Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
válasz
Dr. Akula #207 üzenetére
Hogy kell helyi fiókot létrehozni telepítésnél Windows 8/8.1 alatt?
Tudom, nem egyértelmű, kicsit el is van dugva - na de némi bátorság kell csak kattintgatni párat, és meglesz az.
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Dr. Akula #204 üzenetére
Ugyanolyan mint bármelyik korábbi windowsban, nem menti felhőbe az appokat meg beállításokat, de ha mégis használni szeretnél vmit (pl a zenéidet ingyen szinkronizálni az xbox felhőbe), akkor belépegethetsz akár egyesével is appokba. Az aktiválásnak semmi köze a használt microsoft accounthoz.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Dr. Akula #152 üzenetére
Épp most írtam a Uplay topikban, hogy a Far Cry 3 játékomat sikeresen eltüntette a fiókomból. Az összes eredményem megvan, de a játékot nem találom, letölteni sem tudom, pedig az accountomon ott van. Mondjuk tesztre kaptam, ergo nem fizettem érte, ezért aztán nem is tudom újraaktiválni, hiszen nincs doboz, amin rajta van a kód.
Ilyesmit eddig még máshol nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest