- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
Ilyen a showbiznisz. Én is pofáraejtettem magam jónéhányszor, de a végén rájöttem, hogy vagy megtanulom kezelni az alpári, áskálódó "kritikát", személyeskedést, vagy jobb ha abbahagyom. Abba is hagytam. Ennyi. De legalább az vigasztal, hogy sok dologban, amit a károgók nem tudtak asszimilálni, igazam lett.
#189 Alapvetően nem, de ezt ezen a szinten az ilyen megengedhetetlen, főleg abban a tekintetben, hogy a halott vásárló, nem jó vásárló. De a videó inkább arról szólt, hogy szegény midgetet szivassák egy kicsit a show kedvéért.
-
dabadab
titán
Tekintve, hogy torrenten elobb ott volt a jatek, mint hogy hivatalosan megjelent volna, nem nagyon latom, hogy az Uplay-nek mi koze van a kalozkodas megakadalyozasahoz.
Nezzunk szembe a tenyekkel: az osszes ilyen DRM-es vacakolas arrol szol, hogy a kiadoknak minel nagyobb kontrolljuk legyen a piacon, azokon, akik fizetnek a jatekokert. Azok, akik nem fizetnek erte, oket olyan nagyon ugy sem erdekli, ez az egesz kalozkodas elleni rizsa csak red herring. -
djculture
félisten
Ja a kalózok nélkül el lehetne adni minden pocsék játékot reklámmal, igazad van
Sokkal jobb lenne mindenkinek ha csak pocsék játékokért fizetne..
Én is kipróbáltam mert egy nyavaja demó sincs évek óta semmiből és köptem egy nagyot. Aki ezt kimerte adni azt kényszer munkára küldeném 10 évre.. Pocsék minőségű játék, a játékok hajnalán ilyen pocsék férc munkák miatt játék kiadók szüntek meg (pl az ion storm annak idején a daikatana miatt), manapság meg ebböl lesz a legtöbbet eladott játék..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Borderlands 4
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest