- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
De akinek nincs épkézláb élete, csak a digitális valóság, az arra költi a pénzét.
Nem szándékszom védeni, de én is szívesen építenék milliós gépet is, alhangon 3 monitorral. Játszanék is rajta. Csak amikor a játéknak vége, indul a CAD meg a programozás
Csak ha az ember dolgozik meg fejleszti magát, akkor nem ér rá minden délután éjjelig játszani, a barátnő ráadásul egyedül unatkozik -
Béééla
őstag
Hiába a közel 4K-s felbontás, a tartalom a lényeg.
Egyeseknek (akik igényes kiadók igényesen megcsinált játékain nőttek fel) problémás, hogy egy határidős meló nem nyújtja azt, amit elvárnának az árért meg a techdemókért. Lehet hogy ez a trend és EA példája láttán elkanászodnak, de ha Gaben bácsi a HL3-at ilyen állapotban adná ki, felakasztanák. Igen, keresnének előtte egy olyan kötelet is, ami elbírja. El kell fogadni, hogy vannak kategóriák: ha egy 3 dolláros indie játék bugos, akkor bugos. De ez
- mekkora költségvetésből
- mennyi ember által
- hány évig
- mekkora médiahátszéllel készült?
Pont olyan, mintha vennél egy bömböst, és az első 10 km-en lefulladna. Bejelentik hogy majd készül a szoftverfrissítés az ECU-ra. Te közben nézed, hogy szép-szép, de rohadtul nem az, amiért te annyit adtál. Közben legszívesebben egy téglát tennél a gázpedálra és a kereskedő irányába állítanád a kormányt, de mindenki győzköd tovább, hogy "de jó kocsid van", csak menni nem tudsz vele.És én nem pörgetem és tolom mások arcába az e-péniszem. Ha Pistike beleül egy Ferrariba, nem lesz belőle profi autóversenyző, és ízlés se nő attól, hogy egy izom gépen játszik az ember.
-
Béééla
őstag
Összehasonlítottátok a Dio3 DRM rendszerével. A Dio3-ban valós pénzért lehetett csereberélni cuccokat. Ez meg egy szaros singleplayer játék! Van a kettő között egy-két árnyalat különbség.
És gondoljunk a GoG-ra: megmondták hogy DRM-freek a játékok. Mégis veszik, pedig ott aztán elég egyvalakinek megvenni a játékot és mehet is fel a megosztós oldalakra. Még én is adtam pénzt több címért is. Pont. A jó játékot meg fogják venni, vagy adjanak hozzá olyan multit, ami mondjuk alapvető ellenőrzést végez (kétszer ugyanaz a serial nem lehet online globálisan) és jó móka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sorozatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest