- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Na most akkor melyik
?
Mert ha kiderülne, hogy mégsem csak használati jogom van, akkor egy meglehetősen hosszú körmondatban fogom mindenféle sötét, kis lyukba elküldeni az összes új "fejlesztést", és azokat, akik kitalálják őket. Bár ez nem szükséges és elégséges feltétel
!
Wolverine: Milyen lemez? Audióra gondolsz? LP? CD? Kazán
?
Nem értem. Help! Lehetőleg valamilyen kézzelfogható bizonyítékkal pls, mert ez elég érdekes téma.... nekem
!
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2 #75 üzenetére
Gyönyörű
!
+1
szerk: Annyira egyetértek, hogy már azon gondolkodom... két accountom lenne
?
-
HaaS
addikt
Értettem az önigazolást, persze... csak olyan negatív hangulata lett itt ennek a szónak... mint a torrentnek
! Pedig önmagában a torrent zseniális dolog
.
Szerintem érdemes nézni az "eszmei oldalt" is... totál igazad van, kiderül, hogy működik-e vagy nem, ez így van. Itt inkább az esetleges kudarc következményei érdekesek... a kudarcban meg az, hogy egyáltalán lehetséges-e... ugyanis ha kicsit továbbgondolom, ha most mindenki áttérne az Ubi-déeremre, akkor az eredmény érdekes: ha új, most megjelenő játékot akarsz venni, azt csak egyféleképpen teheted. Ubi-déeremmel. Még azt is el tudom képzelni - kapaszkodj - hogy a többi cég "felsegíti" az Ubit a fejlesztésével, mert ha minden piaci szereplővel szívni fog a vásárló, akkor az egyenlő feltételek miatt nincs "átpártolás", és "valamit venni fogunk"...
A végeredmény pedig az, hogy úgy sz*patják meg a komplett vásárlóközönséget, hogy azok észre sem veszik... csak mennek az előre megtervezett úton.(Bocs egyébként, mert utólag olvastam, hogy csomó mindent egy az egyben úgy írtál, mint én... új háesz írásánál nem látszanak az előzők, és most nem nyitottam még egy ablakot...
)
-
HaaS
addikt
(#43) ollie: a kérdés igazából az, hogy nem volt-e ez - jelen körülmények között - túlságosan korai lépés az Ubitól... mermárhogy szerintem de.
Persze én a saját fejemmel gondolkodom, és mint kiderült, gyakorlatilag már ki is haltam... azt meg nem tudom megmondani, hogy globálisan is hasonló-e az emberek véleménye erről az új déeremes dologról.
Másrészről persze el "kell" egyszer kezdeni, még akkor is, ha lesznek olyanok, akik talán nem fogják beadni a derekukat... pölö én.(#50) Cobra652: Te csak tudod! (Vagy tesók vagytok
?) Ha nem, olvass az én tenyeremből is
!
(#53) Dr. Akula: Én is így gondolom... hatalmas ingyenreklámtól fosztják meg magukat... semmi gond... csinálják
!
Csak jó lenne már látni valami kimutatást! Na majd az idő elárulja őket... nem hiszem, hogy Ubidéerem bifor-after eladási statisztikákat lobogtatnának a neten (ha lát vki ilyet, szóljon!). Tudom, ha sz@r a játék, mindegy a déerem, de csak kimutatható valamiféle tendencia...(#56) Morden24: szerintem az önigazolással semmi baj nincs... teljesen normális dolog. Az lenne fura, ha vki nem csinálná...
Ezt meg én írtam le sokszor: hiába működik a déerem, hiába nem törik fel a játékaikat, tökmindegy: ha ingatják a fejüket a vásárlók, és unszimpatikus nekik az egész, ha nem vásárolnak "vaktában", akkor nem Ubi, hanem obi van...
Pontosan, írod is: az ellenérzés a lényeg. Ha ezt nem tudják leküzdeni, benned, bennem, akkor az torkosborz-effektus. Engem még rohadtul nem győztek meg. -
HaaS
addikt
Kissé offtopik, de laza bal csuklómozdulattal a jövőbe mutatok: én azt várom, hogy mikor tűnnek el a vincseszterek.
Olyan nagy sávszélek vannak, hogy szép lassan már működtethető egy olyan rendszer, amihez csak egy azonosító kell majd, a szerver megsúgja az adatokat, amit az otthoni doboz csak feldolgoz.Ehhez viszont _nagyon_ érdekes előjáték ez az Ubis déeremes móka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest