Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
wjbhbdux #208 üzenetére
"Cégeknél nem Pro van"
Hát mi? Windows 8 Pro is comparable to Windows 7 Professional and Ultimate[4][5] and is targeted towards enthusiasts and business users Persze van még Enterprise, ami ugyanaz mint a Pro, csak MSDN / Technet előfizetőknek. Nem minden cég az. -
Dr. Akula
félisten
válasz
wjbhbdux #206 üzenetére
Berakod a lemezt, egyből kér serialt (win7-ig bezárólag mehetett utólag is, így ha elrontottad a telepítést (mondjuk másik partícióra ment véletlenül), nem kellett magyarázkodni egy telefonos üfsz-nek), aztán meg mindenképp online fiókot akar, addig nem is enged tovább, cancel nincs. Enélkül meg nem tudod telepíteni se. És ez ráadásul pro, ami elvileg cégeknek szánt lenne, nem mezei hómbézik.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Vistaboy #153 üzenetére
Én most épp egy másik játékkal játszom, úgy hívják hogy Windows 8.1, és agyfaszt kaptam tegnap hogy egy sima telepítéshez email címet meg online fiókot kér, meg még telefonon is hívogatni akar hogyha mittoménmi történik. WTF??? És ezt hogy gondolták egy sokezer gépes cégnél letelepíteni?
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Vistaboy #151 üzenetére
Ez sajnos a dio3-ban is így van, ott is csak multi van (legfeljebb szólózol, aztán hívhatod single playernek). Nem is játszottam vele egyszer se, pedig nyitónapon megvettem CE-ben. Meg a Settlers7, mikor elolvastam hogy csak online, fel se került a gépemre, marad a polcon dobozban. Azóta ha meghallom hogy Ubisoft vagy Blizzard, akkor már ugrik is a progi neve mellé a "tilos megvenni" matrica. Ennyit tudtak elérni vele.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
sultansmith #109 üzenetére
Úgy látszik a kiadók felismerték hogy túlságosan is megszedték magukat, mostmár kétségbeesetten igyekeznek megakadályozni az embereket abban hogy mégtöbb pénzt tömjenek a zsebükbe. Ez nekünk csak jó.
-
Dr. Akula
félisten
""hamarosan végleg feltörték a játékot, onnantól kezdve a kalózok vígan játszottak, míg a legális vásárlók továbbra is szenvedtek vele.
Így kell ezt. Ha már a kiadó nem képes megoldani a hibamentes játékot, akkor legalább a crackerek megoldják. Kérdés: akkor minek is fizetni a legálisért? Sztem a kiadók se tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest