- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
A lefedettségi térképen azon a területen a 3G-nél van egy fehér háromszög. A kerület közepén... Ezután majd lefedettségi térkép szerint megyek lakást venni
Vidéken egyébként sokkal rosszabb a helyzet.
GypsFulvus2 jahh, ez lenne egyébként a járható út, nem kéne net. A krekkernek tartana mondjuk 2 napig az első törés, elindult. Aztán mondjuk kiderül 2-3 napon belül, hogy gond van. Emberünk nekiül. És mondjuk ami a programban benne van ahhoz kell neki még 1 hét... Megoldja. Eltelt 2 hét, van olyan működő crack, amivel már lehet játszani x ideig. Mert mondjuk ez még megismétlődik 3szor, eltelt egy hónap, krekkerünknek és a játékosainknak is már a könyökén jön ki a dolog.
Idő eltelt, 3 megoldás: vár még a krekkre, beszivatja magát még többször (játszik mondjuk 3/4 órát, menteni nem tud, a legvégén szív megint), megveszi a játékot, mert tetszett neki de nincs ideje szórakozni ezekkel a szutykokkal, vagy végleg eldönti hogy nem játszik, esetleg ha fél év múlva olcsóbb lesz/teljesen működő krekket kap.
Na mármost, biztos vagyok benne, hogy egy jó játék esetében ez már önmagában sokkal több plusz vásárlót hoz, mint a DRM. -
FefeeX
veterán
válasz
GypsFulvus2 #74 üzenetére
Volt olyan valamelyik FIFA-nál, bár csak hallottam róla, így nem 100%, de azt mondták, hogy a meccs közepén kirúgták a stadionból a labdát aztán szevasz. Legjobb védelem. Talán még feltörni is a legnehezebb, mert magában a programban van elrejtve a másolásvédelem... (talán vmi settlers volt amiben meg valami disznókat kaptak emberek helyett?)
Morden: mobilnet sajnos nem nagyon van korlátlan (gyakorlatilag abszolút korlátlan nincs), most ne vegyük a sebességét, meg hogy mennyire lefedett, mennyire használható. Nézzük azt, hogy a WoW-val pl 1 giga adatot le lehet húzni egy hét alatt is, sőt... Na most, veszel 5 gigát 10ezerért, aztán csak a játékod megeszi és nem tudsz emellett mást csinálni. Mindezt úgy, hogy nem is lennél nethez kötve, mert egyedül játszanál. (itt már nem a Wowra gondolok természetesen)
Amúgy attól, hogy úgy gondolod, hogy sok itt az olyan ember, nyilván azért vannak itt, mert egyik sem kampányol a warez mellett. Az, hogy úgy tűnhet néha, hogy amúgy warezol, feltételezés, olyan, mintha az öregembert aki összeesik az utcán részegnek nézed, és hagyod ott meghalni. (ami sajnos meg is történik elég gyakran). Eddig nem érintett a DRM, mert nem volt olyan játék köztük, ami tetszik, azonban a S7 már valamennyire érdekelhet, viszont DRM-mel nem kell. Nem is warezolom le, akkor sem ha lehet majd, egyszerűen nem kell így. Amúgy sok dologgal egyet értek, amiket írtok, mégis néha elég demagóg ferdített baromságok jönnek ki belőle, meg olyanok ellen fordítjátok, akikre aztán nem is vonatkozik. -
FefeeX
veterán
"Ergo azért néz hülyének, mert te fizetsz azért, ami egyébként ingyen van (őszerinte)."
Azért hidd el, ilyen nincs olyan sok. Csak azoknak a legnagyobb a hangja, mint ahogy feljövök ide, és a másik pólusnak van szintén a legnagyobb. (mert aki a másik irányba szélsőséges, azt kirakják, inkább előbb, mint utóbb, amivel mondjuk egyet is értek). Azonban, egy normális gondolkodású, épeszű ember gyakorlatilag magasról tesz arra, hogy egy ilyen selejtes felfogású ember mit gondol... Mert ugye onnan indult a dolog hogy hülyének néz. Én meg őt. Mindenki boldog, az élet megy tovább.
"Szóval lehet, hogy csak az időpont kérdéses, de az időpont az minden."
Ebben egyébként egyetértünk, csináljanak olyan másolásvédelmet, amit nem lehet feltörni, kijátszani, minél tovább. De ne korlátozzanak emellett kötelező net használatra. -
FefeeX
veterán
"Közben meg az a pár ember, akitől ezen a fórumon első kézből származó infót olvastam, az max. morgott egyet, mivel fél-egy napig nem tudott játszani, azóta meg semmi baja."
Figyelj már... Ezen a "szent-fórumon" kb egyszer próbálja meg a tisztességes egyszeri játékos elmondani a véleményét. Wowos fórumon a sok szentfazék egyből támad a minek vetted meg, minek fizetsz érte stb sz@rságokkal, nemtetszik-nemkelljátszani meg hasonló dolgokkal. Ezek után emberünk jó, ha feljön ide és morog egyet, mert általában már ahhoz sincs kedve, a sok elvakult ember jómegaszondása miatt.
Lassan már tényleg ott tartunk, a cégnek jogászokat és jogvédőket nem kell alkalmaznia, mert az önkéntesekkel Dunát lehetne rekeszteni... Minek köszönhető? Fanatizmus, vagy saját hibák elnyomása. Egy pszichológus emberenként több ezer éves munkát tudna vállalni...
-
FefeeX
veterán
"maximum az,hogy kb. mennyien töltötték le azt a bizonyos játékot.."
ez a jogvédők baromsága. nem hiszem el, hogy épeszű ember ilyet tényleg komolyan gondol. Példának álljon itt, hogy a wowot annak idején törtön kezdtem (eredetin soha nem is kezdtem volna el), és fél év után megvettem, majd 4 évig fizettem (programokkal, gc-kkel 200 ropi kb); míg nem volt saját keresetem, sok játékkal játszottam úgy. Most a jobbak 90%-a megvan eredetiben, a maradék azért nincs, mert nem elérhető. Az új játékokat pedig szintén tesztelem, mielőtt megveszem 10k-ért. (van pár kivétel)"S addig marad ez a tény is mikor hülyén néznek arra ki megveszi eredetiben"
igen, a másik szélsőségtől, de most komolyan, ki tud komolyan venni egy warezhuszárt, akinek az az életcélja, hogy minél többet tudjon ellopni? Aki az ilyenek véleményére ad, az meg is érdemli.Egyszerűen annyira gáz, hogy megint virágzik a szélsőségek csatája (amiben az a pláne, hogy egyesek azt állítják, még sosem "loptak", és gyakorlatilag azért ítélnek el másokat, hogy önmagukat felmentsék a felelősségük alól. Ami már önmagában szánalmas. Ebben az országban pláne nehéz lenne olyan embert mutatni, aki életében még soha nem használt fel semmi warezolt tartalmat.
Más: a nem törik fel dologhoz... Emlékszem már több "álmos terv"-re, egynek ez is volt a neve... Hogy az esélye mennyi? Dolgozik a védelmen x okos ember. A feltörésen meg több, mint 10x, és többnyire még okosabb. Vajon mi lesz a vége? Csak az időpont kérdéses, aki azt gondolja, hogy van törhetetlen, az eléggé álomvilágban él.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest