Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmondom neked, mert meg sem fordult a fejemben, ha én új telefont kapok(főleg az apple-nél CSERÉLVE!), akkor ez , hogy történhet meg. És mivel első telefonom volt apple fronton meg sem fordult a fejemben, hogy ez megtörténhet, másrészről , annyira már nem izgatott a story , mert el is adtam, már a vevő is meg volt rá...
Ezzel, csak azt akarom mondani, hogy nem történt nagy katasztrófa, csak első élményként nem ezt vártam volna , egy , ilyen árkategóriájú telefontól, mindössze ennyi.
Január óta használok i5s-t az apple storeból rendeltem, azóta is hibátlan működik. Jó telefon az iPhone, csak ne legyünk, már annyira elvakultan fanatikusok, mint ha ennek a telefonnak nem lennének/lehetnének hibái.
-
Eleve, hogy lehetséges, az hogy , ilyen telefont adnak cserébe ? Na ja én legalább okoskodok , de te meg mást sem csinálsz csak csüngsz az apple f@rkán, fizetnek érte vagy mi ? Nem fogadsz el egyetlen érvet, amivel próbálják a szemed picit felnyitni. Ennyire fanatikus, azért ne legyél! Árt az egészségednek! Különösebb gondom nicns az almával, mivel én is ezt fogyasztom, minőségi telefon egy jó rendszerrel , de ennyi! Remélem most azért nem fogod elsírni magad, majd a telefonod megvigasztal...
-
NA igen, tényleg az a jobb, mikor bevittem iStylbe az i5-met pixelhibával és kaptam , helyette egy refurb. telefont, aminek a külső borítása partiban sem volt az én leadott telefonommal(amire baromira vigyáztam), mint az hogy kijönnek házhoz és előtted szervizelik és cserélik a hibás alkatrészeket a telefonodban.
#139) Parallaxis: NE kiabáld el , még bármikor lehet, én nem voltam finoman fogalmazva sem megelégedve annó az i5 cserémnél. Egy elég suxxx külsejű telefont adtak cseretelefonnak.
-
Zolik
senior tag
1. honnan tudod? (hallottam, szomszéd mesélte stb nem túl meggyőző)
2. ekkora forgalom mellett elég feltűnő lenne ha nem adóznának kb semmit.
3. a nav se hülyegyerekek gyülekezete, nagyon rászálltak az online boltokra is
4. ha így is van miért nem jelented fel őket, ha tudomásod van róla hogy adót csalnak?hype felár vagy sem, de ezt beírom a naptárba hogy emlékezzek rá, 300k-ért árulnak telefont...
rofl
Apple iPhone 6 Plus Fekete 64GB Előrendelhető!
ÚJ Ár: 363 900 Ft-tól -
Dottore
addikt
De ember. Kijönnek. Érted. Nem viszik el semmiféle szervizbe. Oda sem adnám. Ott megcsinálja ahova kihívom. Aztán elmegy kunyerál nekem házat és visszajön. Rendben, mondhatod, hogy velem kivételezett, jó napja volt, vagy én esek túlzásokba. Ezt, vádaskodás helyett nagyon egyszerű ellenőrizni, csupán másokat is meg kell kérdezni róla...
De nem, évek óta a szakmában vagyok... Húúú...
-
Dottore
addikt
A prémium garancia sajnos nem vonatkozik minden Samsung telefonra. Nem írok butaságokat. De kérdezd meg itt is, hátha ők is hülyeséget beszélnek.
-
Dilikutya
félisten
Pedig konkurencia, mert a drága-telefon hívők fele az aktuális nagy S-re, Note-ra, másik fele iPhone-ra veri magát, főleg a kevésbé okosabb fórumozók. A többinek vagy más van, vagy csak simán fröcsögés helyett használja, és nem esik a többinek.
Egyfelől minek a minőségi, ha azt is megveszik sokmillióan, ami nem az?
Másrészt mitől nem minőségi egy S5? Műanyag, igen, de a fém mitől prémiumabb? -
Dottore
addikt
Mondok valamit a minőségről (most abba ne menjünk bele, hogy nekem pl. a fém meg az üveg nem az, mert ez egy másik beszélgetés). Egy Galaxy Nexusom van, Samsung prémium garancia jár hozzá. Azt jelenti, hogy bármi gond van kijönnek, helyszínen javítják. Bele lehet olvasni a Nexus topikba mennyire vannak (nagyon) ezzel a hozzáállással megelégedve az emberek. Nekem 2x javították, mindkét esetben gyakorlatilag új készüléket kaptam. Kicserélték a képernyőt, az USB csatlakozót, minden apróságot ami tönkremehet. Nem mintha bármi gond lett volna ezekkel (sávosodás miatt lett garanciás), de a szervizes azt mondta, a lényeg, a fogyasztói elégedettség (szó szerint). Itt aztán nagyon felbátorodtam és gondoltam megkérdezem mi lenne ha kicserélné a házat is ha már ennyire jó fej. Megígérte, hogy megkérdezi a Samsungot és ha igen visszajön egy hét múlva és cseréli. Egy hét múlva jött, kicserélte. Szóval nekem ez prémium.
Na most, szeretnék egy hasonló sztorit hallani az Apple oldaláról is.
Had gondoljam azt is prémiumnak. -
Zolik
senior tag
Szeretném ha linkelnéd a Note 4 kezdő árakat és az i6plusz kezdő árakat egy műszaki összehasonlító táblázattal.. Edge borzalom, neked az maximum! Majd várjuk ki a vevők véleményét! Még nem is tesztelted de már lefikázod!!! Ez mi ha nem elfogultság és előítéletesség?
Jah mert a lightning töltőt nem ugyan úgy 0,5 $ gyártják le kínai munkások... ááá dehogy! Jobb minőségű lol
-
Zolik
senior tag
Mert aztán a te vég nélküli fikázásod annyira értelmes mint egy darab kő a víz parton, de annak több értelme van...
Persze iphone prémium..és mitől az? Mert 3x drágábban adják a foxconn által gyártott made in china telefont? Vagy hogy a lightning töltő 3x többe kerül mint egy sima USB töltő? Ejha! Nem semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest