- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cattle_Decap
tag
Akkor baj lehet a szemeddel.
Mikor a monitoromra rákötök több forrást sajnos nem engedi csak a 60 Hz-et. És elég szörnyű 144 után.
De mikor kipróbáltam a Doom Eternalt 3840x1080-ban Ray Tracing mellett sem bírta a VGA-m a 144 Hz-et, sőt a stabil 60-at sem.
Hát az úgy nagyon nem élmény. Nagyon nem. -
TunerJoe
senior tag
Ez emberfüggő is, hogy ki mennyire veszi észre. Voltam egy boltban ahol egymás mellé volt téve egy iPad Air (60hz) és egy iPad Pro (120hz). Először a Pro-t próbáltam ki, és az után az Air már elég darabosnak tűnt. Nem csak a látványos animációk, hanem úgy minden. Persze azután újra megszoktam a 60hz-et. Ugyan nem egetrengető innováció a magas képfrissítés, de a használatot kellemesebbé teszi.
-
Szerintem aki eloszor megcsinalja a kis telefont, nagy kijelzovel, normalisan, az olyan szinten le fogja tarolni a piacot, mint anno az iPhone.
Ugy ertem, kepzeljunk el valami olyat, ami alapbol akkora, mint monjuk anno az iPhone 4s vagy kicsit nagyobb (mondjuk 4"), csak oldalra ki tudsz huzni egy akkora kijelzot, hogy 90 fokban fordul a keparany. Vagy akar csak annyira, hogy 1:1, esetleg 2:1 legyen. Ha ezt valakinek sikerulne megoldani, akar olyan aron, hogy picivel 1cm felett legyen a telefon vastagsaga, szerintem tarolna. Meg csak az se kene, hogy a kihuzott kijelzo nagyon eros legyen, amig:
a) kinyitott allapotban valahogy le tudod tamasztani
b) "becsukott" allapotban a kijelzo, ami latszik, az vedve van rendesen, lehetoleg gorilla glass, vagy ahhoz hasonlovalLehet ez csak nekem becsipodesem, de egy ilyen az nalam tarolna, mert altalanos hasznalat mellett kicsi, kompakt, kenyelmes lenne, viszont amikor kell, konyvet olvasok/multimediazok, ott lenne a rohadt nagy kijelzo. Szerintem utne. De ez meg nagyon odebb van, rengeteg nem trivialis dolgot meg kell hozza oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jelszókezelők
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest