen neked szól, hanem úgy általában.) Talán egyszer majd eljutunk oda, hogy nem a vevő lesz az eladóért, hanem fordítva.
B.Cs.
-
Sayuar
senior tag
Nálam a thor 2*fél napig volt használatban: vasárnap délután + hétfő délelőtt, aztán ment is az apróra 10%-kal olcsóbban....
Helyette most egy xiaomi mi4c-t használok, 5.000-el volt drágább, nincs benne B20, meg csak 2GB RAM-os, de ég és föld a különbség.Hidd el: azért vagyunk egy páran, akik azt szeretik, hogy beteszem a kártyát és minden flottul működik.
-
tomaszcool
csendes tag
Így van! Segíteni szeretnék azoknak, akik fontolgatják a készülék megvásárlását és az javaslom nekik, hogy ne tegyék. Felsoroltam a jó és a rossz dolgokat és az jön le, hogy számomra nem jó a termék, mert gyermeteg hibákkal küszködik.
Az tény, hogy indulatos voltam/vagyok ez ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest