Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Hiába a közel 4K-s felbontás, a tartalom a lényeg.
Egyeseknek (akik igényes kiadók igényesen megcsinált játékain nőttek fel) problémás, hogy egy határidős meló nem nyújtja azt, amit elvárnának az árért meg a techdemókért. Lehet hogy ez a trend és EA példája láttán elkanászodnak, de ha Gaben bácsi a HL3-at ilyen állapotban adná ki, felakasztanák. Igen, keresnének előtte egy olyan kötelet is, ami elbírja. El kell fogadni, hogy vannak kategóriák: ha egy 3 dolláros indie játék bugos, akkor bugos. De ez
- mekkora költségvetésből
- mennyi ember által
- hány évig
- mekkora médiahátszéllel készült?
Pont olyan, mintha vennél egy bömböst, és az első 10 km-en lefulladna. Bejelentik hogy majd készül a szoftverfrissítés az ECU-ra. Te közben nézed, hogy szép-szép, de rohadtul nem az, amiért te annyit adtál. Közben legszívesebben egy téglát tennél a gázpedálra és a kereskedő irányába állítanád a kormányt, de mindenki győzköd tovább, hogy "de jó kocsid van", csak menni nem tudsz vele.És én nem pörgetem és tolom mások arcába az e-péniszem. Ha Pistike beleül egy Ferrariba, nem lesz belőle profi autóversenyző, és ízlés se nő attól, hogy egy izom gépen játszik az ember.
-
Dilikutya
félisten
Tudom maximális beállításokkal futtatni. A 3. részt passzolom, annak se demója nincs, bundle-töltelék se volt, warezt meg már rég nem töltök, mióta bevásároltam magam a Steam-re, inkább azzal játszok, amit megvettem. Az első részről pl. semmit se változott a véleményem, játszottam vele (a demóval) abszolút lebutított grafikával, és maximális beállításokkal is. Viszonylag hosszú a demó, volt időm látni, milyen. A grafika nem javított rajta, és nincs az a játék, ahol a sztorin, játékmeneten bármit is változtatna. GTA Vice City-t mai napig élvezettel játszom, pedig annak már a megjelenésekor se tartozott a grafikája az élvonalba - ellenben rettentő hangulatos a mai napig.
-
Dilikutya
félisten
Azért ha egy 5-6 órás játékidővel bíró programból megnézel 1-2 videót, nem sok poént fogsz lelőni vele. Viszont valahogy csak nem ártana megtudnod, mit veszel, mert az gáz, ha a 10 ezerért megvett játékról telepítés után kiderül, hogy retek. Vagy csak egyszerűen nem köt le, megesik az ilyen, ez még videók nézésekor is megeshet. Persze az agyatlanul előrendelők megérdemlik. A Crysis 3 ha hasonlóan jó, mint az első, akkor az gőzölgő fekáliakupac. Az elsőnek a demója pont jó volt arra hogy lássam, a játék semmit nem tud. A 2. rész megvan Origin Humble-ból, fel se telepítettem még.
-
Dilikutya
félisten
-
bunfi
őstag
Helyettem nem kell megvenni olyan játékokat, amelyeket nem akarok vagy nem tartok érdemesnek megvenni. Tájékozatlan vásárlóból, egy trailerre előrendelőből van elég. Utána meg megy a csodálkozás, hogy olyan a játék, amilyen. Dolgozzanak meg a pénzükért. De talán majd egyszer a távoli jövőben kialakul az emberekben a késztetés, hogy nem vereti át magát a reklámmal és akkor önigazolnia sem kell majd magát, hogy annyira nem rossz ez, csak nem jó.
Nem akarok vájkálni a pénztárcádban, de azt a pénzt, amit kiszórsz olyan játékra, amivel nem is játszol nyugodtan el tudnád költeni a családodra, barátnődre, befektethetnéd vagy jótékonykodhatnál belőle.
-
zdanee
őstag
Noss, ha egy zsák krumpli vagy a Facebookon, megvetted a játékot, hozzárendelted a Zsák Krumpli fiókodhoz, akkor semmi gond. Ha a bejelentkezési adataidat közzétetted (mondjuk stílszerűen twitteren), akkor mindjárt feltűnik az autentikációs szervernek, hogy Zsák Krumpli nevű user egyszerre akart bejelentkezni Budapestről meg Vietnámból. Ez most is van amúgy, ha utoljára Budapesten léptél be, majd 5 perccel később a világ másik feléről, akkor a második esetet nem engedi belépni. Végeredmény, hogy Zsák Krumpliként játszhatsz, hiszen megvetted, ha közzétetted az adatokat, akkor bárki játszhat vele, de egyszerre továbbra is csak egyvalaki.
-
törölt tag
Persze, hogy sokkal jobban megy, ha a másiknak még a driveres optimalizálást is próbálja ellehetetleníteni (a játék saját kódjáról meg ne is beszéljünk, pedig az AMD, nV kártyák kb. hasonló arányban vannak jelen a piacon, szóval maguk alatt vágják a fát).
Nem lennék büszke arra, hogy ilyen undorító húzások után (amelyek csak a PC-s játékipart jobban megosztják) még támogatom is a gyártót eme törekvéseiben...
Érdekes módon az összes nV partnerprogramos játék (pl. Metro, Arkham sorozat, Mafia II Crysis 2, WD) valahogy mindig erősebb gépet követel mint amilyet "megérdemelne".
Egyébként nálam full AMD-s gépen high-on nincs gond (30+ FPS), autózás közben akadozik mint kb. mindenkinek. -
sultansmith
senior tag
-
GypsFulvus2
őstag
Nem valószínű, hogy fogást lehetne találni rajtuk. Ennyire profi HR és PR részleggel biztos hogy a jogi részlegük is nagyon komoly lehet. Az EULA-ban tuti van erre is valamilyen rész. Emlékszem pár éve volt egy japán cég, akik poénból belevették az EULA-ba, hogy halhatatlan leleked is őket illeti, ha a "next" -re klikkelsz...
Poén volt, de sokáig senki sem vette észre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest