- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez utólag okoskodás igazából. Most már tudod hogy csődbe mentek, így könnyű rásütni, hogy nem jártak volna rosszabbul. De ha most neked lenne egy milliárdokat érő céged, és jelen pillanatban jól menne, akkor közé hallgatnál inkább, azóta akik eddig is jól vitték a céget, vagy néhány random emberre, akik név nélkül mernek csak véleményt formálni egy online felületen?
És persze könnyű úgy is, hogy sosem volt még csak hasonló felelősség rajtad azt mondani, hogy peeeersze az online idegenekre hallgatnál. -
fogtunder
nagyúr
Én nem mondom, hogy ezeknél a cégeknél nem vitték el rossz irányba a mobilos üzletágat, mert ez már történelem, nyilván lehetett volna sok mindent jobban csinálni, de ezt én is csak külső szemlélőként mondom. A Nokia túl sokáig erőltette a Smybiant, a Motorola nem tudott a Razer után mit kezdeni magával, az LG se tudott mit kezdeni az Androiddal normálisan és még lehetne sorolni sokáig, viszont ezek a dolgok nem itt dőlnek el.
Az én kiakadásaim általában lokális piacra vonatkoztak, amikor valakinek van egy elképzelése arról, hogyan kellene működtetni lokálisan ezt az egészet, én meg tudom, hogy az úgy nem megy, plusz az okait is, de nyilvános fórumon nem fogom leírni miért, pl nem oszthatok meg GFK adatokat. Úgyhogy inkább kerülöm az ilyen helyzeteket. -
mjani1172
addikt
A saját szakmámban (nem IT, és nem kütyü) néha olvasom a fórumokat.
Ha itt is ez van, akkor sajnos ellent kell mondjak fogtunder-nek, nincs még 3% sem az aki valóban tudja amiről beszél.
A fórumozás is változik, régen sok hasznos és érdekes dologról írtak.
Ez is nagyot változott a (úgy mint a világban sok minden). Ha már a szilikon tokról beszélünk, emelt szintnek számít.
És mindenki nagyon elfogadó, viszont szuper sértődékeny.Ha egy hibát írsz akkor jajj,, mert bántottad a vagyonokért vett életérzést.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest