- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Dr. Akula #152 üzenetére
Épp most írtam a Uplay topikban, hogy a Far Cry 3 játékomat sikeresen eltüntette a fiókomból. Az összes eredményem megvan, de a játékot nem találom, letölteni sem tudom, pedig az accountomon ott van. Mondjuk tesztre kaptam, ergo nem fizettem érte, ezért aztán nem is tudom újraaktiválni, hiszen nincs doboz, amin rajta van a kód.
Ilyesmit eddig még máshol nem tapasztaltam.
-
Vistaboy
veterán
Nem lenne semmi baj a Uplay klienssel, ha engednék benne a valódi offline játékot. A mizéria most azon van, hogy ha lehalnak a Uplay szerverei, nem tudsz elindítani gyakorlatilag semmit, mert az autentikációhoz mindenképp be kell jelentkezni még offline módban is. Na, ez az, amit ki kellene venniük. Elvégre ha már valaki egyszer beregisztrál egy kódot, az hozzákötődik a fiókhoz, vagyis nem adható el. Ez egyben autentikáció is.
Ezt elég lenne egyszer elvégezni, onnantól hadd játszon vele az a szerencsétlen, miért kell még akkor is neki szívnia, ha a sokmilliárd dolláros költségvetéssel gazdálkodó kiadó nem képes egy működőképes szerverparkot építeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged