- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
Ilyen a showbiznisz. Én is pofáraejtettem magam jónéhányszor, de a végén rájöttem, hogy vagy megtanulom kezelni az alpári, áskálódó "kritikát", személyeskedést, vagy jobb ha abbahagyom. Abba is hagytam. Ennyi. De legalább az vigasztal, hogy sok dologban, amit a károgók nem tudtak asszimilálni, igazam lett.
#189 Alapvetően nem, de ezt ezen a szinten az ilyen megengedhetetlen, főleg abban a tekintetben, hogy a halott vásárló, nem jó vásárló. De a videó inkább arról szólt, hogy szegény midgetet szivassák egy kicsit a show kedvéért.
-
bunfi
őstag
Nem erről van szó, hogy te, én vagy bárki építene-e milliós gépet. Az ő dolga, viszont legyen olyan kedves akkor ne dörgölje az e-peniszét az emberek arcához, akik nem tehetik meg. Nomeg attól, hogy egy játék megy ultra grafikán bárkinek, még nem lesz se jó, se rossz. Csak annyi, hogy fut jó fps-sel ultra grafikán.
-
bunfi
őstag
Helyettem nem kell megvenni olyan játékokat, amelyeket nem akarok vagy nem tartok érdemesnek megvenni. Tájékozatlan vásárlóból, egy trailerre előrendelőből van elég. Utána meg megy a csodálkozás, hogy olyan a játék, amilyen. Dolgozzanak meg a pénzükért. De talán majd egyszer a távoli jövőben kialakul az emberekben a késztetés, hogy nem vereti át magát a reklámmal és akkor önigazolnia sem kell majd magát, hogy annyira nem rossz ez, csak nem jó.
Nem akarok vájkálni a pénztárcádban, de azt a pénzt, amit kiszórsz olyan játékra, amivel nem is játszol nyugodtan el tudnád költeni a családodra, barátnődre, befektethetnéd vagy jótékonykodhatnál belőle.
-
bunfi
őstag
Persze! Sőt még az adóazonosítómat is kérjék be és ha nem a Mentsük meg a játékkiadókat! alapítványnak adtam az egy százalékomat, akkor csak kifizethessem a játékot, de ne engedjék, hogy játsszak vele! Elegem van abból, hogyha megveszek valamit, kifizetem, profitot termelek stb. stb. stb. akkor nekem szívni kell. Függök online szolgáltatásoktól, a szerverek terheltségétől vagy ha szar és minősíthetetlen a multi, akkor elintézik annyival, hogy a játékélmény az online játék során változhat. Igazából csak azt nem mondják ki, hogy mi a tudatlan hülyéknek csinálunk játékot, ha intelligensnek tartod magad, ne vedd meg és ne panaszkodj.
-
bunfi
őstag
A BF4-nél és a Hardline-nál is megmarad a jó öreg Battlelog, hogy fordulna fel, aki kitalálta. De legalább az Origin tud a háttérben futni, a uPlay meg csak aktív ablak vagy tálca... ez nagyon kell a felhasználói élményhez. Itt a Steam, másolják le, akkor legalább csak azért lehet őket megszólni, hogy másolnak, de legalább nem púp a hátra szintű szenvedés a semmiért. És még drágábbak is sok esetben, mint a Steam...
-
bunfi
őstag
Ez tényleg nevetséges. 26-án este már le lehetett tölteni a tört verziót (most kerestem rá bayen a dátumra). Ehhez képest én 27-én az eredeti játék letöltésére vártam 3 órát, mert a uPlay nem tudta kezelni a helyzetet. A legszomorúbb ebben az, hogy aki mondjuk Far Cry 3-mal akart játszani, az nem tudott egy másik játék miatt, ami neki lehet, hogy meg sincs. Miért kell minket hülyének nézni? Erre itt a cirkusz a grafika és az nVidia GameWorks körül. Lehet, hogy a konzolosokat meg lehet etetni egy középszer játékkal büntetlenül, de PC-n ez sokba kerülhet. Magam részéről remélem fog is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest