Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
Felhasználási profil függvénye. Nyilván nem tud mindent az i12, amit az S21 ultra tudott, de az utóbbi időben nekem pl az volt a lényeg, hogy legyen egy pörgős telefonom jó kamerával, és egy nap feletti üzemidővel. Ezt tudja úgy, hogy kényelmesen elfér a zsebemben és nem hajlított a kijelző. Plusz időközben a gépemet cseréltem egy Macbookra és a saját eszközeik közötti integráció nagyon jó, különálló telefonnak Windows gép mellé nem vettem volna meg. Sőt, ha nem tudok jó áron szerezni egy refurb darabot, akkor se vettem volna meg. Viszont a Samsungnál is az van, hogy hiába jó a telefon, ha az Exynos chip miatt napi kétszer kell töltenem, ami évek óta a jellemző tendencia volt. A 21 Ultra már jó volt, csak ez még rohadt nagy
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest