Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi87
senior tag
csak azt nem értem, hogy ha ekkora az arc, akkor miért nem ott vertél a pultra. Volt már olyan hogy fórumtársat elkisértem, mert probléma volt a telefonjával, és megkért hogy menjek el, mert határozott a fellépésem, és képben vagyok. Nehogy már kifizetek 2 kilót egy telefonért, és xart kapok. nem tudlak komolyan venni, ne haragudj.
-
Simi87
senior tag
na Tódi, akkor mondom.
1. ismerem őket. sajnos.
2. mivel 0%-os áfa tartalommal adják, ezért csak párszáz forintot adóznak utána. a használt cuccoknak 0% az áfatartalma.
3. nem tudnak mit csinálni, tartozékok után adóznak. Módjával.
4. Mert ez nem adócsalás, hanem kiskapu, nem etetem a NAV-ot.
És egy kiegészítő pont:
Ha valamiről gőzöd sincs, akkor ne okoskodjál, nem áll jól. -
Simi87
senior tag
válasz
Parallaxis #151 üzenetére
háromhatvan.
-
Simi87
senior tag
válasz
Totheground #149 üzenetére
Kutya nem fizeti az Artisjust sarcot, max a MediaMarkt. Nem, még az iStyle sem.
-
Simi87
senior tag
neked a gyorsaság számít, nekem a minőség. nem vagyunk egyformák. én ezt tiszteletben tartom.
Adott egy olyan telefonszerelő, akit már sehova nem vesznek fel, mert egyszerűen nulla a munkája, link, sok selejtet csinál, lusta… tudod hol tud karriert csinálni? hát a telemaxnál.
én ebből nem kérek. -
Simi87
senior tag
nekem meg egyszer sem javították, a telemax-os kokányoknak meg a kezébe sem adnám a telefonom. Mert a "hivatalos" Samsung szervízt az a noname putris banda csinálja csak szólok. A szakma legalja. Nekem meg képzeld, ha timbuktu alsón tojna be a telefonom, bemennék az első Apple boltba, és a törszfőnök kicserélné. ha belelátnál egy kicsit a szakmába, lehet nem írogatnál butaságokat.
Cyberpunk: Jobb helyeken akár kettő, itthon is meg lehet oldani.
-
Simi87
senior tag
valaki hívjon egy ápolót, itt óriási bajok vannak.
-
Simi87
senior tag
válasz
maggi1886076 #84 üzenetére
nem e-penis méregetésre veszem a telefont, hanem használni.
majd ha felnősz rájössz. -
Simi87
senior tag
válasz
maggi1886076 #79 üzenetére
kifejtenéd bővebben?
mostantól ha valami nem tetszik, de nem tudok rá semmi értelmeset írni, ezt fogom én is írni. Majd felébredsz, egész jó, tetszik. -
Simi87
senior tag
Cukik a Csamcsungosok, hogy azt hiszik, hogy az Apple a konkurenciájuk. Először minőségi cuccokat kéne letenni az asztalra, majd utána pattogjanak.
Ja tényleg, tudom már melyik Samu termék az iPhone-ok konkurenciája. Hát a Wave sorozat. minőségi ház, saját oprendszer, rekord eladások. Vagy nem, valami nem stimmel.
Samsung pls, menjél haza, részeg vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged