- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
Mondok valamit a minőségről (most abba ne menjünk bele, hogy nekem pl. a fém meg az üveg nem az, mert ez egy másik beszélgetés). Egy Galaxy Nexusom van, Samsung prémium garancia jár hozzá. Azt jelenti, hogy bármi gond van kijönnek, helyszínen javítják. Bele lehet olvasni a Nexus topikba mennyire vannak (nagyon) ezzel a hozzáállással megelégedve az emberek. Nekem 2x javították, mindkét esetben gyakorlatilag új készüléket kaptam. Kicserélték a képernyőt, az USB csatlakozót, minden apróságot ami tönkremehet. Nem mintha bármi gond lett volna ezekkel (sávosodás miatt lett garanciás), de a szervizes azt mondta, a lényeg, a fogyasztói elégedettség (szó szerint). Itt aztán nagyon felbátorodtam és gondoltam megkérdezem mi lenne ha kicserélné a házat is ha már ennyire jó fej. Megígérte, hogy megkérdezi a Samsungot és ha igen visszajön egy hét múlva és cseréli. Egy hét múlva jött, kicserélte. Szóval nekem ez prémium.
Na most, szeretnék egy hasonló sztorit hallani az Apple oldaláról is.
Had gondoljam azt is prémiumnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Társasjáték topic
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest