Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FefeeX

veterán

válasz GypsFulvus2 #74 üzenetére

Volt olyan valamelyik FIFA-nál, bár csak hallottam róla, így nem 100%, de azt mondták, hogy a meccs közepén kirúgták a stadionból a labdát aztán szevasz. Legjobb védelem. Talán még feltörni is a legnehezebb, mert magában a programban van elrejtve a másolásvédelem... (talán vmi settlers volt amiben meg valami disznókat kaptak emberek helyett?)

Morden: mobilnet sajnos nem nagyon van korlátlan (gyakorlatilag abszolút korlátlan nincs), most ne vegyük a sebességét, meg hogy mennyire lefedett, mennyire használható. Nézzük azt, hogy a WoW-val pl 1 giga adatot le lehet húzni egy hét alatt is, sőt... Na most, veszel 5 gigát 10ezerért, aztán csak a játékod megeszi és nem tudsz emellett mást csinálni. Mindezt úgy, hogy nem is lennél nethez kötve, mert egyedül játszanál. (itt már nem a Wowra gondolok természetesen)
    Amúgy attól, hogy úgy gondolod, hogy sok itt az olyan ember, nyilván azért vannak itt, mert egyik sem kampányol a warez mellett. Az, hogy úgy tűnhet néha, hogy amúgy warezol, feltételezés, olyan, mintha az öregembert aki összeesik az utcán részegnek nézed, és hagyod ott meghalni. (ami sajnos meg is történik elég gyakran). Eddig nem érintett a DRM, mert nem volt olyan játék köztük, ami tetszik, azonban a S7 már valamennyire érdekelhet, viszont DRM-mel nem kell. Nem is warezolom le, akkor sem ha lehet majd, egyszerűen nem kell így. Amúgy sok dologgal egyet értek, amiket írtok, mégis néha elég demagóg ferdített baromságok jönnek ki belőle, meg olyanok ellen fordítjátok, akikre aztán nem is vonatkozik.

• Morden24

nagyúr

válasz GypsFulvus2 #78 üzenetére

Tudom, kicsit off, de megkérdezhezem, hogy melyik szolgáltatónál vagy? Csak azért, mert persze rossz tapasztalatokkal találkoztam már (meg nekem is volt már kisebb problémám), de azért ennyi gebasz egyben egy kicsit sok... tippem persze lenne rá, ergo rákérdezek: pgsm, ö izé telenor?

• HaaS

addikt

válasz GypsFulvus2 #75 üzenetére

Gyönyörű :R!

+1

szerk: Annyira egyetértek, hogy már azon gondolkodom... két accountom lenne:D?

• Morden24

nagyúr

válasz GypsFulvus2 #75 üzenetére

Valamit félreérthetsz. Itt nem a warez vs. legális vélemények ütközéséről van szó.

Nem értettem félre, én is ezt mondom. Csak felmerült pár ezzel kapcsolatos dolog, ennyi.

Én is leírtam már korábban párszor, hogy ilyen DRM-mel ellátott terméket nem fogok megvásárolni. Soha. Annak ellenére, hogy amióta önálló keresettel rendelkezem, nem warezoltam. Semmit.

Jó, de akkor gondolom nem fogsz sem vásárolni, sem warezolni ilyen játékot. Ez persze egy vélemény.
    Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy AC-t max. Xboxra venném meg, szóval nem is érint ez a DRM-es marhaság. Ellenben a Starcraft II-őt, ami gyakorlatilag hasonló kategória lesz, valószínűleg meg fogom venni.
    Az indokom egyszerű: ha a rendszer működik anélkül, hogy problémám legyen vele, akkor tőlem oké. Mivel amúgy is csak otthon játszom, ott meg van net, pont nem érdekel, hogy kell-e hozzá kapcsolat. Ha folyamatos problémák lesznek, tehát alapvetően hibás a rendszer, akkor persze bojkottálom. Ellenben ha rendben működik, akkor nem izgat. Ettől még nem tartom jó dolognak, hogy a net nélküli vásárlók alapban ki vannak zárva a buliból, de a saját szempontomból a fenti vélemény a mérvadó.

Az egyik, hogy csak mobilnettel rendelkezem. Albérletben lakom, és nem hiszem hogy egyedül lennék ezzel.

Nem vagy egyedül, nekem is mobilnetem van. Mondjuk szerencsére olyan helyen, ahol maximális a térerő, és nincsenek megszakadási problémáim, valamint a sebesség is rendben van. Én ezen szoktam multizni is :)

A másik az elvi kérdés; itt egy olyan "szolgáltatást" kényszerítenek rád, amire semmi szükséged nincsen.

Ez korrekt, viszont ha nem árt nekem, akkor le sem...
    Ha árt, akkor bukták a pénzemet, ez igaz.

Tudomásom szerint a világon egyedül Svédországban deklarálták, hogy az internet mindenkinek alanyi jogon jár. Árukapcsolás. Játszani akarsz? Akár single playerrel is? Nem baj, akkor is elő kell fizetned net kapcsolatra!

Ezt mondjuk szerintem felesleges ide venni, mert ezzel az erővel még nagyon sokmindenhez hozzákötnek, a dvd-olvasótól kezdve a minimálisan szükséges hardvereken át a fene tudja, még mihez.
    Mellesleg szerintem sokan úgy képzelik ezt a folyamatos netkapcsolatot, mint valami többszázzal tépő letöltést. Tartok tőle, hogy nincsen mérvadó adatforgalma illetve sebességkövetelménye.

De ha a Bioware kiadója, az EA is erre az útra tér, akkor már nem lesz lehetőségem arra, hogy legális úton jussak hozzá ahhoz, amit szeretnék.

Nana. Lehetőséged lesz rá. Max. te úgy döntesz, hogy nem legálisan szerzed be. Viszont e téren ugye szopacs van, mert eddig elég perzisztens ez a nyamvadt DRM.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés