- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
LosBlancosRM #99 üzenetére
Egyre gondoltunk. Én is arra céloztam hogy manapság már nemigazán prámium egyik sem. Mindenki ottt spórol a prémium kategóriában is ahol tud.
-
Ricardo
titán
válasz
LosBlancosRM #51 üzenetére
Ez nagyon csúnya. Olyan mintha pixel hiba lenne.
A sima kameralyuk nem zavar egy mobilon , de a kijelzőhiba, az igen. -
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #51 üzenetére
Igen én is pont néztem videókat elég gáz.
-
törölt tag
válasz
LosBlancosRM #9 üzenetére
Ott a pont, nagyon bízom benne, hogy megmarad zsákutcának ez a vonal.
-
joey04
titán
válasz
Gyerek cipőben jár és techdemó. De ha kiforrna akkor kiváltana mindent egy átlag usernél. Tablet és telefon, otthon meg dokkolva kiváltja a pc-t. Jelen formájában nagyon kevés ebben egyetértünk. De maga a koncepció jó.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
Ha osszehajtva csak egy picit lenne vastagabb, mint egy normal telefon es nem lenne brutal draga, en szivesen valtanek egy ilyenre. Vastagsagot ha megoldanak, akkor tenyleg hasznalhato lenne normal telefonkent, a belso kihajthato kijelzo csak extra lenne. Ha annyira zavarna a krater, becsuknam es hasznalnam normal telefonkent es meg ugyse lennek semmivel hatrebb, mint barmely mas teloval. Ha meg nem zavarna, akkor meg olyan pluszt adna, amit mas telo nem. Kulon tabletet nem akarok cipelni es eleve hiaba kisebb, meg igy is szep upgrade a meret kinyitva egy sima telohoz kepest. Eloben ahogy nezegettem a fold-okat, en siman el tudnam viselni azzal a tudattal, hogy a belso az csak az alternativ kijelzo, nem pedig az egyetlen es nincs opciom krater nelkul hasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest