Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
#16820480 #166 üzenetére
Pedig nem túl bonyolult átlátni. Kitolom a kijelzőképet a TV -re, oszt azon nézem, nagyban. Böngésző, videó, tévéadás, bármi. Ha nincs HDMI kimenet, akkor ez a feature nem működik. IPhone -on nincs HDMI kimenet. Ennyi.
Egyébként telepítettem a Waze -t a tabomra. Ez egy kezelhetetlen borzalom. Forgalominfót csak akkor mutat, ha útvonalat tervezek. De, azt nem tudja, hogy nekem nem jó a személyautós útvonal, viszont a forgalominfót csak az általa tervezett útvonalon mutatja. Ezt, így kenhetem a hajamra. A G.Térképben nem kell útvonalat terveznem. Csak megnyitom és az összes látható út forgalominfóit mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest