- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Duotts F26 - megoldjuk erőből
- Sony Xperia bemutató lesz május 17-én
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
Jóval később jelenik meg a Prison Architect 2
gp A májusra halasztott premier után úgy tűnik, hogy még fél évet kell várnunk a folytatásra.
-
Frissült a MediaTek középkategóriás ajánlata
ma Hivatalos a Dimensity 6300, ez lesz a MediaTek kínálatából kivezetésre kerülő 6100+ utódja.
-
Nem bírják kiszolgálni az AI energiaigényét
it Az amerikai elektromos hálózat nem bővül elég gyorsan ahhoz, hogy az AI nagy energiaigényét kiszolgálja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Kb egy órája van meg a topik, amikor olvastalak amott, akkor csináltam. Ez a modern sütők mellett simán megfér, de más kategória, de kis mennyiséghez piszok gyorsan, egyszerűen megoldva sokkal jobb, mint a konyhai sütő.
ubyegon2: nagyon jól néz ki nagyon várom ha be dobsz pár ilyen recepetet én kíváncsi lennék rá .
Köszi, örülök, ha tetszett. Remélem lesz olyan recept, amit érdemes lesz ide bedobni, elég messze állok a konyhai dolgoktól. Gyorsan túl akarok lenni az evésen, ebben is jó ez a szerkezet. Ha főznek rám, azt úgy el bírom viselni, de ha nekem kell csinálni.....ettől a 15 perces látványtól és illattól olyan éhes lettem, hogy a húst még külön bedobtam 10 percre és csak tányérra dobálva már rá is ugrottam.
Volt két vastagabb szelet, azt még 7-8 percre visszaraktam, amíg ezt eltüntettem. Szerintem látszik a képen is, hogy abszolút nincs kiszáradva.
A karajt amúgy sóztam, borsoztam, majoranna egy kevés meg fokhagymakrém, olajjal meglocsoltam és jól átmasszíroztam így. 10 perc után már dobtam sütőbe, nem érződött rajta az egynapos pácolás hiánya.
[ Szerkesztve ]
-
ernyo15
csendes tag
Az app-ban valóban nincs a mi készülékünk. Először megpróbáltam valami hasonlót kiválasztani de utána töröltem a szűrést, mégiscsak jobb több receptből mazsolázni.(Angolul nagyon keveset tudok sajnos, így bevetem a Google fordítót is.) Ma kipróbáltam a fűszeres csirkecombot (amit 20 percig kell sütni, talán van többféle is). Jó lett, bár mivel hajlamos vagyok a túlsütésekre 5 percet még rátettem de így sem száradt ki egyáltalán, nagyon szaftos puha lett, de a bőre ropogóssá tétele miatt legközelebb 150°C fok helyett 180°C-on fogom tovább sütni a ráadás 5 percet. A recept nem írta a hús elő sózását csak a pácba írt egy keveset de, következő alkalommal szokás szerint azért meg fogom külön sózni.
-
nagyúr
Bocsi a képért menet közben jutott eszembe.
Az ilyen menet közbeni képek többet érnek ám, mint a szépen megkoreografált ételfotók!
Épp a tarjáról akartam írni, de hasznos lehet, amit írtál, mert én először 15 percet krumplival 160 fokon sütöttem, utána csak a krumplit 180-on 5 percig, ez tuti is lett, majd a tarját visszaraktam 180-ra még 15 percre talán. Kívül már minden OK volt, de nagyon picit belül még lehetett volna puhább. Viszont amit íz ízekre mondtál, az tényleg így van, sokkal ízmegtartóbb ez a sütési mód, mint ha zsiradékban sütném. A hús abszolút nem száradt ki, gyakorlatilag ha picit omlósabb belül, egyszerűen tökéletes lett volna. Fűszerezéssel nem sokat faxnizok, só, bors, fokhagymakrém bemasszíroz, kis majoranna rá utána olajjal picit végiglocsolom, átmasszírozom és 15-20 perc állás elég még a vastag szelet húsnak is.
A gyorsaság, egyszerűség és a jobban megmaradt ízek miatt maximálisan meg vagyok elégedve én is a szerkezettel!
Láttam itt pár napja csirkelábat is leírva/fotózva, az lesz a következő áldozatom. Egy baj van a géppel csak, hogy mióta megvan, egy éves adagnyi fagyasztott krumplit ettem meg és most nincs egy szál sem a hűtőben.
-
ernyo15
csendes tag
Szia. Én "sajnos" még csak "szuvidált" oldalast sütöttem benne, annak elég volt 10 perc 180-200 °C -on. A párom rákattant a sous vide alkalmazására, egy aldis sous vide rúddal 14-16 óra hosszáig 76 °C-on szuvidálta az oldalast.
Most a neten keresve találtam ezt a receptet, ha még lesz időd pácolásra hátha jó kiindulásnak:
Mézben pácolt BBQ sertés
Hozzávalók:
600 g sertés oldalas
1 üveg BBQ szósz
3 evőkanál méz
1 evőkanál barnacukor
fél evőkanál szódabikarbóna
1 evőkanál szójaszósz
1 evőkanál vörösbor
2 evőkanál szezámolaj
só, bors
Elkészítés: A sertés szeleteket sózzuk, borsozzuk. Egy kis tálban keverjük össze a mézet, a barnacukrot, a szódabikarbónát, a szójaszószt, a vörösbort és a szezámolajat. Pácoljuk be a sertés szeleteket és hagyjuk a hűtőben 8 órára. Melegítsük elő az olajnélküli fritőzt 200 °C-ra. Helyezzük a sertés szeleteket a sütőkosarába és állítsuk az időzítőt 10-12 percre. Vegyük ki a hússzeleteket és kenjük be barbecue szósszal majd kapcsoljuk a termosztátot 160 fokra. Süssük további 10 percig, amíg vöröses ropogós kérget kapunk.Ez egy külföldi recept (Google fordító a barátom):
[link] A hőfok 350°F= 176.6667°C kb. 35 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Duotts F26 - megoldjuk erőből
- Sony Xperia bemutató lesz május 17-én
- KATA (kisadózó vállalkozások tételes adója)
- Fallout 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...