Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LosBlancosRM
őstag
Mix4 tükrében ez is elég cinkes.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
ForRedGlory #20 üzenetére
Ő csak odáig lát, hogy Samsung. Ha bármi negatívat írsz, ugrik. Szerintem ha odaürítenének az asztalra és rádobnának egy Samsung matricát, azt is éljenezné.
Én is most kaptam meg az emailt, hogy adnak AJÁNDÉKBA TÖLTŐT
Besírtam.
-
LosBlancosRM
őstag
Mi a jó a koncepcióban? Telefonnak nagy, tabletnek kicsi, sérülékeny, gagyi hatást kelt a "kráter"... Nagyon gyerek cipőben jár ez, még mindig tech demó. Vagizni jó, másra -szerintem- nem nagyon.
Kíváncsi vagyok, hogy merre indul el a Samsung a rossz eladási mutatók után(ez a teló már "rég" betervezett volt)... Van egy sejtésem, hogy nem a rossz irányba. Nokiáról is azt hitték, hogy nem tud beleállni a földbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest