- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Hát és ugyan mit csinálok rosszul?"
Hát figy.. én bevallom őszintén már most rühellem ezt a játékot (inkább quake akkor már
) öcsém viszont totál bele van szerelmesedve, úgyhogy egész nap ezt a sz@rt tolja sokkal ratyibb gépen, mint a tiéd (2magos C2D/4G DDr3/HD5770) és nem lowban (a felbontást leszámítva, az 1366x760 emlékeim szerint)
Viszont nem ő konfigolta be, hanem én. Én annyit csináltam, hogy feltettem neki a 14.6-os béta catalyst-ot (amitől sokat javult) felnyomtam a gépére egy prio-t, elindítottam a játékot, alt-tab/ki az asztalra/feladatkezelőt behívtam és beállítottam, hogy a watchdogs.exe high priority-n menjen, az uplay meg low-on (a prio pedig megjegyezte, ergo ezután mindig ilyen paraméterekkel indult/futott)
Ezeken kívül még annyit csináltam, hogy mind az uplay, mind a watchdogs exéjénél letiltottam kompatibilitás módban az "asztal összeállítást" és átírtam kicsit a cfg-jét (vagy mi a rosseb az az xml, amit generál magának) és pl. kilőttem a HDR-t ("0"-ra) meg "1"-esre tettem a rain-render-t (ami szintén nagyon sokat dobott) meg valamit mókoltam az élsimítással és a HBAO/SSAO-val. Ezek után végigpróbáltam kisebb és nagyobb felbontásokon is, hátha az is számít valamit, de lóf@**t se számított egy határon belül, szóval szerintem szándékos lassítások vannak a játékban. Mikor először indítottam, kb. az fogadott, hogy lowban vajsimán futott a cucc, a karakter ugrott/szaladt/motoszkált lag nélkül szépen aztán időről időre (frankón stopperrel lehetett volna mérni, mindig ugyanannyi idő telt el) az egész megfagyott épp ahol tartott (a hang viszont ment tovább) cirka 3 másodpercekre, majd megint vajsimán futott minden (ami nonszensz) Tette ezt az összes felbontásban kicsitől nagyig mindben. Ezek után a változtatások (legfőképp a prio bohóckodás és bétadriver install) után hiba nélkül fut, sőt öcsém még feljebb is tornászta a megjelenítés részletességét high-ra (az árnékokat viszont low-ra, hogy igazságosak legyünk)
Még annyi, hogy az egész cucc razer gameboosterből van indítva általában, talán az is hozzátesz valamit az összképhez, nem vágom. De hogy nem lagol/nem hányja össze magát úgy, ahogy írod az is tuti, normálisan fut. Öcsém még annyit vett észre, hogy ha kilövi a netes részt az uplay-ben és úgy indítja, akkor mégjobban (és érezhetően) növekszik az FPS szám. Kb ennyit tudok mondani erről. A te gépeden, a maga szerény 6 magos procijával, dupla annyi rammal és CF 7xx-es kártyakombóval gond nélkül futnia kellene én szerintem
-
törölt tag
válasz
djculture #93 üzenetére
Pontosan. Egyébként pl. öcsém is letöltötte virágboltból már szombaton, hogy kipróbálja egyáltalán elfut e a gépén (miközben már hetekkel ezelőtt előrendelte és kedden meg is jött gls-el) Vagy 1 hónapig azt találgatta vajon érdemes e rápróbálni az ő gépére, mondom neki (régi tapasztalatok alapján, amik már úgy látszik idejétmúlttá avanzsálódtak) biztos kiadnak hozzá valami demót megjelenés előtt, vagy legalább valamiféle benchmarkot (pl. valami ilyesmit) de Ubisoft-nak arra már nem futotta a "titanic költségvetésből" amennyibe a game fejvesztés került.. Úgyhogy részemről ennyit a "kalózkodásról" ők pedig:
-phatják
hanemjaóó
-
törölt tag
Ez a beszédhibás zsír képződmény kverte nálam a biztosítékot... Mellesleg gyönyörűen fut cfg átírás és prio-val "higholás" után egy C2D-n is 4G ram és HD5770 társaságában (az offline szintén) Amúgy pedig egy sz@rul optimalizált F05 (kb. GTA4 grafikával) Szerintem szándékosan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged