Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
hetek teltek el, de még mindig nincsen teljesértékű krekk az AC2-höz ill. az SH5-höz.
A GTA4 megjelenésére 1 évet kellett várni (konzol után), ennyit crackre is várhatunk.Engem az erőszakosság zavar, az hogy nem elég nekik a pénzem, még be is korlátozzák mikor és mit tehetek a tulajdonommal. És ha nincs net, vagy lekapcsolják a szervert, mert nekik már nem éri meg, de én még játszanék, akkor mi van? Diablo2 classiccal se lehet már a b.neten játszani, azt is csak singleben tehetem ha kedvem támad rá, pedig sokkal jobb mint a LOD. Ilyen drm-mel baszhatnám.
ftc:
az,hogy a warezos megveszi ez mindig érdekes tény volt... van rá kimutatás?
Van. Az hogy naponta jelennek meg az eladási rekordokrl szóló cikkek, az teljesen világosan jelzi hogy a sírásnak semmi alapja nincs, ha annyira szarban lennének, hogy tudnának eladási állandóan rekordot dönteni? Ezt még saját maguknak se tudják bemagyarázni, nemhogy nekünk. -
FefeeX
veterán
A lefedettségi térképen azon a területen a 3G-nél van egy fehér háromszög. A kerület közepén... Ezután majd lefedettségi térkép szerint megyek lakást venni
Vidéken egyébként sokkal rosszabb a helyzet.
GypsFulvus2 jahh, ez lenne egyébként a járható út, nem kéne net. A krekkernek tartana mondjuk 2 napig az első törés, elindult. Aztán mondjuk kiderül 2-3 napon belül, hogy gond van. Emberünk nekiül. És mondjuk ami a programban benne van ahhoz kell neki még 1 hét... Megoldja. Eltelt 2 hét, van olyan működő crack, amivel már lehet játszani x ideig. Mert mondjuk ez még megismétlődik 3szor, eltelt egy hónap, krekkerünknek és a játékosainknak is már a könyökén jön ki a dolog.
Idő eltelt, 3 megoldás: vár még a krekkre, beszivatja magát még többször (játszik mondjuk 3/4 órát, menteni nem tud, a legvégén szív megint), megveszi a játékot, mert tetszett neki de nincs ideje szórakozni ezekkel a szutykokkal, vagy végleg eldönti hogy nem játszik, esetleg ha fél év múlva olcsóbb lesz/teljesen működő krekket kap.
Na mármost, biztos vagyok benne, hogy egy jó játék esetében ez már önmagában sokkal több plusz vásárlót hoz, mint a DRM. -
GypsFulvus2
őstag
"Nana. Lehetőséged lesz rá. Max. te úgy döntesz, hogy nem legálisan szerzed be. Viszont e téren ugye szopacs van, mert eddig elég perzisztens ez a nyamvadt DRM."
Arra, hogy beszerezzem, lenne lehetőség. Arra, hogy használjam is, arra nem. Jelen körülmények között. Ha x év múlva, a mobilnet lefedettsége és sebessége 10x annyi lesz mint ma, továbbá a szolgáltatók sem kívánnak folyamatosan átbaxni a számlázással, így nem lesz probléma hogy mondjuk napi két órán át pingelgeti a szerverét a játékprogram. akkor számomra is megnyílik az út a legális használat felé.
-
GypsFulvus2
őstag
Valamit félreérthetsz. Itt nem a warez vs. legális vélemények ütközéséről van szó. Én is leírtam már korábban párszor, hogy ilyen DRM-mel ellátott terméket nem fogok megvásárolni. Soha. Annak ellenére, hogy amióta önálló keresettel rendelkezem, nem warezoltam. Semmit.
Két okom van erre. Az egyik, hogy csak mobilnettel rendelkezem. Albérletben lakom, és nem hiszem hogy egyedül lennék ezzel. Előfordult már olyan, hogy 2 hónapon belül kellett kiktöznöm, mert a tulaj váratlanul árulni kezdte a lakást. Ilyen körülmények között nem fogok kábelest beköttetni. A mobilnet szar. Alapból. 5-10 percenként megszakad. Amikor működik, akkor 40-70 kb/sec között ingadozik. Pedig Budapesttől 10 km-re lakom. Ez tehát gyakorlati ok.
A másik az elvi kérdés; itt egy olyan "szolgáltatást" kényszerítenek rád, amire semmi szükséged nincsen. Tudomásom szerint a világon egyedül Svédországban deklarálták, hogy az internet mindenkinek alanyi jogon jár. Árukapcsolás. Játszani akarsz? Akár single playerrel is? Nem baj, akkor is elő kell fizetned net kapcsolatra!
Megtehetem, hogy lexarom az UBI játékait, mert nem érdekelnek. De ha a Bioware kiadója, az EA is erre az útra tér, akkor már nem lesz lehetőségem arra, hogy legális úton jussak hozzá ahhoz, amit szeretnék. Negligáltak mint potenciális vásárlót, innentől kezdve én is negligálhatom az ő jogaikat. Így érzem. -
FefeeX
veterán
"Ergo azért néz hülyének, mert te fizetsz azért, ami egyébként ingyen van (őszerinte)."
Azért hidd el, ilyen nincs olyan sok. Csak azoknak a legnagyobb a hangja, mint ahogy feljövök ide, és a másik pólusnak van szintén a legnagyobb. (mert aki a másik irányba szélsőséges, azt kirakják, inkább előbb, mint utóbb, amivel mondjuk egyet is értek). Azonban, egy normális gondolkodású, épeszű ember gyakorlatilag magasról tesz arra, hogy egy ilyen selejtes felfogású ember mit gondol... Mert ugye onnan indult a dolog hogy hülyének néz. Én meg őt. Mindenki boldog, az élet megy tovább.
"Szóval lehet, hogy csak az időpont kérdéses, de az időpont az minden."
Ebben egyébként egyetértünk, csináljanak olyan másolásvédelmet, amit nem lehet feltörni, kijátszani, minél tovább. De ne korlátozzanak emellett kötelező net használatra. -
FefeeX
veterán
"Közben meg az a pár ember, akitől ezen a fórumon első kézből származó infót olvastam, az max. morgott egyet, mivel fél-egy napig nem tudott játszani, azóta meg semmi baja."
Figyelj már... Ezen a "szent-fórumon" kb egyszer próbálja meg a tisztességes egyszeri játékos elmondani a véleményét. Wowos fórumon a sok szentfazék egyből támad a minek vetted meg, minek fizetsz érte stb sz@rságokkal, nemtetszik-nemkelljátszani meg hasonló dolgokkal. Ezek után emberünk jó, ha feljön ide és morog egyet, mert általában már ahhoz sincs kedve, a sok elvakult ember jómegaszondása miatt.
Lassan már tényleg ott tartunk, a cégnek jogászokat és jogvédőket nem kell alkalmaznia, mert az önkéntesekkel Dunát lehetne rekeszteni... Minek köszönhető? Fanatizmus, vagy saját hibák elnyomása. Egy pszichológus emberenként több ezer éves munkát tudna vállalni...
-
HaaS
addikt
Értettem az önigazolást, persze... csak olyan negatív hangulata lett itt ennek a szónak... mint a torrentnek
! Pedig önmagában a torrent zseniális dolog
.
Szerintem érdemes nézni az "eszmei oldalt" is... totál igazad van, kiderül, hogy működik-e vagy nem, ez így van. Itt inkább az esetleges kudarc következményei érdekesek... a kudarcban meg az, hogy egyáltalán lehetséges-e... ugyanis ha kicsit továbbgondolom, ha most mindenki áttérne az Ubi-déeremre, akkor az eredmény érdekes: ha új, most megjelenő játékot akarsz venni, azt csak egyféleképpen teheted. Ubi-déeremmel. Még azt is el tudom képzelni - kapaszkodj - hogy a többi cég "felsegíti" az Ubit a fejlesztésével, mert ha minden piaci szereplővel szívni fog a vásárló, akkor az egyenlő feltételek miatt nincs "átpártolás", és "valamit venni fogunk"...
A végeredmény pedig az, hogy úgy sz*patják meg a komplett vásárlóközönséget, hogy azok észre sem veszik... csak mennek az előre megtervezett úton.(Bocs egyébként, mert utólag olvastam, hogy csomó mindent egy az egyben úgy írtál, mint én... új háesz írásánál nem látszanak az előzők, és most nem nyitottam még egy ablakot...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest