- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Dr. Akula #204 üzenetére
Ugyanolyan mint bármelyik korábbi windowsban, nem menti felhőbe az appokat meg beállításokat, de ha mégis használni szeretnél vmit (pl a zenéidet ingyen szinkronizálni az xbox felhőbe), akkor belépegethetsz akár egyesével is appokba. Az aktiválásnak semmi köze a használt microsoft accounthoz.
-
wjbhbdux
veterán
Én imádom így a Diablot. Elmondom miért: mert 20 év múlva is meglesz ugyanaz a karakter amivel játszottam, ugyanúgy ahogy most is be tudok lépni a WoW accomba, és ott van valami amit 2005ben vagy mikor csináltam, folytathatom kedvemre. Nem veszik el formatnál elfelejtett backup miatt, hibás cloud szinkronizálásnál vagy más random hibák miatt. Hányunknak van még meg a mentése az első d2 single player karakteréről?
Ezért cserébe annyi kellemetlenség, hogy több mint 2 éve, a megjelenéskor 2 napig akadozott a belépés? Akadozhatott volna egy hétig is, még úgy is megérné. Akkora függő meg nem vagyok hogy rinyáljak azon hogy nem tudok játszani ha esetleg elmenne az internet pár órára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest