Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Gyakorlatilag nem látszódik? Hát nem tudom, elég látványos, minden fénytörés látszódik. Persze van olyan szög és háttérkép, aminél nem látod, de napfényben minden fog. Csak tudnám miért akarjátok megmagyarázni, hogy szemből nem látszódik.
-
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Szerintem jogos az ő szemszögéből, hogy ennyi pénzért nem tetszik neki az a csík, még ha nem is mindig látszik. Felesleges erről vitatkozni, van akinek belefér, van akinek nem.
Bár azt hozzátenném, hogy szerintem nem lesz csík nélküli, befelé hajlítható telefon, még nagyon sokáig (akár évtizedekig, vagy soha), mert olyan anyag kellene hozzá, hogy ne törjön meg, ami valószínűleg ma még nem is létezik.
A megoldás talán a holografikus kivetítő lesz, ott nem kell majd hajtogatni semmit.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Juhaszatti
üzenetére
hozzáteszem ennyi pénzért én se akarnék barátkozni dolgokkal. szerintem alapvetően, használat közben nincs vele baj, csak ennyi pénzért nem ezt várom el (bár igazából lényegtelen, mert soha nem is adnék semmilyen telefonért ennyit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Meditáció
- alza vélemények - tapasztalatok
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest