Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Tudom maximális beállításokkal futtatni. A 3. részt passzolom, annak se demója nincs, bundle-töltelék se volt, warezt meg már rég nem töltök, mióta bevásároltam magam a Steam-re, inkább azzal játszok, amit megvettem. Az első részről pl. semmit se változott a véleményem, játszottam vele (a demóval) abszolút lebutított grafikával, és maximális beállításokkal is. Viszonylag hosszú a demó, volt időm látni, milyen. A grafika nem javított rajta, és nincs az a játék, ahol a sztorin, játékmeneten bármit is változtatna. GTA Vice City-t mai napig élvezettel játszom, pedig annak már a megjelenésekor se tartozott a grafikája az élvonalba - ellenben rettentő hangulatos a mai napig.
-
Dilikutya
félisten
Azért ha egy 5-6 órás játékidővel bíró programból megnézel 1-2 videót, nem sok poént fogsz lelőni vele. Viszont valahogy csak nem ártana megtudnod, mit veszel, mert az gáz, ha a 10 ezerért megvett játékról telepítés után kiderül, hogy retek. Vagy csak egyszerűen nem köt le, megesik az ilyen, ez még videók nézésekor is megeshet. Persze az agyatlanul előrendelők megérdemlik. A Crysis 3 ha hasonlóan jó, mint az első, akkor az gőzölgő fekáliakupac. Az elsőnek a demója pont jó volt arra hogy lássam, a játék semmit nem tud. A 2. rész megvan Origin Humble-ból, fel se telepítettem még.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
zolee5016 #132 üzenetére
Megmondom, miért hülyeség, amit mondasz. A többség, ahogy lentebb is írták, nem olvas fórumokat, meg magazinokat, de még az olvasók közül se mind foglalkozik azzal, hogy EA, Ubisoft vagy Activision. Nem ez alapján veszünk játékot. Én pl. a minőségre adom a szavazatom, ez persze azzal jár, hogy nem rendelek elő semmit, sőt még akciókat is megvárok. Sőt, demó híján még ki is próbálom a nem hivatalos demót, mert olyat addig nem veszek meg, amit nem láttam futás közben a gépemen. De nem törődök azzal, hogy ki a kiadó. És én még a tájékozott vásárló vagyok. Viszont ebből következik, hogy bogárvadászatra nem ruházok be, a patch-eket is kivárom, van időm és elég játékom, hogy kibírjam. Aki vakon előrendeli, megérdemli, amit kap.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
#94257664 #59 üzenetére
Dolgoztak. Azzal a kiadással előbb játszottak a vásárlók, mint az előrendelt Uplay-en aktiválóssal.
Nem ez a baj, eleve megjelenés előtt fent volt, Uplay, Steam, Origin védelmét törik is hamar mindig, a baj az, hogy a rilóddal akkor is előbb játszottak volna, ha mindkét verziót egy azon pillanatban lehet elkezdeni tölteni. Azért csak nem kéne ilyennel szivatni manapság azokat, akik hajlandók megvenni a játékot, ráadásul pont a legtöbb bevételt hozó előrendelőket és korai vásárlókat szívatják. Karácsonykor ez is -50%-al fog szaladgálni az összes nagyobb terjesztőnél. Másfél év se kell, és 5€-ért is el lehet vinni akcióban, a Far Cry 3-nak se kellett több. Most még nagyot kaszáltak, de lehet, hogy a következő Ubisoft játék látja kárát ennek a töketlenkedésnek, talán épp a Far Cry 4, bár az lehet, hogy az előző részek miatt megússza. -
Dilikutya
félisten
Megvetted a Wolfensteint annak ellenére, hogy nem tetszett?
Amúgy a Steam-es telepítés is 43Gb, ilyen logikával a vásárlókat is el kéne rettenteni. Főleg őket. A notórius, mindent lewarezolóknak szokott lenni a legerősebb gépe, ahol 1-2 Tb-os vinyó nem nagy dolog.
Amúgy hol derült ki ez a marhaság?
-
Dilikutya
félisten
Az aukciós ház és a DRM nem ugyanaz! Előbbit kivették belőle, de a DRM megmaradt, továbbra sincs a játéknak tört verziója.
Egyébként baromság. A warez létezik, megállítani nem lehet, 1-2 kivételtől eltekintve nincs játék, ami ne lenne megjelenésre feltörve. Nem ezzel kellene vásárlásra ösztönözni az embereket, hanem a tartalommal.
Ez a Watch_Dogs a nagy sajtóhadjárat ellenére sem keltette fel az érdeklődésem, ellentétben a Far Cry 4-el, amiről a helyszínen kívül mást nem is tudok, egyszerűen csak a 3. rész után várom. Az is Ubisoft, de az se lesz előrendelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged