- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Voice24 #5285 üzenetére
Na akkor meg van miért utálom a repce olaj végett.
Anno a repce olaj a napraforgó olaj szintje alá volt sorolva, akkor lehetett kapni ha nem volt elég napraforgó olaj vagy kevés volt a pénzünk, Van egy büdi illata. Na mi jelent meg az ár stop alatt a boltokban drága áron a repce olaj. Mivel nem volt előtte forgalomba nem volt árstoppos. -
Beni2360
félisten
-
motown5l
senior tag
válasz
Voice24 #5078 üzenetére
Hasáb burgonya, friss, mirelitt hal, fasírt sertés stake, marha stake, friss és mirelitt zöldségek, csirkecomb, csirkeszarny, fasírt, pekarú sutese, mindent ebbe csinalom.Egész csirkét nem sütöttem benne. Mivel nincs rá szükségem. Ha készítenek azt nagy sütőbe tennem bele. De nem szeretem minden részét a csirkenek. Mert itt elég szár minőségüek a csirkék. Ezért nem csinálok
[kép] tegnapi.. 10 perc volt.
És. Szotyit is ebbe pirítottam meg tegnap. 🤣 -
Essejó
veterán
válasz
Voice24 #5078 üzenetére
Nincs aztal gond, ha balaki vesz egy gépet és dicséri, csak akkor ha két sütés után már akkora tapasztalatról számol be, amit én két év használat után nem tennék meg. Régi igazság, hogy amíg lószar van addig veréb is van. Megfelelő marketinggel bármit el lehet adni. De míg a nagy sütőben lehet kis adagot sütni, addig ez fordítva nem működik.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Voice24 #4970 üzenetére
Ne már, 1800-ért?
Gyömbért leszámítva alapfűszer, kistányérba beledobod a fűszereket, átforgatod néhány laza csuklómozdulattal, dobsz a húsra nagyon minimális napraforgó olajt vagy olívát, átforgatod a saját fűszerkeverékedben, így szépen fel is veszi a fűszereket szabályosan és kész is vagy. Ennyiért (sőt olcsóbban), már kuriózum indiai autentikus (nem európai piacon összekontárkodott) fűszerkeveréket vesz az ember, mert azt nehezebb házilag úgy összerakni, mint ezt. -
kenwood
veterán
válasz
Voice24 #4637 üzenetére
Ezen sokat gondolkodtam mar. A tisztitas resze nem erdekel, mert a teflon-szeru bevonatrol mar akkor lejon minden dzsuva, ha csunyan nezek ra.
Ami miatt erdekes lehetne a papir, hogy pl pacolt csirkemell keszitesnel nem a kosar aljara csopog a szaft,hanem uszik benne sutes kozben, ami akar pozitiv hatassal is lehet az izre.
Ami miatt meg nem hasznaltam sosem, az pont az,amit te is irtal, hogy nem veletlenul vannak lyukak a talcan, kellenek a legaramlashoz,es azt jelentosen modositja a sutopapir. -
Soulfly842
addikt
válasz
Voice24 #2986 üzenetére
Nézd, szerintem nem ugyanez a modell lehetett.
Ebből pl van 24 ezer eladott darab, csak pozitív osztályzatok, ill. videó is van hozzá. Ha a videóhoz képest eltérés lenne, ill, ha szametelne mindenhova, akkor ezernyi hsz szólna erről. 4200 osztályzat, 91% 4, vagy 5 csillagos. Jó eséllyel így nem lesz olyan zsákbamacska
-
Beni2360
félisten
válasz
Voice24 #2121 üzenetére
Na mint ígértem megcsinaltam a videó alapján. Kicsit változtattam, hagymát dinszteltem a gomba alá, füstölt sajtot használtam takarasra és mivel csak főt füstölt császár szalonna volt itthon a húsos részeit levagva használtam fel. Nagyon szépen egyenletesen átsűlt és nagyon finom lett. Képes videót csináltam. Az én sütő kosaram oldala rácsos, és oldalt alulra is megy a levegő forgása.
-
Beni2360
félisten
válasz
Voice24 #2121 üzenetére
Szupi a recept meg is fogom csinálni.
Nem tudom milyen a Lidl kosár de itt egy dupla kosár ahol a tartály és a kosár közt is forog a levegő. Nekem is ilyen van és alul felül szépen süt. Fagyott csigát 50 perc szoba hőmérsékleten kiengedni és kissé kell i hagyni (Pebnnys) gyönyörűen alul is ropogósra süti. Csirkemellet szoktam sütni kergesites után 130 c fok 15 p. És igen belül rózsaszín marad egy kicsit. Ha túl kifeheredik máris száraz. -
erdey_a
addikt
válasz
Voice24 #2113 üzenetére
talán akkor az lehetett, hogy túl nagy hőn sütöttél és kívül már túlkészült a hús / csiga, belül viszont még nem volt jó.
Én a lidl fagyasztott csigát kiolvasztás nélkül 22-24 percig sütöm, de csak 155-160 fokon. Így teljesen átsül és szép színe lesz.
Sütőpapírt semmihez nem használok (csak a piskóta alá a sütőformába). -
erdey_a
addikt
válasz
Voice24 #2111 üzenetére
nem lehet, hogy túl hideg / fagyos volt a hús?
princess rácsos kosarasunk van, minden hókuszpókusz (mint ami a philipsnél van) nélküli, de a hús is és a fagyasztott csiga is átsül forgatás nélkül.
mekkora teljesítményű az a lidlis gép?
a csigát pl. hány fokra, hány percre rakod? -
kola99
tag
De bevált a Blitzhome , csak ha már úgyis ajándékozni kell ilyesmit , akkor inkább a 2 hete használatban lévőt újra csomagolva / ráfoghatjuk ,hogy Tesztelve
/...
Viszont a Tefal az újabb , tavaly nyári típus és főleg e miatt :
" Javítható termék – 10 év
Egyszerű szervizelésű szerkezet, gyors és költséghatékony alkatrész szállítás tíz éven keresztül " -
Dan-szan
senior tag
3,5 l a kosár , de ahogy kutakodtam van nagyobb méretű olcsóbban 5,4 l-es kosárral
kérdés kell kihasználom e a nagyobb méretet.ollie : igen azt sejtettem, az olajnélküli sütés is sokat javít a szaghelyzeten.
kola99 : megelőztél
-
Timmcsy
csendes tag
En nem merem mosogatogepbe tenni, volt ilyen ILAG bevonatos serpenyonk Lidlbol, lekopott rendesen a mosogatogeptol, hiaba van rajta, h be lehet tenni. Azota minden ilyet inkabb kezzel mosogatok el! Majd ha lesz hosszabb tavu tapasztalatod ezzel kapcsolatban ird meg kerlek! Koszonom!
-
kola99
tag
Jah , és ami lemaradt : " A kosár nano-kerámiával van bevonva, amely tapadásmentes, PFOA-mentes, PTFE-mentes és BPA-mentes.
Termékeink FDA tanúsítvánnyal rendelkeznek, és megfeleltek az EU élelmiszerekkel való érintkezési tesztjének.
A légsütő használatakor többé nem kell aggódnia a teflon miatt. "
Én hiszek még a reklámokban is ... hátha igaz
Bár ha a Marha Steak-el is elbír , annyira csak nem lehet rossz : [link] -
kola99
tag
Hali , hát az ár a Philips-től indult 89k az XL . De péntek óta 55k. pár helyen .
a Blitzwolf 30k. szállítással. Úgyhogy ezek között az árak között találtam a Kyvol AF600-at 38k.-ért .
Ez idei modernebb típus , / Carbon fiber heating tube , 12 beállított menü , dupla légkavaró külön gombbal , kerámia bevonatos karcálló kosár , de főleg a Monitor ablak miatt nekünk megéri a 8.000 ft árkülönbözetet / Az előre programozhatóságról , és a könnyebb tisztíthatóságról nem beszélve. -
ernyo15
csendes tag
Nyáron az újburgonyát kezdtem így sütni és azóta is így csinálom hogy egy masszívabb zacskó aljába öntök 1-1,5 evőkanálnyi olajat beleszórok olyan fűszert ami éppen szimpatikus, a kisebb krumplit negyedelve a nagyobbakat többfelé cikkezve beleteszem a zacskóba, összekötöm a végét és a tartalmát jól összerázom azután beleöntöm a sütőkosárba és mint a [hasselback burgonyát] először 190°C-on 20 percig (egyszer közben átforgatom) majd 5 percig 200°C-on sütöm.
[nyers]
Bár jól néz ki de a külseje nem mondható nagyon ropogósnak, de mostanában csináltam azt hogy a krumpli után sütöttem húst az airfryerben majd visszatettem pár percre a krumplit hogy melegebb legyen, úgy vettem észre hogy kb. 5 perc második sütés után egész ropogós lesz a külseje (de a belseje puha krémes). -
törölt tag
Az olajgőz hiánya az egyik legjobb dolog a történetben, de ha sok olajat raksz a krumplira/húsra, és az lecsöpög az tálcába, akkor "fehér füst" lesz a végeredmény. Szóval ha sokáig sütsz benne valamit, akkor érdemes ránézni a tálcára és pár réteg papírtörlővel kitörölni.
De még mindig várom a mirelit krumplis élménybeszámolót, másik dimenzió lesz. -
Smiro
senior tag
Igen, én is vettem a Philips XXL-hez Alin a nagyobbat. A papírt például péksütemény alá rakom. Kakaós csiga, lekváros túrós táska, stb. Nem a rácsba tapad, de az sem katasztrófa, csak több macera. Minőségi és jó kiegészítők, mindent használunk is. Azt sajnálom, hogy papírt külön nem lehet kapni. A szettben 100 darab van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest