Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
vannak benne hülyeségek, mint például azt írja, hogy a sport autók fordulékonyabbak, ami a játékban tényleg igaz csak az a probléma, hogy ez így hülyeség. Pont fordítva van értelme. Egy golf kisebb körön megfordul mint egy corvette.
Most képzeld el, a valóságban ha meghalsz, nem tudod az utolsó checkpointtól újrakezdeni.
-
caprine
senior tag
Röhögni fogtok, de nekem van Watch Dog kuponom, de mégis a warezt tettem fel. Ez az egész uplay rendszer meg a köritése túl van bonyolítva, és nehézkes használni. A steam sokkal egyszerűbb.
Maga a játék türhető, nekem akadás mentesen megy, persze ezzel a konfiggal nem is csoda. Ami zavar eddig:
- az egér mozgás valahogy furcsa, ráadássul máshogy mozog a játékban a térképen és a menüben
- a kamera állás valahogy túl szűk, valahogy nem látni be a területet, nehéz megfogalmazni
- az autó mozgás realisztikája még a mostani NFS sorozatot se éri el. Időnként úgy érzem mintha GTA 2 lenne.
- vannak benne hülyeségek, mint például azt írja, hogy a sport autók fordulékonyabbak, ami a játékban tényleg igaz csak az a probléma, hogy ez így hülyeség. Pont fordítva van értelme. Egy golf kisebb körön megfordul mint egy corvette.Egy próbát megér a játék, legalábbis az ötletei alapján.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
wjbhbdux #208 üzenetére
"Cégeknél nem Pro van"
Hát mi? Windows 8 Pro is comparable to Windows 7 Professional and Ultimate[4][5] and is targeted towards enthusiasts and business users Persze van még Enterprise, ami ugyanaz mint a Pro, csak MSDN / Technet előfizetőknek. Nem minden cég az. -
SityiSXT
őstag
válasz
Dr. Akula #207 üzenetére
Hogy kell helyi fiókot létrehozni telepítésnél Windows 8/8.1 alatt?
Tudom, nem egyértelmű, kicsit el is van dugva - na de némi bátorság kell csak kattintgatni párat, és meglesz az.
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz
wjbhbdux #206 üzenetére
Berakod a lemezt, egyből kér serialt (win7-ig bezárólag mehetett utólag is, így ha elrontottad a telepítést (mondjuk másik partícióra ment véletlenül), nem kellett magyarázkodni egy telefonos üfsz-nek), aztán meg mindenképp online fiókot akar, addig nem is enged tovább, cancel nincs. Enélkül meg nem tudod telepíteni se. És ez ráadásul pro, ami elvileg cégeknek szánt lenne, nem mezei hómbézik.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Dr. Akula #204 üzenetére
Ugyanolyan mint bármelyik korábbi windowsban, nem menti felhőbe az appokat meg beállításokat, de ha mégis használni szeretnél vmit (pl a zenéidet ingyen szinkronizálni az xbox felhőbe), akkor belépegethetsz akár egyesével is appokba. Az aktiválásnak semmi köze a használt microsoft accounthoz.
-
wjbhbdux
veterán
Én imádom így a Diablot. Elmondom miért: mert 20 év múlva is meglesz ugyanaz a karakter amivel játszottam, ugyanúgy ahogy most is be tudok lépni a WoW accomba, és ott van valami amit 2005ben vagy mikor csináltam, folytathatom kedvemre. Nem veszik el formatnál elfelejtett backup miatt, hibás cloud szinkronizálásnál vagy más random hibák miatt. Hányunknak van még meg a mentése az első d2 single player karakteréről?
Ezért cserébe annyi kellemetlenség, hogy több mint 2 éve, a megjelenéskor 2 napig akadozott a belépés? Akadozhatott volna egy hétig is, még úgy is megérné. Akkora függő meg nem vagyok hogy rinyáljak azon hogy nem tudok játszani ha esetleg elmenne az internet pár órára. -
Piftuka
veterán
válasz
wjbhbdux #143 üzenetére
"se a d3, se ez nem "single player" játék, 2014van, egy gombnyomás hogy másokkal játszhass."
Attól, hogy napjainkra az "információs szupersztráda" által nyújtott lehetőségek szinte korlátlannak tűnnek, még nem szabad elfelejteni, hogy ezek csak lehetőségek.
Amennyiben egy játékban van single player mód, onnantól kezdve a multiplayer mód is egy lehetőség, kiegészítés; az eredeti játéknak csak egy része. Tehát az egy dolog, hogy van ezekben a játékokban multiplayer lehetőség is, attól még ezekre a játékokra úgy tekintek, hogy single player játékok.
És változatlanul nem tudok egyetérteni (soha nem is fogok egyetérteni) azzal a kiadói gondolkodásmóddal, amely valamilyen internetes elérés kötelező igénybevételével kapcsolja össze a single player játékai használatát.
Mindazonáltal - és ez a kijelentésem nem bántó, hanem tényszerű megállapítás - többek között a te hozzászólásod is élő példa mindarra, amit mondtam... Lám, az emberek milyen könnyen elfogadnak egy nem feltétlenül szükségszerű változást!
(Szemmel láthatóan neked sem fordult meg a fejedben az, hogy a Diablo valójában egy single player játék. Ez nem a te hibád... egyszerűen nem úgy "tálalta" a kiadó.) -
wolfman
veterán
válasz
#32839680 #196 üzenetére
Na jó, ok értem. Csak ismerek sok embert akik otthon laknak más más okból.
1.: Van aki elköltözne, függetlenedne, de még egy munkahely mellett sincs annyi pénze, hogy elköltözzön, mert mondjuk ma megélni csak diplomás fizuval lehet vagy ha barátnőddel összeteszitek a pénzt. (Pl. ide tartozom én is, bár úgy néz ki hogy összeköltözöm párommal.)
2.: Van aki szellemileg visszamaradott, buta, egyszerű ember, aki egyedül éhen is halna, csak segédmunkán van, de abból csak anyjáékat tudja segíteni. Nem biztos, hogy önhibából, egyszerűen szegény szellemileg visszamaradt és nehezére esik tanulni és fejlődni.
3.: És van az, akinek pöpec agya van a tanuláshoz, fizikából sokunkat reggel éhgyomorra lealázna, fizikusnak is akarták taníttatni szülei, de sajnos megjelent a WoW és annyi lett az embernek. Segédmunka, begyepesedés, gépezés és ennyi.
4.: Olyan is van akinek módosak a szülei és ebben a luxusban rohadtul nem tudja mi az, hogy függetlenül lenni. Minden nap mosnak rá, főznek és ezt el is várja. Ami pénze van nem spórol, hanem elkölti magára stb.Csak mondani akarom, hogy a jövőben pontosítsunk, ha az otthon lakó emberekről van szó, mert manapság már mást is jelent annál, hogy 20 év felett otthon lakni gáz. A "tudjuk ki, de nem mondjuk" pont a 4. kategória.
-
wolfman
veterán
válasz
#32839680 #192 üzenetére
Na, mert itt van olyan - kinek a nevét nem mondjuk ki mert megjelenik és szövegelni kezd - aki feltehetően ezt csinálja, nem neked szánták.
Sokak meg nem azért laknak a szüleikkel, mert az olyan nagyon jó, hanem mert nincs kiút. ha tehetné mindenki elköltözne hamar, de nem tudnak, gáz / nemgáz. De térjünk is vissza a témához, mert ez már nagyon elment sok irányba.
-
bunfi
őstag
Ilyen a showbiznisz. Én is pofáraejtettem magam jónéhányszor, de a végén rájöttem, hogy vagy megtanulom kezelni az alpári, áskálódó "kritikát", személyeskedést, vagy jobb ha abbahagyom. Abba is hagytam. Ennyi. De legalább az vigasztal, hogy sok dologban, amit a károgók nem tudtak asszimilálni, igazam lett.
#189 Alapvetően nem, de ezt ezen a szinten az ilyen megengedhetetlen, főleg abban a tekintetben, hogy a halott vásárló, nem jó vásárló. De a videó inkább arról szólt, hogy szegény midgetet szivassák egy kicsit a show kedvéért.
-
Glenda
addikt
Top Gear - Jeremy blowtorches a pizza attached to Hammond
Attól, hogy a GT3 magától felgyullad, még nem lesz vacak az össze Porsche.
-
bunfi
őstag
Nem erről van szó, hogy te, én vagy bárki építene-e milliós gépet. Az ő dolga, viszont legyen olyan kedves akkor ne dörgölje az e-peniszét az emberek arcához, akik nem tehetik meg. Nomeg attól, hogy egy játék megy ultra grafikán bárkinek, még nem lesz se jó, se rossz. Csak annyi, hogy fut jó fps-sel ultra grafikán.
-
Béééla
őstag
De akinek nincs épkézláb élete, csak a digitális valóság, az arra költi a pénzét.
Nem szándékszom védeni, de én is szívesen építenék milliós gépet is, alhangon 3 monitorral. Játszanék is rajta. Csak amikor a játéknak vége, indul a CAD meg a programozás
Csak ha az ember dolgozik meg fejleszti magát, akkor nem ér rá minden délután éjjelig játszani, a barátnő ráadásul egyedül unatkozik -
wolfman
veterán
én azt mondom fél /1 millás gépet akármilyen szemszögből felesleges építeni
De akinek nincs épkézláb élete, csak a digitális valóság, az arra költi a pénzét.
Egyébként nem egy oldalról bannolták már a mérhetetlenül nagy arca miatt, ahol hasonlóan hergelte a tömeget a gyerekes kivagyiságával. Egy ideje nem találkoztam vele, de látom, mit sem változott. Aki sokáig emlegeti, arra ráír privátban, mert ott már cifrázni is tudja a szavakat, amiket arra használ, hogy a mások édesanyjának munkásságáról való elképzeléseit kifejtse!
-
a bmw elég jó példa, adott esetben akár egy hónapig is eltarthat, amire megjön az alkatrész.
volt munkatársam édesanyja járt úgy a vadiúj nyitott porscheval, hogy amíg a márkakereskedésből elgurult hazáig, addig szarrá ázott a vadonatúj autó belseje, mert elromlott benne a tetőt mozgató szervo, és a tető félig nyitott állapotban maradt, amikor elkapta egy nyári vihar. jó, ez tényleg nem 10 km volt, hanem kb 20. még a helyi újságban is benne volt a történet. -
Béééla
őstag
Hiába a közel 4K-s felbontás, a tartalom a lényeg.
Egyeseknek (akik igényes kiadók igényesen megcsinált játékain nőttek fel) problémás, hogy egy határidős meló nem nyújtja azt, amit elvárnának az árért meg a techdemókért. Lehet hogy ez a trend és EA példája láttán elkanászodnak, de ha Gaben bácsi a HL3-at ilyen állapotban adná ki, felakasztanák. Igen, keresnének előtte egy olyan kötelet is, ami elbírja. El kell fogadni, hogy vannak kategóriák: ha egy 3 dolláros indie játék bugos, akkor bugos. De ez
- mekkora költségvetésből
- mennyi ember által
- hány évig
- mekkora médiahátszéllel készült?
Pont olyan, mintha vennél egy bömböst, és az első 10 km-en lefulladna. Bejelentik hogy majd készül a szoftverfrissítés az ECU-ra. Te közben nézed, hogy szép-szép, de rohadtul nem az, amiért te annyit adtál. Közben legszívesebben egy téglát tennél a gázpedálra és a kereskedő irányába állítanád a kormányt, de mindenki győzköd tovább, hogy "de jó kocsid van", csak menni nem tudsz vele.És én nem pörgetem és tolom mások arcába az e-péniszem. Ha Pistike beleül egy Ferrariba, nem lesz belőle profi autóversenyző, és ízlés se nő attól, hogy egy izom gépen játszik az ember.
-
trufa12
addikt
válasz
#56230144 #172 üzenetére
Tök mind1 hogy tirexi most mit trollkodik, jó gyerek ő , csak hát ha már ellen kampányt folytattak ellene úgy látszik most már ő generálja a népet , miért ne alapon ...
De az tény bitang jó cuccai vannakKár hogy messze lakom tőle, az ilyen új kütyüket amit kb pár év múlva tudok én is majd csak beszerezni jó lenne már a kiadáskor kipróbálni
Utánam szóló kollégának igaza van
Mondjuk én azt mondom fél /1 millás gépet akármilyen szemszögből felesleges építeni, nekem is volt gtx 770 ig jutottam de már 400 k nál jártam ...
Mondom jól van ennyi volt, -
Dr. Akula
félisten
válasz
Vistaboy #153 üzenetére
Én most épp egy másik játékkal játszom, úgy hívják hogy Windows 8.1, és agyfaszt kaptam tegnap hogy egy sima telepítéshez email címet meg online fiókot kér, meg még telefonon is hívogatni akar hogyha mittoménmi történik. WTF??? És ezt hogy gondolták egy sokezer gépes cégnél letelepíteni?
-
Tirexi
addikt
válasz
mentoloshypo #165 üzenetére
Hát mert nem buli után félrészegen kell nekiállni játszani.
Nem tudjátok mi a jó.
Mondjuk én meg így vagyok az összes AC-vel és Batman-el is. Eddig mind2 játék összes részével toltam kb 3 órát aztán kuka. Pedig mind eredeti.
-
Dilikutya
félisten
Tudom maximális beállításokkal futtatni. A 3. részt passzolom, annak se demója nincs, bundle-töltelék se volt, warezt meg már rég nem töltök, mióta bevásároltam magam a Steam-re, inkább azzal játszok, amit megvettem. Az első részről pl. semmit se változott a véleményem, játszottam vele (a demóval) abszolút lebutított grafikával, és maximális beállításokkal is. Viszonylag hosszú a demó, volt időm látni, milyen. A grafika nem javított rajta, és nincs az a játék, ahol a sztorin, játékmeneten bármit is változtatna. GTA Vice City-t mai napig élvezettel játszom, pedig annak már a megjelenésekor se tartozott a grafikája az élvonalba - ellenben rettentő hangulatos a mai napig.
-
wolfman
veterán
válasz
Dilikutya #158 üzenetére
bogárvadászatra nem ruházok be, a patch-eket is kivárom, van időm és elég játékom, hogy kibírjam. Aki vakon előrendeli, megérdemli, amit kap.
Ámen! Nem kell rácsapni minden új játékra mint Charlie Firpo a kocsmai berendezésre, és nem lesz gond. Játszani kell más játékkal, megvárni az első 3-4 patch-et és utána nagyobb az öröm.
-
Dilikutya
félisten
Azért ha egy 5-6 órás játékidővel bíró programból megnézel 1-2 videót, nem sok poént fogsz lelőni vele. Viszont valahogy csak nem ártana megtudnod, mit veszel, mert az gáz, ha a 10 ezerért megvett játékról telepítés után kiderül, hogy retek. Vagy csak egyszerűen nem köt le, megesik az ilyen, ez még videók nézésekor is megeshet. Persze az agyatlanul előrendelők megérdemlik. A Crysis 3 ha hasonlóan jó, mint az első, akkor az gőzölgő fekáliakupac. Az elsőnek a demója pont jó volt arra hogy lássam, a játék semmit nem tud. A 2. rész megvan Origin Humble-ból, fel se telepítettem még.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
zolee5016 #132 üzenetére
Megmondom, miért hülyeség, amit mondasz. A többség, ahogy lentebb is írták, nem olvas fórumokat, meg magazinokat, de még az olvasók közül se mind foglalkozik azzal, hogy EA, Ubisoft vagy Activision. Nem ez alapján veszünk játékot. Én pl. a minőségre adom a szavazatom, ez persze azzal jár, hogy nem rendelek elő semmit, sőt még akciókat is megvárok. Sőt, demó híján még ki is próbálom a nem hivatalos demót, mert olyat addig nem veszek meg, amit nem láttam futás közben a gépemen. De nem törődök azzal, hogy ki a kiadó. És én még a tájékozott vásárló vagyok. Viszont ebből következik, hogy bogárvadászatra nem ruházok be, a patch-eket is kivárom, van időm és elég játékom, hogy kibírjam. Aki vakon előrendeli, megérdemli, amit kap.
-
Dilikutya
félisten
-
wolfman
veterán
valószínűleg mostantól senki nem vásárol tőlük játékot.
Na ne már. Ez erős kijelentés. Mindig fog maradni sok ezer marha, akik sok sok kudarc ellenére játékot még ugyan úgy meg fognak venni ilyen g..i kiadótól is. Emlékeztek még az 'EA in Nutshell' c. videóra? Ott vanegy mondat, ami leírja a buta, megvezethető vásárló világnézetét!
'It's horrible! But it's shiny!'
Ennyi! UBI-ban csalódtak?
- Áh, utálom, nem szeretem, szemetek, phüjj!
3 nappal később:
- Ú, Assassins Creed 82, de jó!
És megy is az előrendelés! -
Sanchez638
addikt
Van egy érzésem, hogy a botrányok éve lesz ez
-
Vistaboy
veterán
válasz
Dr. Akula #152 üzenetére
Épp most írtam a Uplay topikban, hogy a Far Cry 3 játékomat sikeresen eltüntette a fiókomból. Az összes eredményem megvan, de a játékot nem találom, letölteni sem tudom, pedig az accountomon ott van. Mondjuk tesztre kaptam, ergo nem fizettem érte, ezért aztán nem is tudom újraaktiválni, hiszen nincs doboz, amin rajta van a kód.
Ilyesmit eddig még máshol nem tapasztaltam.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Vistaboy #151 üzenetére
Ez sajnos a dio3-ban is így van, ott is csak multi van (legfeljebb szólózol, aztán hívhatod single playernek). Nem is játszottam vele egyszer se, pedig nyitónapon megvettem CE-ben. Meg a Settlers7, mikor elolvastam hogy csak online, fel se került a gépemre, marad a polcon dobozban. Azóta ha meghallom hogy Ubisoft vagy Blizzard, akkor már ugrik is a progi neve mellé a "tilos megvenni" matrica. Ennyit tudtak elérni vele.
-
Vistaboy
veterán
Nem lenne semmi baj a Uplay klienssel, ha engednék benne a valódi offline játékot. A mizéria most azon van, hogy ha lehalnak a Uplay szerverei, nem tudsz elindítani gyakorlatilag semmit, mert az autentikációhoz mindenképp be kell jelentkezni még offline módban is. Na, ez az, amit ki kellene venniük. Elvégre ha már valaki egyszer beregisztrál egy kódot, az hozzákötődik a fiókhoz, vagyis nem adható el. Ez egyben autentikáció is.
Ezt elég lenne egyszer elvégezni, onnantól hadd játszon vele az a szerencsétlen, miért kell még akkor is neki szívnia, ha a sokmilliárd dolláros költségvetéssel gazdálkodó kiadó nem képes egy működőképes szerverparkot építeni?
-
parampa
aktív tag
Boat Trip , Srác tud vezetni ... nem lassított itt sem
2:00 -nál Techture Patch
-
djculture
félisten
Hülyeség egy rendszert kizárólagossá tenni, mert Gabe bácsi másnap bevezeti a havidijat te meg lesel. Ha valami kizárólagos nem megkerülhető akkor azt csinál a felhasználókkal a tulaj amit akar.
Kell a konkurencia minden szolgáltatásnak..
Különben pár éve még az origin is hasonló fapados szr volt , most meg már eléggé használható.
Uplay-t is lehetne kukázni és egy normális rendszert épiteni helyette.. -
-
caprine
senior tag
Öszintén a cikkben felsorolt 10 pont majdnem úgy az, csak más oldalról leírva. A 2. videóban a csóka elég szörnyű, és nem csak az angolja.
Most vettem egy GTX 770-karit, ahhoz az iponnál adtak Watch Dog kupont. Ezt még a játék megjelenés május 27 előtt megkaptam. Beregisztráltam, mindenféle verzió a játékból, meg állandóan a kabalafigurát erőltette, innen oda, szed le az uplayt, telepit, frissít, sehol egy info arról, hogy hol lehet letölteni, vagy legalább a megerősitő levében egy infó hogy bocsika de csak 27-től tölthető le, addig ne is keresd, tők átláthatatlan. A steam 100% jobban meg van csinálva. Aztán probaképpen jó-e az uplay leszedtem, egy trial motoros valamit ami ingyenes, csak nem tudom akkor miért akarta velem mégis megvetetni, egy gyakorlatilag 2D-s oldal nézetű 15 évvel ezelőtti játéktermi gépeken voltak ilyen játékok, ami ráadásul 4,5GB helyet foglalt el, szörnyű.
A játékot még nem raktam fel de azt mondják szörnyű lett a PC-s irányítása.
-
törölt tag
"Hát és ugyan mit csinálok rosszul?"
Hát figy.. én bevallom őszintén már most rühellem ezt a játékot (inkább quake akkor már
) öcsém viszont totál bele van szerelmesedve, úgyhogy egész nap ezt a sz@rt tolja sokkal ratyibb gépen, mint a tiéd (2magos C2D/4G DDr3/HD5770) és nem lowban (a felbontást leszámítva, az 1366x760 emlékeim szerint)
Viszont nem ő konfigolta be, hanem én. Én annyit csináltam, hogy feltettem neki a 14.6-os béta catalyst-ot (amitől sokat javult) felnyomtam a gépére egy prio-t, elindítottam a játékot, alt-tab/ki az asztalra/feladatkezelőt behívtam és beállítottam, hogy a watchdogs.exe high priority-n menjen, az uplay meg low-on (a prio pedig megjegyezte, ergo ezután mindig ilyen paraméterekkel indult/futott)
Ezeken kívül még annyit csináltam, hogy mind az uplay, mind a watchdogs exéjénél letiltottam kompatibilitás módban az "asztal összeállítást" és átírtam kicsit a cfg-jét (vagy mi a rosseb az az xml, amit generál magának) és pl. kilőttem a HDR-t ("0"-ra) meg "1"-esre tettem a rain-render-t (ami szintén nagyon sokat dobott) meg valamit mókoltam az élsimítással és a HBAO/SSAO-val. Ezek után végigpróbáltam kisebb és nagyobb felbontásokon is, hátha az is számít valamit, de lóf@**t se számított egy határon belül, szóval szerintem szándékos lassítások vannak a játékban. Mikor először indítottam, kb. az fogadott, hogy lowban vajsimán futott a cucc, a karakter ugrott/szaladt/motoszkált lag nélkül szépen aztán időről időre (frankón stopperrel lehetett volna mérni, mindig ugyanannyi idő telt el) az egész megfagyott épp ahol tartott (a hang viszont ment tovább) cirka 3 másodpercekre, majd megint vajsimán futott minden (ami nonszensz) Tette ezt az összes felbontásban kicsitől nagyig mindben. Ezek után a változtatások (legfőképp a prio bohóckodás és bétadriver install) után hiba nélkül fut, sőt öcsém még feljebb is tornászta a megjelenítés részletességét high-ra (az árnékokat viszont low-ra, hogy igazságosak legyünk)
Még annyi, hogy az egész cucc razer gameboosterből van indítva általában, talán az is hozzátesz valamit az összképhez, nem vágom. De hogy nem lagol/nem hányja össze magát úgy, ahogy írod az is tuti, normálisan fut. Öcsém még annyit vett észre, hogy ha kilövi a netes részt az uplay-ben és úgy indítja, akkor mégjobban (és érezhetően) növekszik az FPS szám. Kb ennyit tudok mondani erről. A te gépeden, a maga szerény 6 magos procijával, dupla annyi rammal és CF 7xx-es kártyakombóval gond nélkül futnia kellene én szerintem
-
törölt tag
válasz
mentoloshypo #140 üzenetére
gtx 560ti van neki is és nekem is.. Nekem lazán megy a bf3 neki szaggat.
-
Piftuka
veterán
"a uplay csak az egyik fele a történetnek,[..]"
Bárhogy is... elég szomorú belegondolni abba, hogy a számítógépes játékok világa hogyan alakul, milyen irányú történések alakítják.
Én a magam részéről elfogadhatatlannak tartom, hogy bármilyen single player játék kötelező, szerveren történő azonosításhoz, web-es használathoz, stb. legyen kapcsolva.
A Diablo3 esetében is így van, és bármilyen más játék esetében is. Viszont az a helyzet, hogy a játékosok döntő többsége sajnos így, vagy úgy, de elfogadja ezt a tendenciát.
Érdemes visszagondolni arra, hogy a nem túl távoli múltban, 1994-ben a vásárlók nagy része szinte "lincshangulatban" követelte vissza az Inferno című játékért kiadott pénzét, mert a játék eredetileg - addig példátlan módon - egy "bughalmazként" jelent meg.
(Hasonló történt nem sokkal később az Elite harmadik részének megjelenését követően.)És mi történt azóta? Manapság a játékosok nem hogy elfogadták egy-egy újonnan megjelenő játék bug-os állapotát, hanem szinte - kis túlzással - örömmel várják a bugjavításokat.
Az érintett cikkben boncolgatott téma kapcsán is valószínűsíthető, hogy lesz ez még sokkal rosszabb is.
Az emberek majd ezt is, ugyanígy elfogadják (sőt, talán már el is fogadták - lásd Diablo3), a kiadók pedig akkor miért változtatnának ezen a - játékosokra nézve - rossz szokásukon?
No sebaj... remélhetőleg a C64, és az arra készült játékok, vagy a GOG.com oldaláról megvásárolt címek mindig ott lesznek, ha szükség lesz rá!
-
törölt tag
válasz
Punisher15 #138 üzenetére
I7 4820k a proci teljes neve, a VGA 1 gigás.
-
Erdei88
veterán
Megmondom őszintén kicsit kiforgattátok a mondanivalóm. Nem kell semmit megvenni vakon, de azért vannak itt szélsőséges javaslatok.
Volt már nem egy előrendelt játékom, eddig ezzel akadt problémám, ugyanis el sem indul. Szerencsére "ingyen" volt, így nem visel meg annyira. Tesómnak gond nélkül indul.
Orbano, imádom az ilyen következtetést.
-
csongi
veterán
Valamikor nem is olyan régen nem volt szükség elővételre és mégis voltak játékok!
Csak ma már nem divat befektetni, vagyis inkább az előfizetők pénzét fektetik be.Míg a sajátjukból csak annyi van rizikóztatva amennyi a visszafizetésekre kell. HA már 0-as egy játék semmit de semmit nem vesztett, mert az előfizető pénzét használták első körön. És folyamatosan BÉTA játékok jönnek ki. Egy hét alatt valami rettenetes csoda módon előkerülnek a több gigás javítótapaszok, és stb. Szóval ez eléggé szánalmas és felháborító.
A gond ott kezdődik, hogy jogilag teljesen körülbástyázott az egész. ÉS haláli nyugalommal, ülnek, szarnak az egészre. Nem csak ubiék, hanem az összes fejlesztő kiadó!
Vegyél meg egy tv-t vidd haza és nem tudod használni, majd közlik veled, bocs de várni kell három napot, mert a panel forrasztása még nem hűlt ki.
Szóval jogos a felháborodás, és legyen is. Más f@szával könnyű verni a csalánt. -
Tirexi
addikt
válasz
#56230144 #130 üzenetére
Ebben azért van egy kis "WTF" dolog.
Kezdjük ott, hogy a játékokat nem csak a 25+ éves kockáknak csinálják akik már "belátnak" a kulisszák mögé.
Egy 10-16 éves gyereket nem nagyon fogja érdekelni az, hogy mi megy a háttérben. Apu megveszi neki a játékot a gyerek meg örül.
A mostani családos(!) felnőtt sem biztos, hogy vágja ha bemegy egy MediaMarkt-ba, hogy éppen ez meg az milyen játék és mi benne az "átverés" vagy a lehúzás esetleg milyen ténylegesen a játék.Ebből csak annyit akarok kihozni, hogy nem mindenkit kell azért hülyének elmondani mert meg vesz látatlanba egy egy játékot.
A másik meg, hogy nem mindenki néz E3-at, YouTube-ot, fórumokat, számtech újságokat stb és így nem fog tudni semmit az adott játékról amit megvesz. Meg nem mindenkit érdekel az, hogy mit vesz.
Én magam sem szeretek videókat nézni a játékokról mert nem szeretném lelőni benne a poént. Annó a Crysis 3-ról talán egy videót néztem meg és már elő is rendeltem akár csak a többi részét.
Nekem sokkal nagyobb élvezet az ha én magam élőben láthatom először a játékot mint az amikor már megnéztem 10 videót aztán már nem lepődök meg semmin.A Watch Dogs real life reklám videóit pl élveztem mert ötletesek voltak csak hát ilyenkor lehet számítani arra, hogy a játék kevesebb figyelmet kap és amit kap azt is próbálják elterelni.
Érted Dani mit akarok kihozni ebből.
-
zolee5016
őstag
Pont úgy voltam vele...Az EA elsza..ja a játékait,az Acti sincs a csúcson,a Codemasters sem hozott semmi komolyat,igy az UBI ezzel a játékkal ,ha beüt könnyen magáhozcsábíthatott volna sok sok játékost...erre paffff...a 2 évvel ezelőtti DSF- jük is 1000x jobb lett ennél,(graf-effektek, optimalizálás stb)és még mindig szívesen játszom.....
-
-
bunfi
őstag
Helyettem nem kell megvenni olyan játékokat, amelyeket nem akarok vagy nem tartok érdemesnek megvenni. Tájékozatlan vásárlóból, egy trailerre előrendelőből van elég. Utána meg megy a csodálkozás, hogy olyan a játék, amilyen. Dolgozzanak meg a pénzükért. De talán majd egyszer a távoli jövőben kialakul az emberekben a késztetés, hogy nem vereti át magát a reklámmal és akkor önigazolnia sem kell majd magát, hogy annyira nem rossz ez, csak nem jó.
Nem akarok vájkálni a pénztárcádban, de azt a pénzt, amit kiszórsz olyan játékra, amivel nem is játszol nyugodtan el tudnád költeni a családodra, barátnődre, befektethetnéd vagy jótékonykodhatnál belőle.
-
zdanee
őstag
Noss, ha egy zsák krumpli vagy a Facebookon, megvetted a játékot, hozzárendelted a Zsák Krumpli fiókodhoz, akkor semmi gond. Ha a bejelentkezési adataidat közzétetted (mondjuk stílszerűen twitteren), akkor mindjárt feltűnik az autentikációs szervernek, hogy Zsák Krumpli nevű user egyszerre akart bejelentkezni Budapestről meg Vietnámból. Ez most is van amúgy, ha utoljára Budapesten léptél be, majd 5 perccel később a világ másik feléről, akkor a második esetet nem engedi belépni. Végeredmény, hogy Zsák Krumpliként játszhatsz, hiszen megvetted, ha közzétetted az adatokat, akkor bárki játszhat vele, de egyszerre továbbra is csak egyvalaki.
-
dabadab
titán
Tekintve, hogy torrenten elobb ott volt a jatek, mint hogy hivatalosan megjelent volna, nem nagyon latom, hogy az Uplay-nek mi koze van a kalozkodas megakadalyozasahoz.
Nezzunk szembe a tenyekkel: az osszes ilyen DRM-es vacakolas arrol szol, hogy a kiadoknak minel nagyobb kontrolljuk legyen a piacon, azokon, akik fizetnek a jatekokert. Azok, akik nem fizetnek erte, oket olyan nagyon ugy sem erdekli, ez az egesz kalozkodas elleni rizsa csak red herring. -
törölt tag
válasz
sultansmith #115 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy hardveres azonosítóval a digitális vásárlás értelmét veszti.
-
bunfi
őstag
Persze! Sőt még az adóazonosítómat is kérjék be és ha nem a Mentsük meg a játékkiadókat! alapítványnak adtam az egy százalékomat, akkor csak kifizethessem a játékot, de ne engedjék, hogy játsszak vele! Elegem van abból, hogyha megveszek valamit, kifizetem, profitot termelek stb. stb. stb. akkor nekem szívni kell. Függök online szolgáltatásoktól, a szerverek terheltségétől vagy ha szar és minősíthetetlen a multi, akkor elintézik annyival, hogy a játékélmény az online játék során változhat. Igazából csak azt nem mondják ki, hogy mi a tudatlan hülyéknek csinálunk játékot, ha intelligensnek tartod magad, ne vedd meg és ne panaszkodj.
-
sultansmith
senior tag
A facebook a regisztrációt nem ahhoz köti, hogy természetes személy vagy-e vagy sem, hanem email címhez.
Amúgy a hirdetési ötleted zseniális. Kár, hogy androidon is kikészítenek a reklámok.
Egyébként létezik megoldás, a DAW-ok egyes típusait már réges-rég egy hardveres kulcshoz kötik. Ha nincs az USB-n az adott iLok, nem fut az alkalmazás. Ennyi. Kijátszani ugyan ezt is ki lehet, de nagyon-nagyon-nagyon körülményes.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
sultansmith #109 üzenetére
Úgy látszik a kiadók felismerték hogy túlságosan is megszedték magukat, mostmár kétségbeesetten igyekeznek megakadályozni az embereket abban hogy mégtöbb pénzt tömjenek a zsebükbe. Ez nekünk csak jó.
-
zdanee
őstag
Valós személyhez köthető on-line autentikációt akarnak beépített DRM helyett? Kössék a Facebookhoz! A szerverek tuti bírják, plusz nagyon kevés ember lenne olyan elhivatott, hogy a Facebook fiókját átengedi a közösségnek, könnyen lekövethető, hogy mikor és hol lépett be vele az adott user, a fiók mindig természetes személyhez kötött, és akkor még olyasmikről nem is beszéltünk, hogy a játékon belül mondjuk utcai hirdetőtáblák valós, célzott hirdetéseket mutathatnának, aminek a pluszbevételéért cserébe a játék maga olcsóbb lehetne. Ez a szimbiózis ráadásul a kiadóknak azért lenne jó, mert a DRM megoldást kiszervezhetik, a Facebook pedig hatalmas hirdetési felülethez jut a játékok pályáin belül.
-
Dr. Akula
félisten
""hamarosan végleg feltörték a játékot, onnantól kezdve a kalózok vígan játszottak, míg a legális vásárlók továbbra is szenvedtek vele.
Így kell ezt. Ha már a kiadó nem képes megoldani a hibamentes játékot, akkor legalább a crackerek megoldják. Kérdés: akkor minek is fizetni a legálisért? Sztem a kiadók se tudják.
-
trufa12
addikt
És francist ki nem xarja le
Egyébként sajnos pc-n ilyen mostanság ez a játék ipar
de aki pc-s az is marad ! Mi kitartunk
-
törölt tag
Persze, hogy sokkal jobban megy, ha a másiknak még a driveres optimalizálást is próbálja ellehetetleníteni (a játék saját kódjáról meg ne is beszéljünk, pedig az AMD, nV kártyák kb. hasonló arányban vannak jelen a piacon, szóval maguk alatt vágják a fát).
Nem lennék büszke arra, hogy ilyen undorító húzások után (amelyek csak a PC-s játékipart jobban megosztják) még támogatom is a gyártót eme törekvéseiben...
Érdekes módon az összes nV partnerprogramos játék (pl. Metro, Arkham sorozat, Mafia II Crysis 2, WD) valahogy mindig erősebb gépet követel mint amilyet "megérdemelne".
Egyébként nálam full AMD-s gépen high-on nincs gond (30+ FPS), autózás közben akadozik mint kb. mindenkinek. -
hommeros
őstag
válasz
sultansmith #101 üzenetére
Pont erről szólt a South Park X1 vs PS4 része
-
sultansmith
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest