Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulipanti
tag
Na akkor nagyon ügyes!
Piki is lefoglalja magát, a zacskótól kezdve mindent lenyúl és viszi a sarokba, aztán pár nap múlva előveszi és szalad vele.
Majdcsak dorombol majd. Piki is az első nap estéjén csinált valami dorombolás szerűt.
A gépelés akkor neki is nagyon megy. Piki is imádja a laptopom, nézi ha mozog a képernyőkímélő, sőt a kis mozgó szélmalmot is észreveszi.Hát bízom benne. Bundi sem bántja a macskáinkat (meg senkit
) max megkergeti. A nagy cicákat már csak simán átugorja vagy elmegy mellettük.
Na és a kép, ő a mi kis ölebünk lassan 10éve --> Bundi -
niti
aktív tag
válasz
Tulipanti #45 üzenetére
Holnap veszünk pár cicajátékot is, de elfoglalta magát ilyesmik nélkül. Zokni, zsebkendő, mindenféle bútor alól kiszedett szemét
... Ezeket pofozgatta, meg a szék lábait összekötő merevítőt ugrálgatta át
Azonban most az ölemben van! Viszont még nem dorombol. 4eeeu <- ezt ő írta!Szegény Piki... Reméljük, tanult belőle! Nálunk Rafi szokott úgy játszani a nagy cicával, hogy bekapja a fejét, meg ráncigálja... Mégis, soha nem okoztak egymásnak sérülést.
A kuytudról is tudsz feltenni képet? -
Tulipanti
tag
Nem ismertem, köszönjük!
Holnap meghallgatom rendesen.
Nagyon aranyos! Nagyon szépen helyrejött, gratulálok hozzá! Biztosan nagyon szép cica lesz ha megnő!
Biztos szokatlan még neki az új hely de hamar meg fogja szokni. A kutyusokat is biztosan megszokja majd, főleg, hogy nem éppen nagyok.Picit feloldódik és veletek is többet törődik majd.
Amikor Piki idekerült akkor igencsak aktív volt. Non-stop játszott. Mivel a te cicád is kicsi lehet hogy tetszene neki ha lenne valami műegere, vagy ilyen pompomja.
Az alom dologban viszont nagyon ügyes. Nekünk Piki egy sarkot szemelt ki, ahol takarítani nem volt egyszerű...De azóta megtanulta, hogy az udvarra kell menni.
Ja igen: Mai kaland...
-
niti
aktív tag
válasz
Tulipanti #43 üzenetére
Nem tudom, ismered-e ezt a számot?! Neked és Pikinek küldöm: [link]
Megérkezett Boszi. Nem törődik velünk
Először elbújt, aztán a díszpárnán fekve szemmel tartott mindent. Aztán megpróbáltuk összeismertetni a kutyákkal, de fúj rájuk, és így nem mernek a közelébe menni. Remélem, később oldódik e helyzet. Igazából bárhová mehet, bármit csinálhat a cica, csak azt szeretnénk, ha a rattan széket békén hagyná. De szerintem ezt már tudja, mert percenként visszatalál és karmikálja, Holnap veszünk egy karmolófát.
Nagyon várom már, hogy megbarátkozzon velünk, egyelőre nincs kedve hozzánk.Ilyen volt, amikor Anyukámék befogadták:
Amint megérkeztünk, megmutattuk neki az almot. Először kicsit tartottam tőle, hogy nem fogja tudni, hogy ez az, ami, mert ilyen szilikonos cuccot vettünk, eddig viszont csak sima homokba wc-zett. Azonban rögtön tudta, mire való, és ki is próbálta. Különben nagyon jónak tűnik ez a szilikonos alom.
Délután már evett kétszer. Most mindennel játszik, mindenhová felmászik, mindenre kíváncsi. Ez jó.Csak ránk nem kíváncsi. Ez nem jó.
-
á
csendes tag
aranyos a folt az orránál.
nekem most találtak anyuék egy cicát városba!!!, nem is nagy még, hófehér, és kék szemű, de sajnos süket, de imádni való. egyik nap arra lettem figyelmes, hogy a mély ládámnak elrágta a kábelét -
Tulipanti
tag
-
Tulipanti
tag
Én is és a family is így vagyunk. A kutyánkat is az utcáról fogadtuk be, Cirmi cicánk is az utcáról került hozzánk és az ő kölyke a most 16 éves Rosszi. Bébit és Pehelyt is egy garázsban találtuk, fecskendővel etettük őket olyan picik voltak. Piki az első, akit nem találtunk, hanem úgymond választottunk.
Huuhhaaa akkor nagyon picike még a cica. Szerintem megszokja, hogy csak a lakásban van. Persze biztos jó lenne neki, ha lenne egy kis füves terület ahova ki tud menni. De a jelen körülmények között a cicának a legjobb a lakás. Nekünk kinti-benti a cicák, szabadon jönnek mennek, de azért télen csak bent vannak szinte és este is bent alszanak az ágyban. -
niti
aktív tag
válasz
Tulipanti #35 üzenetére
Ez az igazán szimpatikus hozzáállás! Nekünk is az 5 kutyából 3 mentett, meg a 3 tengerimalacból az egyik szintén. Mostmár tuti, hogy nem veszek többé allatot, csak mentek.
Őszintén szólva, eddig nem annyira szerettem a cicákat, csak 1-2 simi erejéig. De sose volt velük olyan kapcsolatom, mint a kutyákkal. De őt nem hagyhatjuk ott. Szerintem most olyan 6-7 hetes lehet, de már ott van 2 hete.
És szerinted nem lesz rossz neki, ha mindig bent lesz? Meg tudja szokni? -
Tulipanti
tag
Köszi!
Tudom én, hogy nagyon drágák, érdeklődtünk anno... Bár nem is akartunk venni, annyi a kóbor állat...
Nagyon vigyázunk rá, mindig féltem mert olyan kis süsü még.Jézusom, hogy lehetnek ilyen emberek???
Nagy mázlija van a macskusznak!
Sok sikert a cicához!Én imádom őket, ha tehetném minden kóbor cicát hazahoznék.Szerintem te is hamar beleszeretsz a macskuszba.
-
niti
aktív tag
Hű, de mázlista vagy!
Gyönyörű cica! De a main coonok amúgy nagyon drágák. Vigyázzatok rá, nehogy meglovasítsák! (ezt a szép képzavart!)
Holnaptól nekünk is lesz egy szobamacskánk... (Mert még nincs elég állatunk...
) Anyukáméknál dekkol, a szomszédtól mentették, mert azok tojtak rá, és olyan beteg volt, hogy azt hittük, meg sem marad. Most meg, hogy egészséges, a szomszéd gyerek (8 éves) akarja vissza. Ebből aztán akkora viszáj lett, hogy az anyja azt mondta, ha átmegy hozzájuk a macs, Isten bizony lelövik. Értitek
Aztán Anyukám nem akarja bent tartani, ha meg kint lesz, úgyse tudják megakadályozni, hogy átmenjen. Így mi megmentjük...Ő lesz a 11. állatunk. -
Thrawn
félisten
Kell, kell, KELL!
-
madstunt
addikt
ha megnő igen tiszteletreméltó egy main coon
FélOFF
pont most néztem megin
[link] -
Még képet, még képet
-
jorden06
senior tag
en nemreg gondolkoztam rajta, hogy a macska, mint olyan, jo egyaltalan vmire?
-
Tulipanti
tag
Értem!
Hát ráfekszik a mellkasomra és néz. Azt várja, hogy kinyissam a szemem és onnantól kezdve nem hagy békén. Elég ha egy pillanatra kinyitom annyira figyel.
Amikor megkaptuk, első este felkapcsoltam a villanyt, hogy megnézzem (saját kis kosarában aludt) erre felébred, gyorsan lekapcsolta, hátha visszaalszik. Hát nem jött be. Valahogy felhúzta magát az ágyra és odabújt a fejemhez. Visszaraktam vagy 3x de mindig visszamászott, a végén hagytam hagy aludjon ott...És azóta is az ágyamban alszik.
-
Tulipanti
tag
válasz
dízelracer #12 üzenetére
Piki aludni szeret rajtunk. Mindegy, hogy az oldalamra vagy a hátamra tud feküdni ő ráfekszik.
És van amikor szugerál, hogy keljek fel és simogassam.
-
dízelracer
őstag
-
Tulipanti
tag
Köszi mindenkinek!
Cthulhu Dawn: Nos igen....
-
Cthulhu Dawn
őstag
5 hónaposan 3 kg omg
.
-
Kell egy ilyen itthonra!
-
morhange
tag
Jaj de cuki, nekem perzsa van.
-
szombatitomi
senior tag
Aranyos macska.
(#1) Mr.Csizmás:
-
Csemike
aktív tag
Nagyon-nagyon aranyos! Szeretem a macskákat.
-
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Ez fájt!
-
Mr.Csizmás
titán
szia kollega
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Update 06.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest