- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
Mondok valamit a minőségről (most abba ne menjünk bele, hogy nekem pl. a fém meg az üveg nem az, mert ez egy másik beszélgetés). Egy Galaxy Nexusom van, Samsung prémium garancia jár hozzá. Azt jelenti, hogy bármi gond van kijönnek, helyszínen javítják. Bele lehet olvasni a Nexus topikba mennyire vannak (nagyon) ezzel a hozzáállással megelégedve az emberek. Nekem 2x javították, mindkét esetben gyakorlatilag új készüléket kaptam. Kicserélték a képernyőt, az USB csatlakozót, minden apróságot ami tönkremehet. Nem mintha bármi gond lett volna ezekkel (sávosodás miatt lett garanciás), de a szervizes azt mondta, a lényeg, a fogyasztói elégedettség (szó szerint). Itt aztán nagyon felbátorodtam és gondoltam megkérdezem mi lenne ha kicserélné a házat is ha már ennyire jó fej. Megígérte, hogy megkérdezi a Samsungot és ha igen visszajön egy hét múlva és cseréli. Egy hét múlva jött, kicserélte. Szóval nekem ez prémium.
Na most, szeretnék egy hasonló sztorit hallani az Apple oldaláról is.
Had gondoljam azt is prémiumnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Call of Duty: Warzone
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest