- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Én is biztos vagyok benne. Viszont nincs hozzá programozói ismeretem, hogy eldönthessem, kivitelezhető-e. Elvileg igen, de kérdés mennyi munkát kéne befektetni. Viszont nem tántorítaná el jószándékú embereket a cégtől és termékeitől.
De hiába ötletelünk itt, UBI eldöntte; így lesz és punktum. Innentől kezdve csak azzal fejezhetjük ki nemtettszésünket, hogy bojkottáljuk a termékeit. -
GypsFulvus2
őstag
Igen, utóbiról én is hallottam, hogy fegyverek helyett disznókat tudtál kovácsolni magadnak.
Na, ha ilyen csapdából beépítenének 8-10 darabot, az azért segíthetne.
A warezguru feltöri a játékot, kiteszik, vérpisti letölti, 20 perc múlva káromkodik. Aztán egyre többen káromkodnaka fórumokon, warezguru újra munkába veszi a progit, kiteszi az új javított törést, letöltik, 1 óra múlva káromkodnak stb. Az 5-6. kísérlet után lehet hogy feladnák. Ha magvalósítható, akkor ez sokkal jobb lenne. Vagy az a bizarr ötlet amit a japók csináltak, pár sorral följebb már belinkeltem. -
GypsFulvus2
őstag
"Nana. Lehetőséged lesz rá. Max. te úgy döntesz, hogy nem legálisan szerzed be. Viszont e téren ugye szopacs van, mert eddig elég perzisztens ez a nyamvadt DRM."
Arra, hogy beszerezzem, lenne lehetőség. Arra, hogy használjam is, arra nem. Jelen körülmények között. Ha x év múlva, a mobilnet lefedettsége és sebessége 10x annyi lesz mint ma, továbbá a szolgáltatók sem kívánnak folyamatosan átbaxni a számlázással, így nem lesz probléma hogy mondjuk napi két órán át pingelgeti a szerverét a játékprogram. akkor számomra is megnyílik az út a legális használat felé.
-
GypsFulvus2
őstag
Valamit félreérthetsz. Itt nem a warez vs. legális vélemények ütközéséről van szó. Én is leírtam már korábban párszor, hogy ilyen DRM-mel ellátott terméket nem fogok megvásárolni. Soha. Annak ellenére, hogy amióta önálló keresettel rendelkezem, nem warezoltam. Semmit.
Két okom van erre. Az egyik, hogy csak mobilnettel rendelkezem. Albérletben lakom, és nem hiszem hogy egyedül lennék ezzel. Előfordult már olyan, hogy 2 hónapon belül kellett kiktöznöm, mert a tulaj váratlanul árulni kezdte a lakást. Ilyen körülmények között nem fogok kábelest beköttetni. A mobilnet szar. Alapból. 5-10 percenként megszakad. Amikor működik, akkor 40-70 kb/sec között ingadozik. Pedig Budapesttől 10 km-re lakom. Ez tehát gyakorlati ok.
A másik az elvi kérdés; itt egy olyan "szolgáltatást" kényszerítenek rád, amire semmi szükséged nincsen. Tudomásom szerint a világon egyedül Svédországban deklarálták, hogy az internet mindenkinek alanyi jogon jár. Árukapcsolás. Játszani akarsz? Akár single playerrel is? Nem baj, akkor is elő kell fizetned net kapcsolatra!
Megtehetem, hogy lexarom az UBI játékait, mert nem érdekelnek. De ha a Bioware kiadója, az EA is erre az útra tér, akkor már nem lesz lehetőségem arra, hogy legális úton jussak hozzá ahhoz, amit szeretnék. Negligáltak mint potenciális vásárlót, innentől kezdve én is negligálhatom az ő jogaikat. Így érzem. -
GypsFulvus2
őstag
Hát jót röhögtem rajta az biztos! Ilyen az, amikor a perverz japán fantázia humorral párosul. Nekem eddig csak olyan alpári elgondolásaim voltak, hogy pl. a warezolt játék negyedénél-harmadánál az aktuális videobetét helyett bejönnne egy ábra - mondjuk ilyen: [link] és aztán a történetet 5 percenként megszakítva a többi hasonló. De ez a japán ötlet nagyságrendekkel jobb.
-
GypsFulvus2
őstag
Ez: [link]
sokkal jobb megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Magisk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile (ARPG)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest