- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Dilikutya #158 üzenetére
bogárvadászatra nem ruházok be, a patch-eket is kivárom, van időm és elég játékom, hogy kibírjam. Aki vakon előrendeli, megérdemli, amit kap.
Ámen! Nem kell rácsapni minden új játékra mint Charlie Firpo a kocsmai berendezésre, és nem lesz gond. Játszani kell más játékkal, megvárni az első 3-4 patch-et és utána nagyobb az öröm.
-
-
Mate
nagyúr
válasz
Dilikutya #36 üzenetére
Steam-ről nekem minden játék 90%-os sebességgel jön le.
Ahogyan WD is lejött pillanatok alatt. Ami érthetetlen, hogy uplay mi a francért nem tette lehetővé az előtöltést.
Warez már kint volt, így tovább rejtegetni semmi értelme nem volt. Ha előtte 1 nappal már lehet tölteni, sokkal jobban eloszlott volna a dolog.Engem első napot leszámítva gond nélkül beenged, de rengeteg embert nem. Szintén rejtély, hogy mitől függ kit enged be és kit nem.
A másik amin jót nevettem az uplay exclusive tartalmak, amiket akkor kapsz meg, ha uplay-re veszed meg a játékot. Én steam-re vettem meg és megkaptam. Dobozos verzióval rendelkezők ha jól tudom megkapták, uplay-esek megkapták, vagyis Origin-t leszámítva (Arról nincs infóm, lehet ők is) mindenki megkapta.
Originen fellelhető WD ugyan úgy működik mint a steam-es? Tehát kell hozzá az uplay?
Abban bízok, hogy ubi kiiktatja végre az uplay-t és vagy beköltözik steam és origin alá, vagy csak origin alá.
-
Tirexi
addikt
válasz
Dilikutya #31 üzenetére
Nekem az összes AC meg van és ha jól számolom kemény 2 órát játszottam az összessel együttvéve.
Ugyan így a Splinter Cell részek. Utálom a lopakodós játékokat de mind meg van.
Hú tunyacsáp ha tudnád hány olyan játékom van amit megvettem, de még fel sem telepítettem.Wolf amúgy sztem jó lett bár én sem értem mi a 40GB benne. Vannak benne még így is Low textúrák rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- LEGO klub
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- Építő/felújító topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged