Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cattle_Decap
tag
Akkor baj lehet a szemeddel.
Mikor a monitoromra rákötök több forrást sajnos nem engedi csak a 60 Hz-et. És elég szörnyű 144 után.
De mikor kipróbáltam a Doom Eternalt 3840x1080-ban Ray Tracing mellett sem bírta a VGA-m a 144 Hz-et, sőt a stabil 60-at sem.
Hát az úgy nagyon nem élmény. Nagyon nem. -
TunerJoe
senior tag
Ez emberfüggő is, hogy ki mennyire veszi észre. Voltam egy boltban ahol egymás mellé volt téve egy iPad Air (60hz) és egy iPad Pro (120hz). Először a Pro-t próbáltam ki, és az után az Air már elég darabosnak tűnt. Nem csak a látványos animációk, hanem úgy minden. Persze azután újra megszoktam a 60hz-et. Ugyan nem egetrengető innováció a magas képfrissítés, de a használatot kellemesebbé teszi.
-
Szerintem aki eloszor megcsinalja a kis telefont, nagy kijelzovel, normalisan, az olyan szinten le fogja tarolni a piacot, mint anno az iPhone.

Ugy ertem, kepzeljunk el valami olyat, ami alapbol akkora, mint monjuk anno az iPhone 4s vagy kicsit nagyobb (mondjuk 4"), csak oldalra ki tudsz huzni egy akkora kijelzot, hogy 90 fokban fordul a keparany. Vagy akar csak annyira, hogy 1:1, esetleg 2:1 legyen. Ha ezt valakinek sikerulne megoldani, akar olyan aron, hogy picivel 1cm felett legyen a telefon vastagsaga, szerintem tarolna. Meg csak az se kene, hogy a kihuzott kijelzo nagyon eros legyen, amig:
a) kinyitott allapotban valahogy le tudod tamasztani
b) "becsukott" allapotban a kijelzo, ami latszik, az vedve van rendesen, lehetoleg gorilla glass, vagy ahhoz hasonlovalLehet ez csak nekem becsipodesem, de egy ilyen az nalam tarolna, mert altalanos hasznalat mellett kicsi, kompakt, kenyelmes lenne, viszont amikor kell, konyvet olvasok/multimediazok, ott lenne a rohadt nagy kijelzo. Szerintem utne. De ez meg nagyon odebb van, rengeteg nem trivialis dolgot meg kell hozza oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PH! Szakszervezet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az egér egyenesen idegesítő, ahogy darabosan mozog, 144Hz-en villámgyors, smooth a mozgás.