- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Netfone
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Valóban ez a tendencia, de vannak akiknél ez kiveri a biztosítékot. Német saturn oldalán amúgy valami bis zu 800€ rückerstattungot írnak ha leadod régi telódat. Nem volt még időm végigolvasni, lehet hogy nem a lerúgott s4-re értik, de én ezt a fajta kezdeményezést jobban szeretem mint az ajándékokat
-
mrThomi
addikt
válasz
ForRedGlory #70 üzenetére
Ha valami miatt akkor én ezen nem kattognék, mert ez a teknológiából ered. Ez ilyen mindenkinél, ezt vagy elfogadja az ember vagy nem. Engem egyébként nem zavart, láttam hogy ott van de elfogadtam, mert nagyobb volt a wow érzés, illetve tudtam hogy nem hibás darab. Az apple 2-3 évvel le van maradva(vagy csak sok mindent nem mer meglépni időben) lásd 5G, 120Hz ahogy te is írtad.
-
mrThomi
addikt
válasz
ForRedGlory #63 üzenetére
"Várom az iPhone 13 bemutatóját és ha végre beleteszik a 120 hz-es kijelzőt, valószínűleg soha többet Samsung"
Ezen agyalok én is, bár mint írtam a Z fold 2-vel semmi bajom nem volt. Lehet megveszem még egyszer, mert egy tablet méret kell otthonra, illetve android rendszert nem szeretném teljesen kukázni. -
mrThomi
addikt
Szerintem az a probléma sokaknak, hogy ilyen sok pénz kiadása után "csak" ennyit kapsz. Év elején az S21 Ultrához kaptál egy c.a 250€ buds prót, így elvárható lett volna többeknek, hogy nem csak egy adapter, illetve penes tok jár hozzá, ami ízlés kérdése is ki mit rak rá plusz védelemnek.
A telefonhoz: ha le megy 1000€ alá a Zfold 2, én benevezek rá még egyszer. Nagyon szerettem, de féltettem az árához képest. Ez a 3 nem éri meg a felárat, sőt.... hol van az s21 ultra kamera rendszere ??? Nem hiszem hogy annyival vastagabb lett volna tőle, simán odafért volna. Én a zoom lencsét napi szinten hasznalom... ip védelem szerintem csak marketing, bár pára ellen jó lehet. Tollat a belső kijelző sérülékenysége miatt, én személy szerint nem mernék használni. Külső kijelző miért nem lett nagyobb ?? (lásd huawei) hogy a belsőt tényleg csak pl netflix tartalmakkor keljen használni. Belső szelfi kamerát meg miért nem hagyják el ? Erőltetik ezt a kiforratlan hülyeséget. Nem hiszem hogy a z fold 2 tulajok rohannak előrendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest