Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
Felhasználási profil függvénye. Nyilván nem tud mindent az i12, amit az S21 ultra tudott, de az utóbbi időben nekem pl az volt a lényeg, hogy legyen egy pörgős telefonom jó kamerával, és egy nap feletti üzemidővel. Ezt tudja úgy, hogy kényelmesen elfér a zsebemben és nem hajlított a kijelző. Plusz időközben a gépemet cseréltem egy Macbookra és a saját eszközeik közötti integráció nagyon jó, különálló telefonnak Windows gép mellé nem vettem volna meg. Sőt, ha nem tudok jó áron szerezni egy refurb darabot, akkor se vettem volna meg. Viszont a Samsungnál is az van, hogy hiába jó a telefon, ha az Exynos chip miatt napi kétszer kell töltenem, ami évek óta a jellemző tendencia volt. A 21 Ultra már jó volt, csak ez még rohadt nagy
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Háztartási gépek
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest