Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kapal

tag

Az év végén nekem is megérkezett Franciaországból a Pixel 4a. (Útvonal: fr G storeból barátomhoz francia címre, tőle postával Mo-ra.)
    Szép a telefon, de még ismerkedünk. Elsőre egy erős 3-as (3,5), de érzem, hogy ez majd fel fog kúszni 4,5-re.
    A kamera eddig még nem győzött meg, de nem is kattintottam vele sokat.
    A mérete tökéletes.
    Vettem a német amazonról egy teljes tokot (előlről és hátulról is védi: https://www.amazon.de/-/en/compatible-protection-transparent-shockproof-scratch-resistant/dp/B08BJ54CSG/ref=sr_1_19?dchild=1&keywords=mkej&qid=1609620724&s=telephone&sr=1-19 ). A képernyőre nem simul rá teljese, van pár tized mm köztük, de ennek ellenére mindent jól érzékel. Egyedül annyi, hogy van egy apró hang, amikor matatok a képernyőn. Illetve, kicsit bumszli így a telefon, de még mindig kisebb a mostani divatnál.
    A gesztusvezérlés szokatlan, de jó, valószínűleg megtartom ezt a módot.
    Az aksi jól bírja, jelenleg 3,5 óra képernyőhasználatnál 60% a töltöttség.
    A hozzá adott füles tetszik és jól használható.
    Sajnos az eSim még nem működik itthon, úgyhogy a céges kártya marad a 3 kártyás, öreg Acer telefonban. Ha valaki tud változásról eSim téren (akár Tcom, akár Telenor), legyen kedves szóljon! (Telenort kérdeztem, rendesek voltak, válaszoltak, de nem írtak semmi konkrétumot, hogy mikorra tervezik. A levél alapján akár már a jövő héten, de benne van az is, hogy 5 év múlva.)
    A hátlapi ujjlenyomat-olvasó hibátlanul működik, nekem pont jó helyen van.
    Egy óra jelent meg az értesítési sávban, azt még nem tudtam kideríteni, hogy milyen riasztás miatt. Erre van valakinek ötlete?
    Összességében tetszik a telefon, remélem sokáig tudom használni. (Apropó, telefon költözés. Mivel az Aceren 4.4-es droig fut, így a kábeles költözés nem volt engedélyezett.... Csak 5-ös droidtól engedi a másolást. Megoldottam egyéb módokon, de ez kicsit bosszantó volt.)
    Bocsánat, ha hosszú és unalmas lett a szómenésem!
    Vigyázzatok magatokra!
    Továbbra is várjuk a hasznos tapasztalatokat!

Új hozzászólás Aktív témák