Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gömbike
senior tag
Szerintem lényeges, minél nagyobb teljesítményű legyen és minél nagyobb a belmérete.
Nekünk ez van [link] , januárban lényegesen !!! kevesebbért vettük, de ennél kisebbet már nem is keresnék.
Ez is jónak tűnik, erős és nagy beltér. [link]
Az 1700 watt alattiakat kerülném, az komolytalan a sütéshez. Lehet bennük sütni, de tovább tart és ez miatt jobban kiszárítja a cuccot.
-
kola99
tag
Hali , esetleg
" Elite Electronics® olaj nélküli forró levegős fritőz (Air Fryer) digitális kijelzővel, keverőlapáttal, betekintőablakkal, 1.800W-os teljesítménnyel és 7,7 literes XXXL űrtartalommal fekete színben + ajándék magyar nyelvű receptkönyvvel " 38k. [link]
Egyetlen hibája , hogy nem rácsos kosaras . de mivel van berakható keverőlapát,
így PL: burgonya esetén , süt alulról is forgatás nélkül...
-
bul07
nagyúr
Kérdéssek
Kerek vagy szögletes forma.
Én kerek gazdájaként lehet inkább szögletteset vennék következőleg, jobban pakolható ha olyan a cucc, mondjuk mirelit péktermékekMeg aztán a méret, itt igen is számít hogy a nagyobb mérett jobb.
Nagyobba lehet kevesebbet sütni de kicsibe több nem fér bele, és később mért nem bővíthető a kapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest