Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez utólag okoskodás igazából. Most már tudod hogy csődbe mentek, így könnyű rásütni, hogy nem jártak volna rosszabbul. De ha most neked lenne egy milliárdokat érő céged, és jelen pillanatban jól menne, akkor közé hallgatnál inkább, azóta akik eddig is jól vitték a céget, vagy néhány random emberre, akik név nélkül mernek csak véleményt formálni egy online felületen?
És persze könnyű úgy is, hogy sosem volt még csak hasonló felelősség rajtad azt mondani, hogy peeeersze az online idegenekre hallgatnál. -
fogtunder
nagyúr
Én nem mondom, hogy ezeknél a cégeknél nem vitték el rossz irányba a mobilos üzletágat, mert ez már történelem, nyilván lehetett volna sok mindent jobban csinálni, de ezt én is csak külső szemlélőként mondom. A Nokia túl sokáig erőltette a Smybiant, a Motorola nem tudott a Razer után mit kezdeni magával, az LG se tudott mit kezdeni az Androiddal normálisan és még lehetne sorolni sokáig, viszont ezek a dolgok nem itt dőlnek el.
Az én kiakadásaim általában lokális piacra vonatkoztak, amikor valakinek van egy elképzelése arról, hogyan kellene működtetni lokálisan ezt az egészet, én meg tudom, hogy az úgy nem megy, plusz az okait is, de nyilvános fórumon nem fogom leírni miért, pl nem oszthatok meg GFK adatokat. Úgyhogy inkább kerülöm az ilyen helyzeteket. -
mjani1172
addikt
A saját szakmámban (nem IT, és nem kütyü) néha olvasom a fórumokat.
Ha itt is ez van, akkor sajnos ellent kell mondjak fogtunder-nek, nincs még 3% sem az aki valóban tudja amiről beszél.
A fórumozás is változik, régen sok hasznos és érdekes dologról írtak.
Ez is nagyot változott a (úgy mint a világban sok minden). Ha már a szilikon tokról beszélünk, emelt szintnek számít.
És mindenki nagyon elfogadó, viszont szuper sértődékeny.
Ha egy hibát írsz akkor jajj,, mert bántottad a vagyonokért vett életérzést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- Windows 10
- Call of Duty: Black Ops 7
- BestBuy ruhás topik
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- További aktív témák...
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Unihertz Titan 2, QWERTY billentyűzet, Android 15 - ÚJ!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- CORSAIR K100 AIR
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha egy hibát írsz akkor jajj,, mert bántottad a vagyonokért vett életérzést.